Клиника Адела Фертилити - ново начало Тема 13

• 45 013
  • 352
  •   1
Отговори
# 180
Не би трябвало. Зависи какво е правено, засичана ли е овулация този месец и тн

# 181
Корекция на матката и надраскване. Също така ми откриха миома и я отстраниха.

# 182
Може овулацията да е била по-късна този цикъл. Ако не е следена може само да гадаем има или няма закъснение. Аз лично не съм имала закъснение след моите операции. Едната беше на регулон и не я броя. При другите - единия път овулацията подрани и беше преди операцията. Другия беше малко по-късна, което не е типично за мен. Дали е било случайност или е имало някакво влияние - не мога да кажа. Цикъл дойде спрямо овулацията и двата пъти.

# 183
Здравейте,

минавам за да ви разкажа накратко за моите впечатления от клиниката и екипа във връзка с първата ми инвитро процедура Simple Smile Много съм доволна от решенията на д-р Македонова за вида протокол и за самите медикаменти - имаше индивидуален подход към мен, което до голяма степен, според мен, допринесе за физическия ми комфорт по време на стимулацията.
Всички акушерки са супер мили, усмихнати и добронамерени. Нито веднъж не се почувствах като пациент с проблем, а по-скоро като приятел, който се нуждае от малко помощ Simple Smile След пункцията ембриоложката звънеше всеки ден и даваше информация за ембрионите и тяхното развите. Знам, че това и е работно задължение, но мен лично доста ме успокояваше ежедневната обратна връзка от нея.

И в крайна сметка, след първият ми трансфер, имам положителен тест за бременност и все още не мога да повярвам Heart

Пожелавам успех на всяка една дама с предстояща процедура и нека всички сбъднат мечтата си Heart

# 184
Честито, Kalestia, всичко да е наред до края Simple Smile Много се радвам, че си останала с положителни впечатления. Аз правих моето инвитро при др. Калчев, като вторият ни трасфер беше положителен- за пръв път в живота ми от общо 5 опита. Наистина и аз там се почувствах на място, всички са дружелюбни и отзивзичи, не те претупват, което си има голямо значение.

# 185
Страхотна новина. Тихичко честито, Kalestia. Heart Нека всички други момичета от темата да те последват с успех. Може би намалелия поток от пациенти в крайна сметка ще доведе до по-инвивидуален подход към всеки и до повече положителни тестове. Стискам палци на теб за успешен финал, а на всички останали за успешни процедури. Flowers Four Leaf Clover

# 186
kalestia, тихичко честито и успех до финала! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Радвам се, че всичко при теб е протекло по възможно най-добрия начин. Хубаво е, когато някой сподели такава прекрасна новина!

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 11:54 от Ev_

# 187
  • What are you laughing at?
Kalestia честито, страхотна новина. Успех до пухкав финал!!! Heart

Взимам си от прашеца ти!!! Hug

# 188
Здравейте отново момичета! Днес бях на консултация при док Македонова. Това което ми предложи като вариант за моя случай(с намален резерв и мъжки фактор) е да мина една хистероскопия с надраскване на матката и да направя трансфер на единствената ми петдневна снежинка и ако неуспея тогава да се замисля за нова стимулация. Понеже цикъла ми нещо закъсня,днес ми беше първи ден видя че има дребни фоликули и че съм имала овулация в десен яйчник. Доста тънка лигавица. На ехографа не видя сраствания(понеже съм с три кюретжа) предложи хистероскопията да види хубаво дали има сраствания или тънката лигавица СВ дължи на нисък естрадиол! Пуснах АМХ да видя как е и чакам резултата. Не ми каза каква ще е хистероскопията. Като цена може ли да споделите колко е? Даде ми лист с предварителните изследвания за хистероскопията? Пише за снимка на бял дроб и сърце? В клиниката ли се правят или мога в моя си град? Може ли малко повече информация как протича хистероскопията? Доста съм отчаяна с тоя резерв,мъжкия фактор го оставям настрани,сякаш не е толкова плашещ!🥲

# 189
Милото, здравей! Аз имах офис хистероскопия с надраскване, направи ми я доктор Калчев в новата клиника на Сигридов. Цената беше 600 лв. Изследвания преди това не съм правила.
След това д-р Македонова ми направи ЗЕТ на два петдневни ембриона, днес ми е шести ден и в петък ще пускам тест. Пожелавам ти успех!

# 190
Милото, здравей! Аз имах офис хистероскопия с надраскване, направи ми я доктор Калчев в новата клиника на Сигридов. Цената беше 600 лв. Изследвания преди това не съм правила.
След това д-р Македонова ми направи ЗЕТ на два петдневни ембриона, днес ми е шести ден и в петък ще пускам тест. Пожелавам ти успех!
Тази офис хистероскопия с упойка ли е? Извинявам се за невежеството! Ама има един куп изследвания,които се искат преди хистерото.Надраскването ми го предложи като допълнение,след като види дали има сраствания и бъдат отстранени. Има три цени изложени в сайта на клиниката,просто ми се искаше да знам ориентировъчна цена.

# 191
Офис хистероскопията е без упойка, преди нея се приема едно саше аулин и една анална обезболяваща свещичка.

Щом ви искат тези изследвания значи ще ви правят оперативна хистероскопия.

Само да уточня, че имах валидни микробиология, микоплазма, уреаплазма и т.н така, че може би затова нямах допълнителни.
Тази офис хистероскопия с упойка ли е? Извинявам се за невежеството! Ама има един куп изследвания,които се искат преди хистерото.Надраскването ми го предложи като допълнение,след като види дали има сраствания и бъдат отстранени. Има три цени изложени в сайта на клиниката,просто ми се искаше да знам ориентировъчна цена.

# 192
  • София
Здравейте, дами!
Предполагам питането ми няма да е изцяло за тази тема, но тъй като съм леко обезверена от цялостното си преживявване в клиниката искам да се допитам до Вас за мнение като хора минали през същите специалисти.
Началото на годината започнах процедура, която завърши с хиперстимулация. Логично отложиха траснфера и останах за ЗЕТ.
От 4 дни приемам лекарства един от които естрофем 2х2 и нивото на естрадиола ми вече скочи до над 3000pg/ml.
Струва ли Ви се нормална стойност имайки предвид, че съм на 7 ден от цикъла, продължавам със същите дози и съм на преглед след 10 дни?  Ако за 4 дни може да се покачи толкова се притеснявам какво може да стане за още 10... От хиперстимулацията насам съм голяма "паника" за този хормон Sad  . 

# 193
Привет Simple Smile Няма да мога да ти отговоря точно на въпроса, защото не съм правила ЗЕТ а СЕТ и сега погледнах, че в деня на трансфера естрадиола ми е бил >3000, така че сигурно е нормално. И аз правих процедура началото на тази година Simple Smile

# 194
Бягай от тази клиника далече....

Общи условия

Активация на акаунт