Честито на порасналия Боби, на проходилия Иви и на озъбения Жорко

Тя ми е сополива и особено първата нощ след разхремването направо се будеше на по петнадесет минути. Сега да чукам на дърво е по-добре, но още е сополива и като кихне, ужас ви казвам - по пет сантиметра сополи вади
И то едни такива гъсти и зелени....Прощъпулник - не се очертава май скоро. На няколко пъти направи по 2-3 крачки, но още е много нестабилна и онзи ден в едно такова пускане получи контузия - пльосна се милата по лице, удари си жестоко брадичката и й тече малко кръв от устата
Беше ми много гадно. Плака доста и сега понякога когато загуби равновесие почва да скимти, явно още помни какво й се случи. Сега не смея да я оставям да ходи сама.Рожден ден - не съм го планирала още. Може би в тесен семеен кръг, че ще е и точно преди Коледа
Ще го мисля още.Друго бебе - искаме, но не сега. Смятаме че е рано още. Ама както се казва - не се знае, знае ли се

Любима играчка - няма. Понякога играе с един голям плюшен заек и даже вчера нещо му се обясняваше с любов и налиташе да го целува
Много ми е сладка като целува - отваря устичка и бавно се приближава към обекта Ваксини - не. Категорично!
LadyAutumn - по въпросите с кухнята карам подред
- мисля че имаше при нас период на адаптация 1-2 дни. В началото май й бяха малко странни, а сега не ще да погледне купешки пюрета.
- в супите във Варна слагат варен жълтък, понякога късчетата са доста големи, но мисля че не застройват, бистри са.
- в кремчетата мисля слагат прясно мляко
Лека нощ, бегам да спя
Ние се прибрахме от разходка и Иви изморен от ходенето-спинка!

И утре ще правим питка и всичко останало!После ще Ви разкажа! 

Бре, 3 месеца го чакаме!!!
И така, поникналите зъби стават
):
Дано тази детска площадка се запази (поне) до пролетта! Борисовата ми е малко далечко. А и все пак зимата чука на вратата вече, нищо, че не й отваряме... 
.
за някаква алтернатива на тортата,хем да може да "духне" свещичката,хем да може и да си хапне,но досега нищо не ми хрумва.Ако имате идеи,ще се радвам да ги споделите 

поне за първа група, в която сме. В супата обаче винаги има жълтък, видимо много твърдо сварен, а крема със сигурност е с прясно мляко. Сияна ги понася добре. Храната е много вкусна. Особено супите
Аз най-често ги пасирам един сухар и така ги давам. Имам само две забележки - първата е че често пъти жълтъка е на големи късове, понякога има парчета от четвърт жълтък и втората е че не белят пипера, а люспите давят Сиси. Иначе съм доволна.