Мъж Телец -19

• 48 991
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте. Има ли жени стрелец тук? Мъжът ми е телец и постоянно се караме, вие така ли сте?

# 91
Аз не съм стрелец, дева съм а мъжът ми е теле. Ама рогато до небесата. Караме се и то яко. Ама да си кажа вината не е само в него. Като цяло гледаме в една посока и имаме наистина чудесни моменти. Обаче пустия ми девишки аналитичен ум премисля всяка негова реакция( или в повечето случаи липса на такава) и нали не мога да си трая, почва се с драмите ако не е реагирал по приемлив за мен начин в дадена ситуация.А той пък така да ги обича... 🤣 като всяко теле. И айде пак сканадал...🙄 до големи скандали където аз си тръгвам( винаги аз си тръгвам след скандал) сме стигали поне 5 пъти за 4 годишна връзка. Първия беше най- тежък. Тогава той просто изчезна без да каже нищо. Една седмица не му звънях, не му писах. После му изпратих СМС и му казах, че искам да се изясним, заедно ли сме или не, за да знам дали да продължа напред ако не сме.Уж каза, че е по- добре да поемем всеки по пътя си, но не помня как се видяхме през уикенда та от там 4 години вече.
Много, ама много мога да изпиша за характера му - и добро и лошо. И пак не знам какво ми е в главата. Минах през всички етапи които можете да си представите- от игнор в началото, тайна връзка по негово желание, до съвместно съжителство и част от семейството му. Караме се! Много истории имам и за това 🤣 от трагични до комични.
Но помни говедото и не само, че помни, но и таи негативни чувства. След всеки скандал чувам колко му е трудно с мен и как се мъчел да остане с мен. После обаче в хубавите моменти забравя да спомене колко му е хубаво. Ама и аз не съм цвете. В момента сме в лека криза, след поредния огромен скандал преди месец, но се търпим някак си.
Друго което все пак успя да се случи е да промени някои неща които правеше или начин на изказване, които ме наранявана в началото. Виждам, че това продължава. Понякога трепери над мен да не се разстроя от нещо. Но има моменти, в които се измаря и така се случват скандалите. Аз от своя страна също се опитвам да променя моята дребнавост. Но до колко успявам.. ей ни на снощи пак за малко да се хванем за гушите. 🤣 Та така де, караниците се случват. Той ги преживява по- дълго от мен и все напомня с по една дума как му е трудно с мен. Но като изключим тези моменти другото време е без забележка. Дано минем и тази криза скоро, че не ми е ок така.

# 92
  • Варна
Здравейте. Има ли жени стрелец тук? Мъжът ми е телец и постоянно се караме, вие така ли сте?

Здравейте, аз съм жена стрелец и имах дългогодишна връзка с телец. Колкото и да ни свързваха някои неща, в цялостта си мисленето ни, начинът ни на живот и изобщо ценностните ни системи бяха коренно различни.
И да, много се карахме. От сегашна гледна точка дори не знам защо сме били заедно толкова дълго.
И не, не мога да кажа, че е лош човек, но определено бяхме абсолютно несъвместими.

# 93
Още ли си мислите, че е до зодия? До пасване на характери, а те са шарени и ги има във всички зодии. Аз съм дева, с телец не съм живяла, не ме е срещал живота, като връзка, но имах един след друг двама от зодия везни. С първия живях 5 години и сама развалих връзката, беше чудесен човек... Кротък, добричък, страхотен готвач... Не, че съм тръгнала да съжалявам, но аз все търсех нещо повече, ми намерих го Blush, чак ми се реве. И той везни, но избухлив, с гаден инатлив и горделив характер и аз не си падам по-долу в това отношение:relieved: Затова цели 17 години се караме, но и се търпим. Добър баща е, грижи се за децата, и когато няма за какво да спорим си добре всичко. Просто никога не сме на едно мнение и обича да ме дразни. С други думи понасяме се... Така, че да сравняваме хора от едни и същи зодии е безпредметно.

# 94
Искам да споделя и аз историята с моето теле. Не знам вече какво да мисля. Но връзката ни върви към приключване. Заедно сме от около 10 месеца. В началото всичко беше спокойно. Познаваме се от години, но връзката започна преди смъртта на баща ми. Той беше до мен в трудните моменти и го приех за повече от приятел. Миналата година предложи да заживеем заедно, но малко преди коледните празници видях чатове с някои негови бивши приятелки. Нямаше нещо фрапантно,освен факта, че не беше споменавал, че има връзка. Разбира се след скандалче той уж намали комуникацията.В началото на март се пренесох у тях с доста багаж с идеята постепенно да се пренеса. За съжаление снощи видях,че той настоятелно пише все още на едната бивша под предлог,че тя му дължи 200лв. Той не е зле финансово и те не са му от значение. Тя дори не му отговаря. Помолих го да престане. Обясних,че това ме притеснява и наранява. Да приеме,че тези 200лв. ги дава като инвестиция в спокойствието и доверието между нас. А той скочи, че проблема е принципен и нямало така да я остави.  Естествено мен ме заболя още повече. След доста бурен скандал,защото наистина исках и него да го заболи си събрах нещата и си тръгнах. А той ме остави да си мъкна багажа сама и да шофирам по нощите в момент на афект. Да спомена,че три седмици не намери време да пренареди гардероба си и багажа ми си беше по куфарите. С тежки думи му казах,че щом бившата и 200лв. са му по-важни,приключвам с него. Снощи звъня,но аз не вдигнах. Днес цял ден не се е обадил. Боли ме,не знам как да постъпя и какво да мисля.

# 95
То какво има да се мисли в случая? Взела сте правилното решение, а и виждате как се държи с бившите си приятелки. Т.е. вече знаеге как ще се държи и с Вас.
Ще се обажда през известни интервали от време по разни измислени поводи, аз бих го игнорирала за поне 50-60 -70 години, колкото имам до края Simple Smile.

# 96
Демек... той си иска 200-та лева, а ти ревнуваш? Споко бе. Нищо няма, той мисли за парите. Grinning
Нещо повече. Щом парите са на дневен ред, там работата е абсолютно умряла (с тая жена).

# 97
Мен не толкова чата ме ядоса, колкото пълното неглижирание на моите чувства.

# 98
А, добре, ама той си урежда финансовите взаимоотношения, не търси чувства там. В смисъл сигурно се е озадачил защо искаш да го убедиш да се остави "оная да го прави на будала" например (нещо такова).

# 99
Може и да съм сгрешила. Но той не направи нищо,за да ме успокои. Напротив. И скандала беше страховит. Но и аз няма да отстъпя този път. Незачитането на чувствата ми наистина ме нарани. За протокола аз съм рибка.Много емоционална. И когато той имаше проблем с един мой бивш аз го блокирах, за да няма дразги.

# 100
  • Тра-ла-ла
Всъщност главната червена лампичка е, че не e намерил време да направи място в дома си за девойката. Нито преди тя да дойде, нито след като се е нанесла. То вярно, тежка работа си е да преместиш 5 дрехи и 10 гащи и чорапи...

# 101
Ако трябва да съм честна, познавайки телците, не знам какво да си мисля за ситуацията. От една страна знам, че при тях никога бившата не съвсем не е съвсем бивша. Та няма хич да се учудя, ако си търси поводи да ѝ пише. От друга страна, нищо чудно да го яд И за 200-те лева. Че те са едни материалистични и стиснати говеда, да не ти разправям 😂

Общо взето бих дала съвет да се довериш на интуицията си. Ако усещаш, че с тоя човек няма да го бъде, не я мъчи работата.

# 102
За пояснение. Той до сега не е имал по-дълга връзка от 6 месеца. На 39 е(аз на 35). Да, много ми е болно, защото обсъждахме обзавеждане на апартамента, планувахме деца. Но не мисля,че той осъзнава тежестта на смисъла в изграждане на семейство.

# 103
  • Агент под прикритие
Аз намирам за значително по-притеснително факта, че пази някакви чатове с бившите, които са освен всичко друго и активни. Това е най-голямата червена лампа. Всичко останало е ала-бала в сравнение с това.

Това обаче не обяснява каква точно работа има главната героиня във финансовите взаимоотношения на Телеца (ако приемем, че наистина е ставало дума за пари, а не за нещо друго, и то на етап, на който все още не са дори семейство) и защо това е източник на такава драма.

# 104
Ako чаках моя телец да ми направи сам мястро в гардероба, все още щях да съм на куфари. Ако се случи така, че се пренесеш обратно директно пререди така, че да ти е удобно и да се виждаш. Има и един друг момент с телците, с тях само с памук + мед и масло. Скандали и истерии не помагат много там, запъват лошо копитата и колкото и стрели да хвърляш не мърдат. Виж ако се появиш с буркан нутела може да не забележи, че си му завзела гардероба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт