Клиника Адела Фертилити - ново начало Тема 13

• 44 980
  • 352
  •   1
Отговори
# 120
Моето мнение за др македонова е категорично НЕ,преди седмица отидох при нея след неуспешен опит при Калчев каза ми да не съм търсела причини за неуспеха????ако съм се чувствала добре да е я търся Сама-пълен шок!!!не предложи нищо дори не пожела да ме прегледа,на изпроводяк ми пожела да съм забременяла естествено-пълно безсилие или отговорност сами преценете-това при амх 2.06

# 121
Момичета, аз след трети опит отново съм с отрицателен тест и нулева имплантация. Вече наистина не знам по кой път да поема, с донорска пробвах двата пъти, изключително трудни трансфери и нищо. Клиниката ли да сменям, изследвания ли да пускам допълнителни, просто не знам.

# 122
desigirl, какво имаш предвид по трудни трансфери?
След три опита мисля е разумно да помислиш за нов лекар. На мен това ми е лимитът. А и математически и статистически погледнато пак е време за промяна. Ако са пробвани различни подходи и трите пъти. Ако не са пък още повече. Няма смисъл да се тъпчи на едно място. Нов чифт очи има нов поглед върху нещата.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 15:23 от 💎Bling-a-ling💎

# 123
desigirl, какво имаш предвид по трудни трансфери?
След три опита мисля е разумно да помислиш за нов лекар. На мен това ми е лимът. А и математически и статистически погледнато пак е време за промяна. Ако са пробвани различни подходи и трите пъти. Ако не са пък още повече. Няма смисъл да се тъпчи на едно място. Нов чифт очи има нов поглед върху нещата.
Блинг, едно и също е и трите пъти като лекарства и стандартни изследвания. Трудни трансфери- крив ми е канала на шийката .. знам, че ще си почина няколко месеца... и ще помисля. Може би  с тази възраст- 43 години на никой не му се занимава...

# 124
Този проблем с трансферите хич не е за подценяване. Моите последни също бяха проблемни. Тъкмо им хванахме цаката, така да се каже и сега ще трябва да разчитам на уменията на нов лекар. И да треперя дали ще се справи изобщо. Когато се стига трудно до ембриони е още по-голям проблем. Защото би било много жалко един труден и не добре направен трансфер да погуби ембриони постигнати на цената на много време и усилия.
Не знам какво да ти кажа. Може би трябва да потърсиш промяна. Най-малкото поне да пробваш. Защото като си изгубила вяра съвсем няма да постигнеш успех. За съжаление нямаш много време за почивка.

# 125
Здравейте, момичета!

След кратка пауза мен отново ме зачопли онова нещо, което ни задвижва да вървим напред и посетих д-р Македонова на трети ден от цикъла - хем да се запознаем, хем да ме прегледа. Ами много ми допадна. Факт е, че съм срещала много противоречиви коментари за нея, но се опитах да отида абсолютно непредубедена и останах очарована. Първо срещнах Деси, която не бях виждала отдааавна и тя така ми се зарадваа! Ама искрено! Бях им носила торта през 2018г. като водих малкия да се запознае с д-р Калчев и тя тогава много се трогна. И ми вика сега: "Точно оня ден питах Мира за тебе!" - и даже я викна да потвърди. Simple Smile Много мило ми стана. Някак ми припомни онова отношение от Малинов още, когато не бяхме "клиентки", а "пациентки", ако ме разбирате.

Оттам нататък прегледът мина много ползотворно. Д-р Македонова се беше запознала предварително с моя случай и всички досегашни събития, беше много спокойна и внимателна и дори ми каза да забавя темпото, защото аз, свикнала прегледите да са по 3 минути и половина, бях припряна и трескаво гледах да си кажа каквото имах.

Разбрахме се да пусна микробиология и серология на мъжо и да действаме на следващ цикъл. И тя като мен е привърженичка на естествения цикъл, та си стиснахме ръцете да е такъв и този път. Обаааааче. Сега като стана тоя юруш на ваксините (а аз ги чакам като дете сладолед), изпаднах в размишление дЪли това ще ми промени някак плановете. Ще кажете - еми обади се и питай в клиниката - трябва ли да чакаш някакво време СЛЕД ваксината, можеш ли да се ваксинираш ПО ВРЕМЕ НА процедура или дори при евентуална бременност. И ще го направя, просто.. исках да споделя тези ми размисли и да ви кажа здрасти. Та, здравейте! Simple Smile

# 126
Моника, от това което съм чела без да се задълбочавам, след ваксина трябва да се изчака 2-3 месеца до процедура. То общо взето никой не знае все още как ще се отрази ваксината на организма ни. Моята клиника примерно препоръчва 2 месеца изчакване след поставяне на ваксината или процедура, ваксина, изчакване 2 месеца и тогава трансфер. Но в Адела може да имат други препоръки, така че ги питай тях. Simple Smile И късмет. Дано това е твоя опит Flowers Four Leaf Clover

# 127
Здравейте, момичета! Да попитам колко време след хистера напускам клиниката?
Благодаря Ви!

# 128
  • гр. София
Здравейте, момичета! Да попитам колко време след хистера напускам клиниката?
Благодаря Ви!
Ако имаш предвид хистероскопия - мен ме вкараха в операционна в 10 сутринта и в 14 часа следобед ме изписаха

# 129
Моника, добре завърнала се! Дано ти е на късмет този път. За ваксините трябва да си прецениш сама, защото никой няма да ти даде гаранция за нищо. Ако решиш да я слагаш може би е добре да изчакаш някой месец с опитите. А и все пак между двете дози си има време.
AnnieB, след операция те пускат обикновено е около 13-14ч. Вече зависи и в колко часа ти е била.

# 130
Здравейте, момичета
Записвам се с добра новина - вчера чхг на 9ти ден след ЗЕТ на две снежинки излезе 46. Още не смея да се радвам, утре ми предстои повторен тест, но съм обнадеждена. Направих трансфера този месец при д-р Македонова, след като свежият ми трансфер ноември миналата година при д-р Калчев претърпя тотален провал. Доволна съм от отношението й, беше внимателна и ми вдъхваше кураж за успех. Е, далеч не е най-сърдечният лекар, но ми вдъхна доверие. Включи ми инжекции прогестерон веднага след трансфера, и честно казано си мисля, че точно той помогна за имплантацията.

# 131
  • София
Успех до финала Офелия.
Записвам се и аз със старт на ЗЕТ.Дано Македонова ни е на късмет, имам още 4 ембриончета там.

# 132
Днес ми мина хистероскопията и съм много доволна от отношението на целя персонал, всички бяха мили, мина много леко и нищо не усетих. Д-р Македонова дойде да ми каже какво са направили и всичко ми обясни.

# 133
Креми, много стискам палци! Flowers Four Leaf Clover
Боби, пожелавам ти скорошен трансфер! И ти много се измъчи вече. Крайно време е за пухкави бебоци!
Офелия, тихичко честито!
Арвен, съжалявам много за това, през което минаваш. Disappointed

# 134
Офелия, добре дошла и тихичко честито Heart
Креми, стискам палци Flowers Four Leaf Clover
Пожелавам много късмет и на всички останали. Дай боже да ни се усмихне късметът тази година. Напук на всичко и като на майтап да успеем от раз с помощта на други лекари.  Да се окаже, че си е заслужавала промяната и скъсаните нерви са възнаградени

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 20:36 от 💎Bling-a-ling💎

Общи условия

Активация на акаунт