ДЕКЕМВРИйското човече есента посреща вече!!!

• 10 467
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Честито, Ели! Браво на Борката! Че и добре платено поприще си е избрал Laughing
НО прощъпулник не се ли прави като стане детето стабилно, примерно 1-2 седмици след като започне да ходи сам! Но все едно - да е жив и здрав малкия сладур! Целуни го от мен и Калина!  bouquet
Май се разболявам - болят ме всички мускули и вдигам някаква гадна Т от 37,2, която хем е нищо, хем...ще видим Cry Уж взех мерки, дано да е истинка, а не вирус, да не тръшна цялата къща!
Лека вечер и да спят всички бебоци спокойно тази нощ!  bouquet

# 106
  • Добрич
Правде, и аз така мислех, ама майка и още две приятелки като викнаха - не, та не - сега се правело. То, като тръгнело детето стабилно кво му било интересното. Важни били първите стъпки.  Mr. Green Та, така..... Мерси, миличка за пожеланията!  Hug Heart Eyes А, ти се вземи в ръце и се оправяй, че то с тези вируси..... Crazy Close Twisted Evil

bouquet

# 107
  • Бг-мама
Браво на Борката много се радвам за вас !Да си ги ползава със здраве новите карачки и горко на майка му горката и представа си няма какво я чака hahaha hahaha hahaha
Ние и хал хабер си нямаме още за ходене не се е научил още да стои сам стабилно та сигурно има още много време за нас. ooooh!
Предлагам заглавието на следващата темичка да е
Декемврийското човече  чифт  крачета има вече!!!!!

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 23:56 от Зечова

# 108
  • Варна, морето и сините вълни!
Честита самостоятелност на Борката!Да ходи и да тича на воля! Па и ръчичките му да пипкат  Laughing
Аз като каазвам че момчетата са по пъргави от момите никой не ми верва Mr. Green Или може би това важи само за Борковците  newsm78 newsm78

Вчера наш Борко ме разби. Във входа вонти на загоряла запръжка и всички сумтим. В това време се чува сирена на линейка и Борко ме разбива с "Мамо линейката за тук ли е?" "Защо Боре,не знам""Сигурно е за тук, идва да спаси тез дето са се отровили от гадната манджа" Можех само да се смея Sunglasses

# 109
  • София
 smile3501 за  tiptoe и за смелостта на юнака Борко!!! 

Мдааа, свърши се твоето спокойствие, Къдрокоске! Wink Ти докъде я докара с татуто междувременно? Аз лично не съм им фен  no, но това няма особено значение в случая.  yes

Предлагам модифициран вариант на формулировката на Зечова за нова тема, 'щото все пак чифта крачета си ги имат нашите човечета бая отдавна, въпросът е за какво ги използват.  thumbsup

Декемврийското човече плахи стъпки прави вече   smile3539

От друга страна, ако пишем с това темпо, тази формулировка също няма да е актуална за нова тема!  newsm12  newsm53 newsm51

Хубав ден на всички желая, нищо че навън е мрачно!
 bye

# 110
  • Пловдив
Браво на Борката!честити му бързи краченца!Да е жив и здрав,да тичка без да пада!
 Ние днес бяхме на консултация за три седмици Стилиян е пораснал с 300 гр. и със 2 см.Сега е 9700гр. и 75 см.Много е забавен, непрекъснато дърдори нещо,много обича да му разказвам приказки или да пея песнички ,чака да започна ,поослуша се малко и започва да вика заедно с мен все едно ,че и той разказва ,много е смешен.
 От играчките си най-много обича да играе с топките ,имаме 6 топки и като изсипя коша с играчките ги вади една по една и ги хвърля.Много се кефи като го държа за ръчичките да гоним топките да ги ритаме.Даже след няколко дневно повтаряне от мен на думичките топка и гол ,вече казва топ и дооол.Може да се сбъдне пожеланието на лекарката като ни изписваха да стане футболист като Стилиян Петров(нашия е Стилиян Петков)
 Мимито ,много се смях на Борето.
 Много ми се спи ,снощи бяхме на гости и се прибрахме към 2 часа.Отивам да си гушна мъжете.Чао!Весел ден на всички!

# 111

Предлагам модифициран вариант на формулировката на Зечова за нова тема, 'щото все пак чифта крачета си ги имат нашите човечета бая отдавна, въпросът е за какво ги използват.  thumbsup

Декемврийското човече плахи стъпки прави вече   smile3539

От друга страна, ако пишем с това темпо, тази формулировка също няма да е актуална за нова тема!  newsm12  newsm53 newsm51

С тези темпове следващата тема ще е "Декемврийското човече в пуберитета влезе вече"   Mr. Green

Къдрокоса, браво на Борката!   bouquet

# 112
  • София
С тези темпове следващата тема ще е "Декемврийското човече в пуберитета влезе вече"   Mr. Green
Пачи,невероятна си,как успя да го измислиш newsm10.Паднах от смях с теб Joy hahaha newsm62 rotfImbo.
 smile3501 на Борката за   tiptoe

# 113
Здравейте!
Честити първи самостоятелни стъпки на Борко!Да е все по-пъргав и силен,за радост и сладка умора на мама Къдрокоса!
При нас всичко е наред-Бобчо вече съвсем свикна с новата си чашка с човка и биберона хич не го уважава(не ,че му е бил голям фен по принцип... )От известно време сам си се приспива Grinning.Запомнил е как го приспиваме и си се полюшва самичък,вири дупето нагоре и си 'пее'на-на или на-ня
Зечова,Бобчо също не си дава зор с ходенето,нито с пълзенето,така че наслаждавам се на последните си по-спокойни дни,че като хукнем и двамата после... Wink
тане,браво за мерките!

Декемврийското човече плахи стъпки прави вече   smile3539

А защо да не е:Декемврийското човече смели стъпки прави вече Simple Smile
Така май няма опасност да не е актуално за новата тема...

# 114
  • Варна
 Здравейте и от нас.
 smile3501 на Борко за смелостта. Нашата Симонка прави по две три крачки сама когато е заета с нещо - но като се усети и пада на дупе. Страх я е още да се пусне когато я викам. Ама прощъпулник ще направя по-късно. На Дари направих когато дойде от масичката до мен сам - 5-6 крачки.
тане - браво за мерките. Днес се мерихме в къщи на големия кантар и като гледам 10 кг сме ги минали.
kadrokosa - и ти ли си пощръкляла по татуто. Аз миналата седмица ходих с мъжо да си избера и да се осведомя за цената. Началото на другата седмица ще ходя да си я правя
бягам че Дарин хвърли един стол и събуди малката

# 115
  • Бг-мама

[/quote]
С тези темпове следващата тема ще е "Декемврийското човече в пуберитета влезе вече"  
[/quote]
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Много се смях браво.!

# 116
  • Бургас
Здравейте мами и бебоци!
Ние не сме писали от векове, но четем от време на време да се информираме как са наборите. Wink
Днес за сефте взех храна от детската кухня и сега чакам да и дойде времето за обяд на моята беборана, че да видим дали ще и хареса. Досега бяхме само на готови пюрета. Вашите бебоци харесват ли ДК и как давате 3-те яденета, знам че наведнъж не могат да ги изядат и съм чувала всякакви варианти - супата за вечеря или дори за закуска в 10 ч.
И понеже е редно да се отчетем тук, Инес е 9 кг. и 74 см., върви с моя помощ, от няколко дена се задържа права без опора и така стои няколко секунди. Още не се е пуснала сама да ходи.
Желаем ви приятен ден!

# 117
  • Пловдив
Здравейте ,сладури!
Що не пищете,бе хора?Уж времето лошо ,пък пак никой няма!
Санимама,ние сме на кухня вече втори месец и Стилиян много я харесва и в повечето случаи си изяжда всичко.И в предишната темичка коментирахме кой кога дава трите яденета .До колкото си спомням повечето мами правеха така:манджата на обяд,кремчето за следобедна закуска и супичката за вечеря.Аз също ги давам по този начин.
 От няколко дни Стилиян също се задържа сам прав за няколко секунди.Другите мамчета с по-големи деца ми казаха ,че това е признак,че скоро ще се опита да прави крачки сам.Иначе много обича да ходим,като го хвана за ръчичките,вчера гонихме едно куче в парка и му беше много забавно - търчи след кучето и се смее с глас , а сърчицето му щеше да изкочи ,така силно биеше.
  Хайде чао!Желая ви много положителни емоции!

# 118
Здравейте!
 Малко за раздвижване на темата, а и да споделя трепетите си: Николушка направи първи стъпки самичък! До сега се страхуваше сам, без чужда помош, но вчера увлечен в разнасяне на вещи от тук до там и обратно, закрачи по коридора като същинско пиянде:) На завоите е Мая Плисецкая
Е това е!
Инак на последна консултация беше 10600 и 77см, всяка сутрин върши N2, а понякога и N1 в гърнето (никакви наши заслуги, просто човекът е като часовник)
Зъби - 4 броя и пети на път.
Приятен и не така студен ден с много усмивки от нас!

# 119
Здравейте майчета!

Как сте,надявам се всички да сте добре и просто да нямате време да пишете,че тука вече почти никой не остана.Един-два постинга на ден и това е,дали защото пораснаха бебоците,дали защото някой пише,ама като никой не му отговаря и той спира.Не,че аз съм от пишещите де,ама най-редовно чета .
Честити ходещи крачета на Борко,подкара хорото той да видим кой ще го последва.при нас в квартала има едно декемврийче,то от месец вече щъка насам натам.Много е сладка,една такава мъничка и ходеща.

Честит 10 месец на Рада и Сашко,да растат здрави,весели и щастливи!
Честито и на всички бебоци,които вече са направили 10 месеца!

Ина лази,много обича да стои права,но ако иска да отиде да си вземе нещо предпочита с лазене да стигне до него,ама аз и не и давам зор,когато е готова ще тръгне сама.И без това цяла зима в къщи това ще правим,ще си усъвършенставме х ходенето и наролет ,като хъкнем няма да има кой да ни стигне.Иначе и тя успява да се задържи права за малко.Сега тренира клякането.
Нещо ми е болна от вчера,но го отдавам на зъбите,растат и два едновременно,седят на венеца и чакаме да го прорежат и скоро ще сме с 8 зъбчета.
Бърбори,пее като чуе музика,пляска с ръце за браво,казва чао,познава хората в квартала и си има предпочитания към някои вече детето.
И ние сме на кухня горе долу от месец,но засега давам второто и десерта,вечер сме си на АМ,но може би скоро ще почна да давам супата,че две вечери плаче,като свърши млякото,явно не и стига.
Гърне купухме и ние,слагахме я няколко дни,но то я на тото малко,ако уцелиш момента,та засега спряхме.

Ми това е от нас,пишете момичета!

Общи условия

Активация на акаунт