Saturday night fever

• 8 162
  • 228
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Жоре, whiskey, гледам, пийваш. Ще трябва да те черпим тук от фен клуба. Твоето е чудо голямо, да знаеш! Присъствието ти тук, де.

# 121
Жожи, ма ти що си вкъщи-днес е неделя бе, пи4-или  те е страх вече да оставиш жена ти сама... hahaha

# 122
И ти ли ми се подиграваш, Сопранов?
Как ше ти се подигравам бе?!Та за какво сме мъжете,ако не се поддържаме!
За "гениален" я подкрепих колежката..

Знам, че съм гений. Кво спамиш?

# 123
Буч Касиди и Сънданс Кид.
Когато хората започнат да говорят на разбираем само за тях език определено имат нужда от психиатрична помощ...

# 124
Жоре, whiskey, гледам, пийваш. Ще трябва да те черпим тук от фен клуба. Твоето е чудо голямо, да знаеш! Присъствието ти тук, де.

Не ме сваляй толкова дървено. Кажи ми, че ти напомням на Апостола.

# 125
Жоре ,ама днес няма ли да излизаш?
Нещеш снимка да покажеш...

# 126
Буч Касиди и Сънданс Кид.
Когато хората започнат да говорят на разбираем само за тях език определено имат нужда от психиатрична помощ...

На фона на текста под снимката ви твърдението горно илюстрира един куп тъжни неща.

# 127
Няма как да знаеш каква е символиката вложена в текста та какво да говорим за безплодните опити да анализираш нечия личност на базата на няколко думи. Между другото изобщо не проявявам любопитство към визията ти, но ако си достатъчно откровен поне спомени на колко години си за да си дам ясна представа има ли шанс да се доразвиеш мозъчно или не?... Че те мисля просто, не за друго Wink

# 128

Нали казах - свои качени снимки нямам. Снимаха ме на едно парти в червило и съм в един парти сайт. Там не мисля, че съм излезнал добре.

# 129
Ми дай жена ти тогава да я видим поне Party, теб очевидно те е срам...не бил излязъл добре...бла-бла-бла hahaha

# 130

Нали казах - свои качени снимки нямам. Снимаха ме на едно парти в червило и съм в един парти сайт. Там не мисля, че съм излезнал добре.
Опиши се поне да добием някаква представа.

# 131
  • София
Жорето rulezzzzzz   Sunglasses

# 132
Ами, ще се опише-жена му го е викнала да вечерят-бобеца е готов..... Whistling

# 133

Опиши се поне да добием някаква представа.

Добре, ще ти дам линк, но повтарям, че не изглеждам и на 50% от това, което съм. Сега ще си пускам косата пак дълга, да знаеш.

http://bg.tilllate.com/picpage.php?gid=453407&fid=8928639&am … muid=0&page=7

# 134
Ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

Общи условия

Активация на акаунт