Мъж Телец -19

• 49 063
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Тра-ла-ла
За пояснение. Той до сега не е имал по-дълга връзка от 6 месеца. На 39 е(аз на 35). Да, много ми е болно, защото обсъждахме обзавеждане на апартамента, планувахме деца. Но не мисля,че той осъзнава тежестта на смисъла в изграждане на семейство.
Aaa, ето я голямата червена лампа. Ергенче на 39, че и Телец. Както съм писала и в темата за ергените и зодиите - много време се помайват дали няма да се минат и дали това е ТЯ, единствената. Няма опит с жените и връзките. Съответно хабер си няма какво значи да живее с някоя. Липсва елементарен мисловен и физически напън поне да предостави едно кьошенце за дрехите на авторката. Кой знае и дали историята с 200те лева е истина и не е само повод да пише на бившата. Може да не му дължи заем от 200лв, а той да е платил нещо, подарил и т.н. и сега да си иска разхода. Бая ергенчета са стиснати.

# 106
  • Агент под прикритие
Ako чаках моя телец да ми направи сам мястро в гардероба, все още щях да съм на куфари. Ако се случи така, че се пренесеш обратно директно пререди така, че да ти е удобно и да се виждаш. Има и един друг момент с телците, с тях само с памук + мед и масло. Скандали и истерии не помагат много там, запъват лошо копитата и колкото и стрели да хвърляш не мърдат. Виж ако се появиш с буркан нутела може да не забележи, че си му завзела гардероба Simple Smile
Ахахаха, харесва ми как мислиш. Само дето ако си изиграеш картите както трябва, той ще свърши цялата работа вместо теб, а буркана с нутелата ще е вид (награда) подкуп. Всичко това, поднесено със съответния тон. Grinning

# 107
Ааа,да да. Готвя аз. И мусака правя. Та даже веднъж ми сумтеше, че съм правила 3 часа една мусака пък той стоял гладен. Значи той ще и се умилква на онази за 200лв., на мен ще ми тропа по масата колко бил принципен. А аз бурканче с нутела ще му нося. С мек тон. Да ,да и на главата ще му го нахлупя бурканчето. Че откакто е с мен  е станал 100кг.

# 108
Връзката ви върви добре. Wink

# 109
  • Тра-ла-ла
Ааа,да да. Готвя аз. И мусака правя. Та даже веднъж ми сумтеше, че съм правила 3 часа една мусака пък той стоял гладен. Значи той ще и се умилква на онази за 200лв., на мен ще ми тропа по масата колко бил принципен. А аз бурканче с нутела ще му нося. С мек тон. Да ,да и на главата ще му го нахлупя бурканчето. Че откакто е с мен  е станал 100кг.
Само да не се вкараш във филма, че си на 35 г. и едва ли не този надебелял мързел, построил комунизма в дома си, ти е последния късмет....то пък един късмет.

Критикар ли си пада? Стиснат ли е? Какво му е мнението за женското съсловие като цяло? Прилича ли на женомразец - жените такива, жените онакива, жените трябва това, не трябва онова? Освен, че не си е помръднал г@за за нещо елементарно като да ти намери място за нещата...сещаш ли се за други червени лампички в отношението му към теб?! Какво прави за теб откакто живееш при него? Има ли промяна към добро или към  по-лошо откакто се премести при него?! Можеш да не отговаряш публично. Отговори най-вече на себе си.

# 110
# 111
Може и да съм сгрешила. Но той не направи нищо,за да ме успокои. Напротив. И скандала беше страховит. Но и аз няма да отстъпя този път. Незачитането на чувствата ми наистина ме нарани. За протокола аз съм рибка.Много емоционална. И когато той имаше проблем с един мой бивш аз го блокирах, за да няма дразги.

Те не знаят как да реагират на драми. Аз с моя за 4 години не помня някога да е реагирал нормално като се разстроя от нещо което той е направил.Мълчи и това е. В последствие виждам, че си е взел поука и не прави повече това, но на момента е пълен блокаж. Колко пъти съм си тръгвала и никога не ме е спирал. Даже напротив, като му звънна после не вдига. И като мине време ми казва, че от всичко най- мрази да си тръгна след скандал. След самия скандал, разбира се 🤣 Идея няма какво се прави, ако обиди или разстрои жена си. И отнема дни да му мине. Лелеее .. Но с времето се научих и рядко вдигам скандали. Ако нещо те е наранило, обясняваш по най- не емоционалния начин на който си способна 🤣🤣без драма, без скандал и не му казваш направо къде в сгафил, а му казваш какво би ти харесало да направи. След като схванах тази тактика, живота ни стана много по-спокоен. Прави всичко, което да ме зарадва и не повтаря грешка, за която не съм му казала направо, но все пак съм му загатнала за нея. Но 4 години и половина и още се уча да усмирявам емоциите си. Той пък от своя страна за тези години се научи да подхожда с разбиране и да прави всичко възможно да ми е уютно у дома и да се чувствам на мястото си там. ( нещо, което в по-ранен етап от връзката не усещах)

# 112
  • София
Мъж на 39 без нито една сееиозна и дълга връзка в живота е повод за притеснение. Останалите неща ги виждам глупаво преувеличаване. Ми дължи му, иска си ги. Има дрехи в гардероба? Махат се и се слагат твоите там. 10 месеца е малко време, за да опознаеш някого.

# 113
  • Агент под прикритие
Мен ми стана интересно как това с чатовете просто се прескочи (удобно или не) като нещо маловажно. Изглежда в днешно време е нещо напълно нормално и естествено да ровиш из чуждата лична кореспонденция.

Но пък от друга страна, психологичен портрет да ти направят, червени лампи да ти намерят и всичките им там салтанати... Безценно! Grinning

# 114
Мен ми стана интересно как това с чатовете просто се прескочи (удобно или не) като нещо маловажно. Изглежда в днешно време е нещо напълно нормално и естествено да ровиш из чуждата лична кореспонденция.

Но пък от друга страна, психологичен портрет да ти направят, червени лампи да ти намерят и всичките им там салтанати... Безценно! Grinning
Чак да ровя, не бих казала. Веднъж, преди 3 месеца съм поразгледала, докато той беше в банята. А последния път беше в негово присъствие. Докато беше на компютъра аз застанах до него,видях въпросния чат и помолих да го отвори. И е нормално да искаш да знаеш повече за човека,с когото планувате дете и то скоро.

# 115
  • София
Не, не е нормално да ровиш по този начин. Още повече да му държиш сметка, че човека си иска някакви пари от някого. Диалози с бивши може да се приемат за нормални. Стига да няма опити за събиране.

# 116
Мързелив, но пък и стиснат,и дребнав ( тея 200 кинта явно цяла вечност ще го тормозят и травмират), че и за 40 години не се е намерила толкова една женичка за него. Да се чуди човек защо? Scream
Звучи като да е мъж мечта!

# 117
Чудех се дали ще осъзнае колко ме е наранил. Че е сгрешил. Но явно не го разбира. Мълчи....Явно връзката е приключена.

# 118
Чудех се дали ще осъзнае колко ме е наранил. Че е сгрешил. Но явно не го разбира. Мълчи....Явно връзката е приключена.
Дори и да го осъзнае и се обади, едва ли изведнъж ще стане щедър и деликатен.

# 119
Със сигурност ще се обади. Мога да се хвана на бас за поне 200 лв.
Как така да стане щедър? Laughing Фалшиво деликатен -- може, но това е само докато му простиш.

Общи условия

Активация на акаунт