Хотмаме, голем списък с въпроси
1.Няма да слагам противогрипна на никой! Аз съм и противник !
2. Първия рожден ден - ще ми се да не сме тук, а някъде на почивка примерно. Първия рожден ден на Борко беше като сватба. За мен това си е гадно. Всеки луд с номера си
Прощъпулник се прави когато проходи дете. Мен ако питаш трябва да ходи стабилно за да прощъпулник, а пролълзялник, ма не такава е традицията тук. Правиш питка, нареждаш разни предмети и търкулваш питката към тях. Идеята е детето да се затича след питката(ма ка ще тича като то е едвам проходило не знам
),та в общия случай детето пълзи до предметите и си избира нещо. ПО това какво е докопало се съди бъдещето му! Борко си сграбчи питката,грабна клавиатурата(единственото бозаво нещо сред предметите) и хвана парите Аз си кърмя още - сутрин, вечер, по обяд и посред нощ - обикновено в 24 и 3
Любимата ни играчка е една зебра, без нея заспиване няма!А любимата игра е да си подаваме разни неща. Тя ми го дава, после аз и казвам "Заповядай!" тя пуска една огромна усмивка и си го взема и пак с начале! Така може и час да седим да играем!
Скоро ново бебе не планирам
А и за по надалеч за сега нямам мераци Иначе маймунката казва с мимики Здрасти,Чао, Ела Ела, дава целувка. Когато е гладна казва ам ам. В една гумена книжка познава котето и кучето и си ги милва.
. Не знам как са другите мами с прохождащи бебоци, ама на мен ми се струва , че сега започва най-трудното. Досега поне можех да я оставя да си обикаля наоколо придържайки се по маси и дивани, защото знаех, че като свърши опората кляка и тръгва да пълзи. А сега с това пускане трябва да съм постоянно около нея, а тя е в движение почти през целия ден 
Тръгнах гимнастика за стягане на коремчето да правя, ама де правя, де не правя - туй мързела голяма работа
). Докато таткото ми помагаше, Симона се хвана за анцунга му да се изправи и заедно с него се свлече на земята и си разби горната устна. Таткото в недоумение гледа към голите си кълки и Симона и не може да зацепи 
Даже мислех да предложа да направим един съвместен РД на Декемврийчетата (така направиха септемврийчетата и октомврийчетата ще правят), поне на тези в София, ако другите нямат възможност да дойдат! Но като гледам как на никой не му се прави парти 
Но ако има изцедена кърма, може да заспи и с всеки друг. Играес играчки, но предпочита пластмасови бутилки и чаши, и въобще всичко, оето не е за игра - клавиатурата, мишката, лампичките на кутията под тях 

.
,май наистина ще да е от Зимафлуора
на Инес за първите стъпки.

,през ноща не спим 

Може би защото не ми липсва детска компания?
Със сигурност няма да каня други деца - връстници на Надето.
А и дали изобщо ще се кани някой - не знам... 

, а за Хари Надето е тази, която съсредоточава моето внимание, та той си прави каквото си поиска:
Все вика "абе, ти бебе нямаш ли си, че се занимаваш с мен?"