Клиника Адела Фертилити - ново начало Тема 13

• 44 967
  • 352
  •   1
Отговори
# 90
Здравйте! Аз имам малко страничен въпрос. Наясно ли е някоя от вас дали д- р Калчев се занимава реално с репродуктивни процедури ( инсеминации, инвитро) или прави само консултации в новата клиника с д-р Сигридов? Благодаря ви предварително! 😊

# 91
Не се занимава с ин витро вече. Прави само операции и консултации. Може да ви бъде полезен само, ако имате нужда от операция. Ако не - най-добре да се ориентирате към друг лекар.

# 92
Здравейте! Предстои ми хистероскопия на 25.02 и исках да попитам какъв тест за COVID трябва да си пусна?

# 93
Ако е в клиниката, правят кръвен за антитела. Поне при пункции и трансфери. За операциите може и промяна да има, тача че питай.

# 94
  • гр. София
Здравейте! Предстои ми хистероскопия на 25.02 и исках да попитам какъв тест за COVID трябва да си пусна?
Правих хистеро на 01,02. Теста го пуснах на 28,02, заедно с другите кръвни изследвания в клиниката. Резултатите излизат за около час. Само теста струва около 30 - 35лв, с точност не мога да си спомня

# 95
Тестът за антитела е 35

# 96
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, предстои ми да правя микробиология, искам да попитам някой дали си е правил и цитонамазка и колпоскопия в клиниката. Записва ли се час предварително, и кой извършва процедурата доктор или акушерка?

Благодаря

# 97
  • София
Секрет за МБ и цито може да се вземат и от акушерка. За колпоскопия се ориентирайте към специалист онколог. Мен Калчев ме беше пратил при Иван Димитров, който беше в Щерев, сега е в Надежда.

# 98
  • What are you laughing at?
Секрет за МБ и цито може да се вземат и от акушерка. За колпоскопия се ориентирайте към специалист онколог. Мен Калчев ме беше пратил при Иван Димитров, който беше в Щерев, сега е в Надежда.
Благодаря deli Heart

# 99
Здравейте, а др. Калчев и др. Сигридов след консултация с тях и подготовка за забременяване, ако е необходимо инвитро на къде насочват пациентките си?

# 100
Здравейте, а др. Калчев и др. Сигридов след консултация с тях и подготовка за забременяване, ако е необходимо инвитро на къде насочват пациентките си?
Това е изключително лично и важно решение, което трябва да се вземе на ниво двойка спрямо конкретния проблем. След обиколка на няколко клиники при различни лекари с цел събиране на мнения. Така че да може да се претеглят трезво нещата и се избере конкретно място и лекар.
Какво значение има мнението на лекари, които не се занимават с ин витро. Един, който никога не го е практикувал и като цяло насочва към Турция. Която не е за всеки. И друг, който вече не го практикува и един вид изостави своите пациенти. Съответно не би било редно да раздава препоръки. Освен това препоръката сама по себе си носи известна отговорност, която е резонно да се поема само относно дейности, които лично се извършват.

# 101

На мен ми препоръча друг лекар, с което тотално ме загуби като пациент, както и цялото ми добро впечатление от него, при положение, че съм започнала при него в Адела. Ами - останах си, и съм много доволна от решението си Simple Smile Това е лично мнение и не обвързвам никого с него.

Успех. Съгласна съм с мнението на Блинг, че за всеки влак си има пътници и вие сами трябва да изберете пътя си, а не някой друг да ви го сочи Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 14:36 от kalestia

# 102
Подкрепям Kalestia. Oстанахме си с обещанията и добрите намерения. Едно беше замислено, друго стана. Разбира се случват се и непредвидени неща в този живот. Не го отричам. Не може да предвидиш всички фактори, особено човешкия. Но в крайна сметка промяната тръгна от него и взе внезапен обрат в лоша посока за много от нас.
По-неприятното е, че се получи тотално разминаване между моите и неговите представи за личен ангажимент към моя случай. При условие, че се познаваме добре от много години и добре знае моето мнение по определени въпроси. Съжалявам, че се подведох и доверих. Съответно изгубих ценно време....Съжалявам, че го казвам, но ми е обидно. Изключително много. След толкова много години, през които съм го оправдавала и защитавала пред всички вас. Но вече не мога да го правя.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 07:56 от 💎Bling-a-ling💎

# 103
Съжалявам, ако нещо съм ви напрегнала, не ми беше това целта. Питах защото аз се опитвам да стигна до един от двамата за консултация. Беше ми интересно дали и кого препоръчват за инвитро. Знам че е личен избор, но явно аз правя грешните избори до този момент. Тъй като отново ще търся място и лекар на когото да се доверя никога не е излишно да чуеш мнението на друг лекар  и на пациентки, които също търсят своите решения. И този път преди да реша каквото и да било искам да чуя и да видя по няколко мнения, защото при мен едно и също без резултат.

# 104
Лично мен не си ме напрегнала Simple Smile Просто си казвам мнението специално за така създалата се ситуация, в която аз съм потърпешва.

Общи условия

Активация на акаунт