Златна есен на вратата чука, през АПРИЛ бебоци ще ни гукат!

• 13 408
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, ако имате време за забава, погледнете какво чудо предизвика невинната снимка на наш`те близнаци от 10г.с.  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130967.0

# 211
  • Пловдив
Aya, ако това излезе истина ....?!?!?!? (няма картинка със сваляне на шапка)  Peace
А ти мислиш ли, че при толкова прегледи нещо е останало неразгадано?!?
макар, че няма невъзможни неща - априил ще правим преброяване Simple Smile

# 212
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте момичета
ние снощи благополучно се прибрахме от Свищов. Защитихме успешно дипломните работи. Цялата ни групичка има отлични оценки с изключение на едно момче, което има 5. Днес смятам да почерпя в офиса и да използвам случай да кажа на всички за бебка.

Съжалявам, че не успях да дойда на първата среща, но ще се присъеди на втората живот и здраве.
Аз в петък имах контракции и доста се притесних. В неделя си направихме една дълга разходка в Свищов и пак ме заболя корема. След малко отивам на извънреден преглед за това и после пак ще ви пиша.

# 213
Ая, гледах и се чудих дали за теб става дума в онази тема и мислех да питам, но ти си си казала и сама Laughing
Та-според мен бебетата са две, другото, вдясно което се вижда според мен е сянка на нещо.Ти нали имаше два фоликула?Помня нещо такова, ходеше при Стаменов...Въобще-какъв е шансът да са три наистина?

# 214
Ая, гледах и се чудих дали за теб става дума в онази тема и мислех да питам, но ти си си казала и сама Laughing
Та-според мен бебетата са две, другото, вдясно което се вижда според мен е сянка на нещо.Ти нали имаше два фоликула?Помня нещо такова, ходеше при Стаменов...Въобще-какъв е шансът да са три наистина?

Защо ли да не е  голям  Wink

ДОБРО  УТРО  Мили момичета ! Желая лек и  усмихнат ден !

# 215
Добро утро на всички! Дано и днес има нови попълнения! Hug

Много слънце  Sunglasses и усмивки през деня! Laughing

ДейзиГ, честито ви дипломиране! Пожелавам ви да си използвате дипломите и хиляди пъти повече парички да спечелите от тях, в сравнение с разходите по обучението.   bouquet

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 11:53 от Виви

# 216
Здравейте всички,

Нямаше ме цели 3 дни и ми липсвахте! Специални поздрави на новите варнененски априлски мами и на Хрис, която се е върнала! Ако имате идеи за срещи, курсове и каквото и да е-пишете! И всички-не се преуморявайте, и аз не мога дълго време да се разхождам, измарям се бързо, пък преди ходех като кон. Само си помислете какво ни чака оттук нататък и че трябва да си пестим силите, ще ни трябват доста. Не бива съвсем да се отпускаме, разбира се, ама който не се чувства добре и се измаря бързо по-добре да я дава по-леко.
Момичета стискайте палци-днес смятам да изненадам шефовете и ще има екшън  #2gunfire #2gunfire-ще ви пиша после какво е станало.
А пък мама Aya направо ме шашна, аз все разправям на мъжа ми, че имаме и близнаци във форума, пък то гледай ти!
Приятен ден на всички!

# 217
  • гр.Варна
Добре дошли на новите априлки!
много и искрено се радвам,че броят ни расте:)
Леле,можете ли да си представите колко ще станем до Март да речем...
Аз се чувствам страхотно.....хапвам си,пийвам си сокчета и водичка и така
Всички дрехи са си ми много добре.Дано да е така дълго време....
Имам страх от кантарчето и ме е страх да се кача на него....
Утре между 10 и 11 съм на 3Д
После ще пиша
Много целувки и усмихнат, като времето навън,ден.
 smile3525 newsm68

# 218
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз се върнах от лекаря. Направи ми картон, прегледа ме и каза, че само матката е малко по-чуствителна. От изследванията миналата седмица излиза, че съм изкарала нещо вирусно и има вероятност да ме е ударило в бъбреците. Докарала съм си отново запек. Предложи ми болничен, но засега отказах. Изписа ми Магнезии и Но-шпа по 3 пъти на ден.

# 219
Добре дошли на новите мами!  Hug

Преди малко се върнах от преглед - всичко е наред! Бебчо расте, видя се много добре, вече е 5 см. Имам страхотна снимка на стъпалцата на малката мишка Simple Smile)) скоро ще я сложа в албумчето. Плацентата се е оформила добре и вече не се вижда отлепване, записах се й на ЖК в Майчин дом, изобщо хубав ден... Simple Smile))

Съжалявам, че не можах да се присъединя към вас на срещата, дано успея за следващия път.

Слънчев и усмихнат ден на всички  Hug

# 220
Ей, все хубави ноеинки да носите от прегледите  Hug

А на темата за 2 или 3 - бяха си 2 спуканите фоликули, а според мен също е сянка  Grinning Само че се разрази голяма дискусия и стана голям пайтап  Crazy Обещах иришно да питам като отида на преглед, така че ще си изпълня обещанието  Peace

Момичета, да споделя - ами вече си свалих 2те кила дето бях качила и се чудя дали да почвам да се притеснявам  newsm78 Уж корема и ци..те си ми растат, не повръщам, хапвам си редовно (по 4-5 пъти н ден  Blush), а накрая съм с 2 кг надолу за последните 2 седмици. Не знам как става това. Кажете си мнението  Rolling Eyes

# 221
  • на североизток
Здравейте и от мен, мили дружки!
Ая, искам да ти кажа, че няма от какво да се притесняваш.При първата ми бременност качих първите 1.5 кг-, когато влизах в петия месец.И се чувствах добре. Сега стартирах тази бременност с 10 кг. по-малко, отколкото предната - и то в резултат на непрекъснатото ми търчане на работа и тичането вечер и в почивните дни след малкия.Така, че няма нищо притеснително според мен.Важнотое, че се храниш и че се чувстваш добре.А за килограмите не се тревожи - след месец -два вече няма да има смъкване Wink
И аз се радвам на новодошлите, мами!Стискам ви палци и ви пожелавам лека и приятна бременност!
При мен нищо ново засега.Изследванията ми се оказаха хубави и съм отново на преглед на 18.10.Иначе ще ходя на зъболекар другата седмица на профилактичен преглед, за да видим как са ми зъбите Crazy
Радвам се и за срещата на софийските мами.Да има и още такива!
Относно покупките - аз все още не съм си купувала нови дрехи - засега влизам в старите.Расте ми само коремът и панталоните с ниска талия са ми удобни.
Това е засега от мен!
Лек и приятен ден, момичета!
Аз продължавам да се трудя Cry!
Прегръщам ви Hug

# 222
Ая, мисля, че няма нишо притеснително. И аз не съм качила нито един килограм още. Ама и как да кача като само краставиците ми миришат на хубаво и друго не ми се яде? Понякога ям ябълки или друг плод. Като че ли преди ми беше по-малко лошо.

Вие какво си хапвате, момичета?
На мен и водата ми се струва, че има гаден вкус  Confused

# 223
Здравейте,

може ли да ми разясните какво повече се вижда на 3D ехограф и всеки път ли ви гледат на такъв или в определен момент за да видят нещо определено? Съжалявам че не мога да се изкажа компетентно  Embarassed но по време на първата ми бременност нямаше такъв и не съм запозната. А и как мога да разпозная на какъв ехограф ме гледат на 3D или нормален?

Ако ме гледат на нормален да искам ли преглед на 3D.  newsm78

Благодаря Ви за разясненията които ще ми дадете.  Hug

до пловдивските мами: щом има и още можем наистина да се организирам нещо някоя събота например или след 17:30 / 18:00 през седмицата ама гледам че започва вече все по рано да се стъмнява а пък аз не понасям много затворени задимени заведения. нека и другите кажат как са с времето и възможности.

# 224
  • Пловдив
pepa_k, не знам къде ходиш, но много ме съмнява да е 3Д. От 3Д изображението трябва да изглежда ето така: http://www.pregnancyweekly.com/pregnancy_information/ultrasound1/14wk.htm
ПО принцип се прави 3 пъти 12-14 седмица, 19-22 и някъде към 26 имаше и като цяло се прави по обстоен преглед по определени показатели за съответния период, за да се установи дали има аномалии в развитието. Също така не е необходимо да е 3Д ехографа, а да е добър цпециалиста (е да не е с апаратура от 100 години). На мен док ми каза, че той всеки път наблюдава каквото трябва. За сега му умам доверие, но ако прещракам нещо .... има решение.
Аз също поразпитах тук за 3Д в Пловдив и ми посочиха единствено Торакс, така че там ... ако се наложи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт