Не знам защо някой реши, че не след като не съм имала 8-часов работен ден, значи съм се вяла. От 8.00 до 18.00ч с 2 или 2:30 са почти осем часа. Говорим за активна и натоварваща работа. Без пауза за тези часове, освен на обяд с деца с тежки увреждания и поведение, където едно разсейване може да коства нараняване. Не знам и каква работа за допълнителен доход можеш да намериш в часове от 12.00 до 14.00 примерно. Ако някъде е имало такава, аз не съм я открила. Обясних, че вече работя на друго място, точно заради натовареността и това, че се прибирах късно докато пропътувам. Сега имам възможност за допълнителни доходи и да се прибирам по-рано.
Относно това, че съм въртяла любов в обедната: честно не виждам нищо лошо. Особено, ако това не е касаело времево или финансово моето дете. И не съм ползвала време, в което мога да съм с него. Не съм влизала в лъжи и обяснения защо излизам, защо закъснявам и защо ме няма. Всеки има нужда от нежност, разговор и подкрепа. Било то мома или майка. Майката не е по-малко човек.
С последното изказване ще предизвикам много негативни коментари, но не се срамувам. Не бих употребила думата изневяра за тази ситуация. Изневеряваш на някой, който е с теб. Някой, който физически няма контакт с теб от години, като присъствие изобщо го няма, и започва да разговаря(заяжда се и обижда) активно с теб едва когато вече губи контрола и му се изплъзва ситуацията, а преди това не е пожелал да обърне внимание на "дуднянето" на няква тук жена дето се разхожда и прави нещо, незнайно и той какво, то този човек не може да претендира да бъде част от семейна единица, на която "половинката му" е нанесла щета.