ДЕКЕМВРИйското човече есента посреща вече!!!

• 10 452
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Честит 10-и месец на навършилите го,да са здрави,щастливи,игриви,засмени за радост на всички,които ги обичкат!
Днес денят ми тръгна много криво-загорих една манджа,щях да подпаля къщата,сега цялата ми кухня 'ухае',сигурно ще е така цяла седмица,че и повече...Развалих си настроението,но после хубавата разходка в парка,която си направихме с Бобенцето в този слънчев топъл ден бързо-бързо ми го оправи...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=66393&photo=16
Иначе добре сме вече и двамата GrinningНа мен между другото,ей така без да усетя ми пробил първия мъдрец-на тези години,голям майтап  Laughing
Нуше,Бобчо също ни се кара с татито като не го слушаме Wink.За палците-лапа ги от време на време,но за сега проблема отшумя,дано да няма повече Praynig
Марти,радвам се,че си по-добре Simple Smile
Правде,на теб успех при намирането на детегледачка Peace
Хайде до скоро Hug

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 09:56 от Zorie

# 76
    Здравейте!
  Доста време не съм влизала и да си призная много ми домъчня за вас! Heart Eyes
  Ама какво да се прави, свободното ми време е малко и гледам да го прекарам със сладкото ми мишленце.
  Иначе работата ми спори(поне за сега).Обаче фитнеса и уреждането на всички документи.......МАМА МИЯ Close  По 10 пъти ме връщтат за нещо, което забравили да ми кажат да си изкарам и  направо ме избиват балансите #Cussing out Е гаси и заспалите гъски  #2gunfire Уж това им е работата( да ориентират хората, какво, как,кога) а  по цял ден дремат с начервените моцуни и топираните прически и не знаят защо са там. Ама както и да е АЗ СЪМ ТЪРПЕЛИВА  Crossing Arms Laughing
 Симето и никнат следващите 2 зъбета и е много кисела( на кризи е) ма виждам че почти са и избили и се надявам скоро да отмине всичко. Иначе  не обича да седи сама, все си търси компания. Вечер си играем от 8.00 до 10.00 и тогава заспива. Притеснява ме само това, че през деня спи само веднъж от 12.00 до към 2.00 мисля си, че на тази възраст поне 2 пъти трябва да спи през деня . С храната  Thinking не сме много добре хапва само кисело мляко, каша и адапте. Друго не ще и да види. Само си готвим и хвърляме, а така се бие с баба и като я пробва с друга храна, че си умирам от смях hahaha
     Много са хубави снимките на всички Hug То си е ясно , че нашите бебоци са № 1

Hug Simple Smile
     На всички пораснали с още един месец ЧЕСТИТО!!!!
     На новите попълнения ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС!!!! Hug
     А на всички малки и големи ЦЕЛУВКИ!!!!!!!

# 77
Здравейте на всички!
Иви спинка и аз седнах малко,че иначе е невъзможно!  Joy
Как са бебенцата?
С какво си играят вашите бебешоци?Моя сладур има един куп играчки,но...не са му интересни!Играе с всевъжможни глупости и боклуци,но не и с играчките! Weary
Пробвах да ги крия,да ги вадя след ден-два,но няма ефект! smile3518
На човечето са му интерсни дистанционното,ключовете на колата,картонени кутии и тем подобни...  no
А аз купувам ли,купувам играчки,но...никои не играе с тях! Weary
Иначе е добре,излиза ни още едно зъбче,и ще станат 8!
На 18-ти ще станем и ние на 10 месеца...колко бързо мина времето... newsm53
Прави стъпки,когато го държа,но не пълзи!Чувала съм,че някои направо трагват бвз да палзят... newsm12 А с паяка(проходилката) е като самолет...Не можеш да го хванеш!
Казва "мама","баба","кака","тата"(от време на време)! smile3503
Всеки ден прави по нещо ново...
Мъчи се да се изправя...и пада по дупе,маха за "Чао"...абе бебешки истории...
  jumpuu
Сега ще ви кажа ЧАО ,че се размърда!
Целувки на всички бебенцаlove001

# 78
Мими, честит рожден ден!!!
Желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си,
желая ти щастие, за да се радваш на малките неща в живота,
любов ти желая, за да я споделиш с близки и приятели и
много късмет, за да те сполетят само хубави моменти....

# 79
Честит рожден ден, Мими!
Желая ти здраве за теб и цялото прекрасно семейство, от късмет да не се отървеш!

# 80
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИТО!
&
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛАНГ!

bouquet  Много здраве, много радост, много любов, много късмет, много усмивки, много сбъднати мечти!!!   bouquet

Ама вие сте съвършенни набори - в един и същи ден на една и съща година, а?

Hug

P.S. Янич, страхотна идея, супер подарък!  newsm10

# 81
  • Пловдив
честит рожден  ден ,мими!  bouquet  bouquet
честит рожден ден, ланг!
 bouquet  bouquet
Янич,поздравления за картичката,страхотна е ! smile3501

# 82
Честит Рожден Ден на Мимито и Ланг, бъдете много здрави и щастливи, пожелавам ви много късмет в живота и малките съкровища ,много да ви радват

Яни наистина страхотна идея за подарък  Hug

# 83
  • Добрич
Честит Рожден Ден, Мими!
Честит Рожден Ден, Ланг!
Бъдете страшно щастливи и не спирайте да мечтаете!

Едно виртуално букетче за Мими - 

И едно за Ланг -

Яни, и аз да кажа - просто страхотноооооооооооооооо!!!!!  Peace Hug

# 84
Честит Рожден Ден, Мими!

Честит Рожден Ден, Ланг!

Много здраве и щастие за вас и семействата ви!

Яни, много добре напредваш с фотошопа Grinning, ама вече ми липсваш много в кю-то!  bouquet

# 85
Честит рожден ден,Мими!

Честит рожден ден,Ланг!

Бъдете здрави,щастливи,и много обичани!

Яни,браво!Страхотна картичка PeaceИскам и аз една такава за рождения ден на Боби...

# 86
Благодаря ви, момичета ! Много сте мили!
Толкова е приятно да се сети някой, че имаш празник- просто чудесно:)))))))

# 87
Ланг Embarassed честит рожден ден и от мен!
Извинявай, че те забравих, но не съм поглеждала началната страница, защото на Мимито го знам, което не ме оправдава....

# 88
Честит рожден ден и от мен, момичета!

Мили Везнички,
мои сестрички,
все така бъдете
нежни като цвете!

# 89
 Я, две празнуващи сладурани Simple Smile

bigdance2 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ И ЛАНГ!!!!  bigdance2
                            Да сте все така красиви, здрави и щастливи !!!!!

vesenceto_85 и Симонка е същата- играчки не ще. И тя е фенка на дистанционни, ключове и т.н, а най- обича картонени кутии и всякакви списания, но след като я видях как вкусно си ги хапва, съм много внимателна когато си играе с такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт