ДЕКЕМВРИйското човече есента посреща вече!!!

• 10 441
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
Zdraveite mam4eta!Moeto bebe e na 9 meseca i polovina!Ot 7-q mesec e na kuhnq i qde vsi4ko!A hlqb-mu davam bql,no po 1 filiika!!Ne sam davala suhari i tem podobni!Mnogo obi4a da papka filiika s pastet(detski)! Ot kakto e na kuhnq ima mir!!!Predi se sabujda6e ve4er,qde6e po 2va pati no6tem,no ot kakto e na kuhnq spi po cqla no6t!Ot 9 do 8!I az se naspivam ve4e!Predi be6e ko6mar!Imame 7 zyb4eta,koito izlqzoha bez problem!Neznam,nqkoi davat suhari,no az sam dobolna,vajnoto e da se hrani dobre,da raste jivo i zdravo,da spinka i da ni radva! :love:Imame samo 1 problem,4e spi s mama.Vsi4ki kazvat,4e e lo6o,no na men mi e po-udono,po-lesno i po spokoino!A kogato doide vreme-neznam kak 6te se otkajem...no sam saglasna i na zemqta da spi-samo da spi!Tova e ot men mami za sega  bouquet

# 46
Zdraveite otnovo!Molq Vi,kajete mi kak da si namalq snimkata na bebe6oka!2 4asa se ma4ih,no ni6to ne stava!!!Pomo6t!!! Cry

# 47
  • Бг-мама
Весенце  изтегли си програмката Avatar Sizer и с нея ще си смаляваш снимките.

# 48
  • Пловдив
Здрасти!Ама много съм тъпа писах ,писах и загубих всичко.Сега нямам време .Само да ви кажа ,че чета много редовно и сега бях написала един дълъг и подробен постинг , ама на изгуби се.
 Поздрави на всички пораснали!
 Добре дошли на новите мами и бебчовци!
 Женимама,честито за изпита!Павката е много хубав!
 Марти ,аз давам сухар .
 Стилиян е добре .Тежи 9 400 и 74 см.Голям дивак е непрекъснато се движи не стои мирен даже за минутка.Много бърбори.Като имам време ще опиша по-подробно.
 От два месеца сме на гърне и имаме голям успех.
 Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=66246
 Имам да ви разказвам много неща ,обаче човечето ще се събуди скоро ,а трябва да свърша куп неща.А между другото и нашия малък мъж спи при мама и тати.
 Чао!Целувки на всички!

# 49
mnogo blagodarq,napravih q malka nai-posle!!!

# 50
  • Добрич
Привет!   bouquet
От доста време не съм писала, но чета редовно.  Mr. Green Не, че ме мързи или нямам настроение за това, а защото ме е затресла една треска..............мани, мани...... Mr. Green Ще си правя тату в най-скоро време, та чак тема пуснах в клюкарника.  Laughing

Благодаря вна всички за поздравленията за вчера.  Hug Hug Hug
Добре дошла на новата мама и нейното слънчице! Дано ви е хубаво при нас!   Peace  bouquet
Тане, Стилиян е просто страхотен и много фотогеничен.  Hug Поздравления и за гърнето. Аз още не съм купила.  Wink
Веси, я вземи да пишеш на кирилица, че така хич не мога да чета, предполагам, че не е удобно и на др.  Wink Wink  bouquet
Марти, че кво като е ял от вашите манджи. Аз много, много вече не се трогвам.  Laughing Давам коричката на бял хляб да гризка.  Wink
Женимама, и твоя хубавец е страхотен.  Hug Браво за изпита!  Peace  bouquet
Коки, как вървят твоите неща със салона и фитнес цантъра? Успяваш ли да носиш всички дини под мишниците или..... Hug Heart Eyes
Мише, много съжалявам за загубата ви и се надявам скоро да го преодолеете. Дано и дечица скоро се възстановят напълно!  Praynig Hug
Дани, Борис от както се е родил така потреперва и най-често когато пишка, но и не само. На мен също ми си случва това след като се изпишкам.  Mr. Green Не съм се притеснила.  Hug Heart Eyes
Ох, спирам, че много се улях!   bouquet

# 51
Привет и от мен!
Боби вече е по-добре,палав,игрив и усмихнат.Научил се е да пее,като му пусна песничката от една плюшена играчка.Най- интересното е,че пее в синхрон с мелодията и прави съответните паузи,даже си потропва с краче.Направо си умрях от кеф,а колко пъти му я пуснах тази мелодия...
Мише,браво за мерките Peace
Женимама,браво за изпита!Павчо е голямо сладурче!
Галче,изпаднах в умиление като те прочетох Hug
Марти,аз още не съм давала хляб на Боби,даже глутен не съм въвела-чудя се с какво да започна newsm78Ще следя с интерес мненията на останалите мами...
Тане,Стилян и той голям хубавец-много е фотогеничен Peace
Честито мини-денче на Борко и Маги(на патерици)
Добре дошла на новата мама и нейното сладурче!
Ето малко нови снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=66393&photo=2

# 52
  • Варна
 Тази седмица май ще си я довърша само с оплакванки. Благодаря на всички ви за загриженоста и добрите пожелания, ама станаха едни работи...... Понеже не можах да смъкна Т на Симона 3 дни, накрая трябваше да вземем антибиотик. Дадах вчера на обяд и после вечерта. Т падна, обаче като я събляках да я къпя малко по-късно гледам слабините и цялото и коремче в пъпчици Shocked Изкарах си акъла. Първо помислих че е шарка и веднага звъннах на доки. Жената тамън пътува в колата на някъде извън града, вика няма да е шарка сигурно е  получила алергична реакция към антибиотика, утре сутрин рано веднага идете до неотложния кабинет, щото сега в тъмното нищо няма да видят. И ние тая сутрин рано рано при дежурния педиатър - а детето цялото вече беше на петна, лицето, корема, целия гръб, слабините само май по краката и нямаше. Та това се и оказа в крайна сметка - силна алергия към антибиотика. Изписаха ни антиалергени и сега лекуваме обривите Wink
Пак се наоплаквах ама другата седмица обещавам само да се хвалим  Mr. Green

# 53
  • София
МишелинHug , стискам палци този гаден & труден период на неприятности да свършва по-бързо.  Praynig  Знам, че сега не е моментът да гледаш отстрани (не за друго, ами надали имаш сили за това), но може да приложиш максимата "всяко зло-за добро" - сега знаеш към кой антибиотик е алергично детенцето. Важното е, че като цяло всичко е наред.   bouquet

А иначе декемврийките голяма активност ни гони да пишем, направо сме на път да 'срутим' сървъра  hahaha

# 54
хей мами здравейте
къде се губите възползвате се от хубавото време ли? Никакви ви няма да пишете тук
ние от вчера сме хремави, по скоро само мирелката де. За първи път от както се е родила е хремава и ми е много жал за нея как се мъчи с тези сополки. Дано бързо му мине на детенце, утре ще я водим при доки да я види и най вече гърленцето
ами събуди се бебка отивам пишеше ми се още , но по късно пак
хубав ден ви желая на всички  Hug и здрави бебоци най вече
п.п.
мишеличе дано наистина мине този период по бързо и се радвате на здрави и спокойни дечица , че е много гадно това, цунки на хлапетата по дупите  Hug

# 55
Здравейте и от нас!
Какво хубаво време,точно като по поръчка за уикенда Sunglasses
Бобчо вече е значително по-добре!Казва ма-ма,е,неосъзнато още,но е балсам за ушите ми Grinning
Вчера бяхме тримата с Бобчо и татито на рожден ден(1 годинка) на момченцето на наши семейни приятели.Събрахме се няколко двойки все с бебешоци-Боби беше много щастлив,радваше се и се закачаше с другите дечица-контактен младеж WinkТова му е второто бебешко парти,но предният път той беше най-малък от всички,а сега имаше две по-млади дами-едната на почти четири,а другата-на шест месеца.Много приятно изкарахме,жалко,че рядко си спретваме такива срещички,всеки е зает със своите задачи,нямаме време да се видим...
Мише,дано да нямате повече неприятности и Симонка по-скоро да се оправи,стискам палци fingerscrossed
Майче,като си спомня какво изживяхме покрай настинката на Боби и как се измъчи детенцето,лошо ми става SickСъчувствам ви и пожелавам на Мирелката бързичко да пребори настинката и от сополките да не остане и следа Heart Eyes
До скоро Peace

# 56
Здравейте,
включкавм се за малко, защото вече умирам за сън.
Първо, много благодаря на всички, които писаха по въпроса с потреперването  Hug  Heart Eyes Може и наистина да е при изпишване, но все става така, че не мога да проверя. Ще дебна  Wink
Честито на порасналите и на новоозъбените бебоци   bouquet  bouquet  bouquet
Павчо, Стилиян и Боби са страхотни  Hug Много са ни хубави декемрийчетата  Flutter
Мише - дано Мони бързо да се оправи  Praynig . Много неприятно с тия алергии  ooooh!
Мамамая - дано и на Мирелчето скоро да й мине хремата. Може от зъби да е - при нас никненето беше съпроводено с хрема.
Ако разрешавате, ще се оплача и аз. В петък срещу събота през нощта ме заболя мъдрец. Отдавна знаех, че ще се вади, обаче все гледах да отложа процедурата. Обаче вече нямаше накъде. Ходих... и беше просто ужасно. Час и половина мъки  ooooh! При раждането не плаках, обаче при ваденето на зъба - не издържах  Embarassed На няколко пъти ми идваше да стана от стола и да си тръгна  Mr. Green, ама немой... Че и на криво изникнала гадинката - малка ми челюстта и хоризонтално се накиприл нашия. Та зор - то не беше бормашина (в един момент не можех да я издържам и казах на зъболекаря, че я мразя вече тая машина и той обеща да напише рекламация до пройзводителя й, за да им каже че машинката им не се харесва от пациентите  Mr. Green), то не бяха разни шила, с които ме дълба, то не бяха клещи. Най-лошото е че два пъти ми слага упойка с инжекция и двата пъти локално със спрей, но не помогна - не успя да ме обезболи напълно, та си поплаках  Rolling Eyes . Изписа ми антибиотик - 5 дни. Сега си ходя подута, с огромна дупка в устата и с мъка, че имам още един такъв зъб, чието вадене предстои. Как ще се реша да ида след преживяното - направо незнам.

# 57
Mishelin  и Елито получи такъв обрив на 3-ия "температурен" ден. 2-ма педиатъри я гледаха и казаха че е нормално, и след като е избил обрива и Т ще почне да пада. И наистина след това нямаше такива високи Т-и. Та обрива беше по цялото коремче /ситен, просто нямаше свободно място/, гръбчето и тръгна и по крачетата. След 1 ден взе да изчезва от самосебе си. Докторката каза, че при нас нещата се развивали като по учебник - още като влязохме в кабинета и тя попита: "Да нямате обрив?".
Така че и при вас може да е нещо такова, но след като докторите така са казали ........... не знам. Просто споделих при нас как бяха нещата.

# 58
Здравейте мами!
Моето бебенце е на 9 месеца и има 6 зъбчета и половина!  newsm32 Искам да ви попитам трябва ли да му мия зъбките и с какво?От кога започват да се мият с четка и паста за зъби?Педиатърката ми каза,че зъбите на детето се мият когато стане на 5 годинки,но...нали и сега има зъбки...не трябва ли да ги почиствам някак си? newsm78 Незнам...
Чао от мен и поздрави на всички бебенца! bye

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 01:16 от vesenceto_85

# 59
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте,ние малко се загубихме  Embarassed,не че сме липсвали на отбора де  Wink
Катето има 5 зъба които яно се виждат и още 3 в процес на избиване.Вечер спането е малък ад. Реве,скимти...
Общо взето спи при нас,закачена за цицката,за да може цялата къща да спи.

Относно яслите - хубаво нещо са, ако яслата е добра и персонала обича децата и има търпение да им угажда на малките капризи.
Сълзите и сополите в повечето случаи когато само майката се е грижила за децата са в изобилие. Но ако детенце се успокоява когато мама замине и играе с децата всичко си е ОК. А има и период на адаптация,когато дете се оставя за час, два после повечко. Така че смело!Катето се чудех дали да я давам на ясла,но май ще се наложи. В ДГ,когато е нейния набор ще приемат само една група деца. А яслените групи са две. И ще се приемат основно деца посещавали яслата. Така че ако искам да си водя децата в една градина,Катя трябва да ходи на ясла........ Порочен кръг Thinking

На работа не ми се ходи,или поне не тази на която ходех.Искам нова работа,ама де ли ще ме вземат с две малки деца  Sunglasses

Дани,съжалявам за мъките ти! И аз имах подобни патила с моите мъдреци. Упойката при болка хваща само на 50%. Това е била причината да усещаш.Пий антибиотика и гледай да почиваш повечко, ако има кой да ти помага де, за да се възстановиш по бързо PeaceИзбягвай колкото можеш навеждането и вдигането на разни работи Peace

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 11:00 от Mimito

Общи условия

Активация на акаунт