Честит 10-и месец на навършилите го,да са здрави,щастливи,игриви,засмени за радост на всички,които ги обичкат!
Днес денят ми тръгна много криво-загорих една манджа,щях да подпаля къщата,сега цялата ми кухня 'ухае',сигурно ще е така цяла седмица,че и повече...Развалих си настроението,но после хубавата разходка в парка,която си направихме с Бобенцето в този слънчев топъл ден бързо-бързо ми го оправи...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=66393&photo=16
Иначе добре сме вече и двамата
На мен между другото,ей така без да усетя ми пробил първия мъдрец-на тези години,голям майтап Нуше,Бобчо също ни се кара с татито като не го слушаме
.За палците-лапа ги от време на време,но за сега проблема отшумя,дано да няма повече 
Марти,радвам се,че си по-добре

Правде,на теб успех при намирането на детегледачка

Хайде до скоро

По 10 пъти ме връщтат за нещо, което забравили да ми кажат да си изкарам и направо ме избиват балансите
Е гаси и заспалите гъски
Уж това им е работата( да ориентират хората, какво, как,кога) а по цял ден дремат с начервените моцуни и топираните прически и не знаят защо са там. Ама както и да е АЗ СЪМ ТЪРПЕЛИВА
не сме много добре хапва само кисело мляко, каша и адапте. Друго не ще и да види. Само си готвим и хвърляме, а така се бие с баба и като я пробва с друга храна, че си умирам от смях 

А с паяка(проходилката) е като самолет...Не можеш да го хванеш!

Много здраве, много радост, много любов, много късмет, много усмивки, много сбъднати мечти!!!