Препарати за съдомиялна?

• 59 515
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
Не не ги пускам на кратка. Обикновено към 100 мин. е програмата ми а най- кратката е 30. А и не са ми загорели те по дъното се измиват идеално но отстрани остава неизмитото

# 91
  • Балчик
Виж градусите. Аз най-много съм доволна от програмата на 70 гр , тя е 2 часа и 4 минути. PeaceНищо недоизмито нямам.

# 92
точно 70 градуса използвам и пак си остава. НЕ знам дали да не смена препарата или повече да слагам. Имам отделение за 20 и 30 гр. аз слагам за 20

# 93
Виж в книжката, дали ги подреждаш както трябва  Simple Smile.А ми се струва ,че и препарата ти е малко Thinking
 По темата, използвам само  Сомат и съм много доволна PeaceСъщо пускам програмата на 70или 50 градуса.

# 94
И аз като Джема за силно замърсените слагам Калгонит, като нямам загорели тави и тенджери - Аро. Но само таблетки съм ползвала досега, иска ми се да пробвам и прах или гел. И аз обаче за последния се чудя дали няма да изтече  newsm78
Някой напред беше писал, че слага тавите над горните прибори. Много ми харесва това като идея, защото иначе ми се заема почти цялата долна кошница.

# 95
Ами ползвам таблетки Сомат, много съм доволна. Peace

# 96
А да попитам на АРО има два вида в Метро съм виждала. Двуфазни и 3 в 1 кои ще ми препоръчате

# 97
Искам да попитам тези, които са ползвали праха Аро-какъв е като качество и колко време се ползва.Гледам на Метро са пуснали-3кг за 10.55лв и се чудя дали не излиза по-изгодно от таблетките Аро

# 98
  • София-България, Израел - където си поискам
Искам да попитам тези, които са ползвали праха Аро-какъв е като качество и колко време се ползва.Гледам на Метро са пуснали-3кг за 10.55лв и се чудя дали не излиза по-изгодно от таблетките Аро
праха ми стига за около 4-5 месеца.Миялната ми е голяма, но не я пускам всеки ден, а 3-4 пъти седмично.

# 99
  • Oslo
Абсолютно никакви оплаквания нямам от праха Аро, даже и при силно замърсени съдове и загорели тенджери. Нищо не плакна,  често пускам миялната на 2 дни и пак няма издънки. На всичко отгоре самата машина не е кой-знае каква (Мидея), така че за мен препаратът е отличен! На кутията пише че е 75 дози, аз обаче слагам по-малко от 15 грама на зареждане и всичко се измива идеално, така че сигурно ще ми стигне за повече време.
Преди това ползвах таблетки Сомат и непрекъснато имах усещането, че съдовете не са добре изплакнати и миришат на химикал.

# 100
Благодаря  bouquet
Не знам за вас, но аз винаги си смятам колко ми излиза 1 таблетка или доза.Значи прахът Аро излиза много по-евтин от таблетките(14ст дозата).Никога не съм ползвала прах, но след като е по-изгоден ще опитам

# 101
  • Ямбол
С голямо задоволство установих, че таблетките 5 в 1 на Медикс са направо перфектни. Не знам обаче дали и по отделно ще са така добри препаратите Медикс. Направо съм удивена, мият по-добре и от Сомат.

Клийн от Кауфланд никога повече няма да купя Naughty. Накрая слагах по две таблетки за да измива долу-горе добре и за да свършат по-бързо.

# 102
Таблетки Калгонит.

# 103
  • Sofia
Таблетки Кларо, от Фантастико, излезе ми доста евтино и съм доволна. С 1/2 таблетка се измива всичко , и тенджери и тави. Само ако има малко загоряло предварително го изтърквам с телче.
   Искам да попитам, по-добре ли е за миялната, ако се ползва гел? newsm78

# 104
А къде ги има таблетките на Медикс в София?

Общи условия

Активация на акаунт