ДЕКЕМВРИйското човече есента посреща вече!!!

• 10 462
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
Сигурно сте видяли тази тема, но за тези, които не са и искат да си свалят и моделират виртуално албумче на бебоците, моля - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=132060.0

bouquet  Hug

# 91
  • София
  baloniЧестит Рожден Ден Мими и Ланг!
Бъдете живи и здрави и много щасливи!
bdbaloni

# 92
  bouquet Честит рожден ден на Мими и Ланг!
Да сте живи, здрави, щастливи, обичани и желани!
   bouquet

# 93
  • Бг-мама
Честит рожден ден и то мен на двете девойки !
Добре че имате рожден ден момичета та да се пораздвижим и ние с писанията  Joy Joy Joy

# 94
Цитат
Добре че имате рожден ден момичета та да се пораздвижим и ние с писанията   

и аз точно за това си мислех  Joy

къде се губите мамчета що не пишете, надявам се всички да сте здрави и да ви мързи да се разписвате тук. Ние сме горе долу добре. Хремата на мирелата май най накрая поминава и май ще се окаже от зъбките. Милото три горни зъба наведнъж избиха  #Crazy  сега е 4-тия на ред. То кво няма да ми е кисело детето и да плачка. За сега обаче Т не е вдигала и слава богу. Утре ще ходим в пловдив и треска ме тресе като я знам пък тама каква е киселячка. Но се надявам този път да се държи добре и да не пищи от всеки и всичко.
Иначе не ще да пълзи това дете и туй то. Или само спроходилката ходи или седнала си играе. Май няма да сме от пълзящите. Но за сметка на това само някай да й покаже някоя магария и веднага я повтаря като папагал  hahaha Опитва се и думи да повтаря но се получава много смешно съчетание от звуци. Най добре владее за сега айде мама дай или айде тата дай, а като ни види че хапваме почва да ръмжи и вика ама колко сила има АМ-АМ , абе смеем си се нея.
ами хайде това е за сега ще ходя да почистя малко, пък ще надникна после да видя дали някой е писал нещичко

# 95
  • Варна, морето и сините вълни!
Благодаря за пожеланията момичета!
Трогнахте ме! А подаръка от Яни, ме просълзи!
Много благодаря на всички!

Празненството не се получи много, защото Катето ми е болно - хремава,дави се от сополите, почти не можем да спим,криви сме... Но ще го преживея! Свекито не можеше да пропусне да не се заяде с мен и с Борко и така.... Но ние бяхме усихнати и щастливи от това че сме заедно!

Катето ще я правя запалянко. Научи се да свири с една дървена свирка на батко си! Mr. Green Mr. GreenСамо да я докопа и почва.
Честит рожден ден Ине!
Много здраве,радост и късмет!

bouquet newsm59 nbirthday  bigdance2  Party Time Tada dance  bouquet

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 09:37 от Mimito

# 96
  • София
Мили Везнички,
мои сестрички,

А-хаааа!  smile3555 Ето защо везничките са сестрички!!!
 thumbsup balloon yes

hbdtu  Честит Рожден ден, Ине!!!    newsm18 dance  ura

Здраве, щастие, късмет, любов и детски смях -
Пожелавам ти да нямаш отърване от тях!

sohappy

# 97
Честито и от мен на рожденичките - Мимито, Ланг и Инето!   bouquet Много радост и любов да ви обгражда!

Леле, темата ни е станала много умряла...

Да ви се похваля - Маги от 1 седмица не се буди за храненето в 6 и вече спи в самостоятелна стая  newsm44 В същност е спала сама само 1 нощ (вчера), но нямаше проблеми и се надявам за напред така да я караме.
Имах и още едно преживяване, което не е за хвалба, ама... Докато е била при баба си (събота и неделя) Магариня е успяла да се метне от фризер-раклата, върху която я преобуваха и вчера беше с цицина на челото  #Crazy Бабата беше пред инфаркт, дядото искаше да убие бабата, а ние с мъжа ми трябваше да се правим, все едно че нищо не е станало, защото иначе верно щяха да откачат. Хубавото е, че на Маги нищо и няма освен уплахата и цицината.
Иначе магарето яде по 4 пъти на ден, все още няма никакви зъби  newsm78, и развива лека форма на алергия към белтъка на кравето мляко - от кисело мляко или кисел с прясно мляко повръща и получава лек обрив.
Айде ще ви оставям, защото се опасявам, че ще порути къщата с проходилката...

# 98
Здравейте!
Сядам набързо да се похваля!Вече две вечери Иви спи сам,на леглото си! newsm44
До сега спеше с мен,но вече почна много да шава и...крайно време е да ползваме кошарата! smile3521
Нямаше проблеми,мислех,че няма да спи,но спинка.Е,само дето е свиканл да се върти спокойно на кадето иска и му идва тясна кошарата,но ... няма на къде-ще свикне!Така и аз ще съм спокойна,че неможе да падне! newsm53
Учим се и на гърне,но май повече си играем отколкото да правим нещо!А трябва ли като го сложа на гърнето да му повтарям "пиш-пиш"? newsm12Свекито каза,че трябвало!
От чаша...пие,но не както трябва.Кога трябва да се научи?  33uu
Още не пълзим,но се мъчи да се изправя и прави крачки настрани хванат за леглото!Май направо ще тръгнем... smile3539
И днес използвахме хубавото време и излязохме на разходка,а за утре не се знае!!!Незнам какво ще правим на зима! noЧовечето си знае часа,и иска да излиза... newsm12
Ще ви кажа Чао,че ме дърпат вече...
Поздрави на всички бебенца! wavey

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 16:22 от vesenceto_85

# 99
  • София
Честит Рожден Ден Ине!Бъди жива и здрава и всичко най-хубаво ти желая! bdbaloni

Пачи,супер че Маги си има самостоятелна стая.Ние от както преместихме Дани в неговата,се родих.
Майче,дано детенце да се държи подобяващо в Пловдив.Макар,че ако роднините е награбят да я целуват и прегръщат,то напълно разбираемо е защо Мирелка така се е държала предния път.
Мими,дано Катето по-скоро се оправи Praynig.
Весенце,Дани също предпочита да си играе с всичко друго (дистанционно,кабели,комп. мишка и таква от сорта) отколкото с играчките си.С тях поиграе 15-20 мин. и след това ги зарязва.
Около Дани няма кой знае колко нови нещта.Отказва да пишка и ака в гърнето.Само сутрин понякога се изпишква.Другите пъти седи известно време на него и после тръгва да пълзи.Имаше един период в който колкото пъти го сложа,толкова пъти вършеше работата и аз си виках "е,колко лесно се научи",да ама само аз така си мислех Mr. Green.Ама,когато се научи тогава.
След като педиатърката ме насмете,че още не пие от чаша,няколко дни по-късно му купихме и започнахме да го учим.Сега вече се справя с пиенето Grinning.
Откакто съм на антибиотици Чочко пие сутрин и вечер АМ.На мен ми е малко криво,че трябва да го пие,а аз да изхвърлям кърма,но и тази седмица ще сме така,пък от другата пак ще го кърмя,надявам се.
Хайде от мен чао  bouquet.
Мамчета,пишете,не се скътавайте Wink.

# 100
  • Добрич
Опа, опа, още една рожденичка!  Wink

Честит Рожден Ден, Ине! Бъди много здрава, щастлива и желана. Все така напред във всяка сфера!

Това е за теб -

# 101
Малееееее,колко много рожденички  #Crazy Везните ми е една от любимите зодии  Peace Всички Везни който познавам са чудесни хора  Hug
Честити Рожден Ден на Инето! Бъди жива и здрава и много обичана от семейството си!

а това е от мен за теб
Честити рожден ден и на Мимито и Ланг(на гооооляма патерица)нека късмета и щастието бъдат неразделна част от вашият живот  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Просто не мога да подмина подаръка на Янито за Мимит.Чудесен е,чак мен разтопи Blush Браво Янич  Peace
Лека вечер Hug

# 102
  • Пловдив
  bouquet  bouquet  bouquet Ине,честит рожден ден!Бъди жива и здрава и много щастлива! bouquet  bouquet  bouquet

# 103
ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО и от нас! Всички да сте живи и здрави, а с вас и бебоците!
Малко поизчезнахме, точно цял месец... Почивката беше приказна, снимки ще пусна по-късно. Калоян бе във вихъра си, не можехме да го извадим от джакузито без да ни разбере целият хотел.  Laughing
А иначе вече се сдоби с първия си зъб и с грип (ама може и да е от зъбчето  newsm78). Втора седмица му е запушен носа и спане за нас няма Sad Моля ви, дайте съвети за отпушване  Praynig Вече надхвърли "психологическата" граница на 10 кг, все още се кърмим, но по-обезпокоителното е, че нощем можем да го докараме и до 3 пъти кърмене с тези дентални мъки  #Crazy Ама е луд за връзване - щом се събуди бива смъкнат на земята и се почват неистови опити да се развали нещо - уредбата, скринчето, компа, вратата...Което можахме - прибрахме, ама тези неща... newsm78 Естествено цветята се късат, пердетата - също, хлябът освен за ядене е и за чоплене и ронене! Сега все още ни е забавно, ама като гледам все по-весело ще става!  newsm44 newsm62
P.S. Не можах да изчета всичко, затова ако не съм по темата, моля, извинете! Ще гледам вече да влизам в час, че ето ги, напънаха ни и студовете!

# 104
  • Добрич
Здравейте!
Влизам да кажа, че днес Борката се пусна четири пъти и направи по две три крачки съвсем сам!   newsm44 newsm44 newsm44
Правихме и прощъпулник и търчах да раздавам питка по съседите.  newsm10
От предложените му предмети си избра първо английската граматика, а второто беше клавиатура за PC. Та, май ще го правим компютърджия!  smile3521

Такива ни бяха вълненията днес. И за капак пак сме с разстройство.  Mr. Green

Приятна вечер ви желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт