на vesenceto_85 ! Искам да ви попитам трябва ли да му мия зъбките и с какво? От кога започват да се мият с четка и паста за зъби?
Аз лично още не съм започнала да мия двете
зъбчета на Надето, но съм купила от аптеката Nenedent-baby комплект бебешка паста за зъби & четчица. Последната представлява напръстник със силиконови влакънца накрая. Срещала съм и само четчица от този тип, мисля, че на Nubi
, но не съм сигурна. Та на кутийката пише: "грижа от първия до последния млечен зъб". Немско производство е, което не е без значение. Мисля, че е хубаво да се почистват зъбките от самото начало. И аз ще почна в най-скоро време. Новото при нас е, че най-накрая Надето усъвършенства самостоятелното сядане от легнало положение.
Мисля, че има и по-лесен начин, ама не й се бъркам. 
За втора седмица ядем ядене от детска кухня. Частна кухня е, казаха ми, че яденето се приготвяло във II градска. Удобно и хубаво е, че храната се дава в пластмасови кутийки. Пунктът ми е на 2 крачки. Яденето е вкусно, има си вкус на манджа. Засега (да чукна на дърво) съм доволна.
Вярно, има "гозби" с прясно мляко. Питах аз моята педка мога ли да давам на Надето грис с прясно мляко и тя отговори "то ще си покаже!"
Е, аз дадох. Проблем нямаше.
Много хубав ден на всички желая!!!

. за сега се справям със съчеатването на всички функции, но всичко е за сметка на здравия сън.
А преди не беше така!

просто нямам думи. решила окончателно че я сменям , не ми се занимава повече с нея
И в двата случая има и хубави,и не толкова хубави моменти,важното е да сме здрави,да се грижим за дечицата си 

Взимам яденето от читалище "Средец". Може ли да те помоля след няколко дена да споделиш мнението си за храната от държавната кухня, особено в сравнение с тази, частната? Много ми е любопитно, мерси предварително!
.Три часа вися пред кабинета докато лекаря ме прегледа и изпише антибиотик 
Дано ти поне се справиш бързо с проблема 
,че успяваш да съчетаеш толкова много дейности.Винаги съм се възхищавала на такива майки като теб.
и е много сладък като започне да нарежда на неговия си език
.