Клиника Адела Фертилити - ново начало Тема 13

• 44 995
  • 352
  •   1
Отговори
# 135
Ейй, раздвижи се темата, само така! Дааа, чух се с Мира и ми потвърди тяхната практика - два месеца след ваксина за стартиране на процедура.. ами пак ще си почакам, но поне искам да отметна това, вместо после да треперя насред процедура и после при евентуална бременност.

Оф, голямо отлагане, тая пандемия за трети път ме спъва вече. Ама няма да мрънкам, всички сме в кюпа.

Иначе да ви кажа, значително е по-спокойно в клиниката. Това е голям плюс и ми действа много ободряващо. Да не се чувствам като натрапник, а като човек, на когото се обръща нужното внимание.

Айде на добър час на всички!

# 136
Привет дами,
Днес бях на втори тест в клиниката, за съжаление чхг е паднало от 46 на 44, и както ми беше едно такова ведро, помръкнах рязко. Теди казва, че е възможно единият ембрион да не се е захванал, и другият да се бори, милият, но за мен това си е чиста биохимична. В понеделник пак ще направя кръвен.
Късмет и успех на всички ви, хайде дано баба Марта донесе повече щъркели тази година Simple Smile

# 137
Офелия, не отписвай нищо. Когато са две винаги има шанс при падащо ЧХГ, едното просто да е отпаднало. Не е като да е едно и да е ясно накъде отиват нещата.

# 138
  • София
Благодаря Ви момичета за палците, Боби мисля че тази година трябва да е нашата.
Аз само биохимични не съм имала, но мисля че за нея стойностите са по ниски. Винаги има шас, стискам палци Тади да е права.

# 139
Благодаря ви за подкрепата, Bling и Креми Revolving Hearts

# 140
Здравейте момичета,
Направих днес 3-ти тест - чхг е паднало до 25, и наистина съм имала биохимична. Много ми е тъжно, но в същото време съм доволна, че все пак е имало имплантация, и вероятно тялото ми е отхвърлило некачествени ембриони (не съм правила ПИД).
Продължаваме напред с нови, мартенски сили!

# 141
Офелия, съжалявам. Почини си и смело напред. Имаш ли замразени?
Честита Баба Марта на всички! Да сте живи и здрави, да ви е бяло сърцето и румено лицето Heart

# 142
Офелия, съжалявам. Почини си и смело напред. Имаш ли замразени?

Благодаря, Блинг. За радост, имам още четири замразени, да. Първо обаче реших да направя офис хистеро при Калчев, тъй като имам предишни аборти, да видим от там дали няма да излезе някоя скрита спънка.

Честита баба Марта и от мен, да донесе вихрушка от здраве, късмет и любов Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

# 143
  • Varna
Здравейте. Смятам да правя замразен трансфер, обаче при прегледа във Варна се видя някакъв сак във ендиметриума, вследствие на секциото. Сега чуденката ми е дали да хода при Калчев или ако има нещо за оправяне да си го направя при  д-р Семерджиева. Четох, че и тя се справя добре. Ембрионите ми са във Адела, така или иначе тя ще прави трансфер.

# 144
Аз съм много доволна от д-р Семерджиева.

Здравейте. Смятам да правя замразен трансфер, обаче при прегледа във Варна се видя някакъв сак във ендиметриума, вследствие на секциото. Сега чуденката ми е дали да хода при Калчев или ако има нещо за оправяне да си го направя при  д-р Семерджиева. Четох, че и тя се справя добре. Ембрионите ми са във Адела, така или иначе тя ще прави трансфер.

# 145
  • София

Правили ли сте хистероскопия при Семерджиева?

# 146
Simonak, какъв е този сак? Да не би да е  истмоцеле?

# 147
  • Varna
Simonak, какъв е този сак? Да не би да е  истмоцеле?
Simonak, какъв е този сак? Да не би да е  истмоцеле?
Незнам. Видя сак и бил пълен с нещо. Малък уж, вследствие на секцио. Имам снимка. Това очертаното със кръгче. Ако е това, което мислиш, не с ОК нещата.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 14:10 от SimonaK

# 148
Да, на 25.02 ми беше хистероскопията. Д-р Семерджиева е много внимателна. Почти никаква болка не съм имала.

Правили ли сте хистероскопия при Семерджиева?

# 149
SimonaK, така е много лаишки обяснено. Може да са сто неща. Хубаво е да те прегледа някой по-разбиращ лекар. Ако е истмоцеле, малко са тези, които го разпознават и са в час. Пиши ми, ако искаш

Общи условия

Активация на акаунт