Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъж Телец -19

 • 13 451
 • 393
 •   1
Отговори
# 360
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 18 859
Е, то и обратното - страстта, с която нападаш всеки незнаен Телец... Wink
90% от Телците, за които иде реч в темата - сами са паднали....Кой кръшка, кой се помайва с години дали да се мине с някоя жена, кой лъже и ту се появява, ту изчезва, кой агресира. Такива типажи не са моите и няма шанс да ги защитавам.

# 361
 • Мнения: 31 153
лори, спориш заради спора, дори не заради телците
постъпките на този човек са изключително неприемливи независимо от зодията
дори и тя да му е отказала брак (което не е направила), що за същество трябва да си, за да преглътнеш представата си за семейство и битие с дадена жена и детето й и така бързо да впиеш телесата си в тези на съвсем друга жена? такава гъвкавост на емоциите е достатъчно показателна за характера на този зайко

# 362
 • Атина
 • Мнения: 298
Добре де, чакайте, че аз нещо се загубих.
Осем месеца си гугукаш с една жена, играеш го прекрасния чичо и си на принципа " Ник'в секс преди брака", държиш в напрежение една жена ( не броим мен и цяла тема в бг мама) и накрая??? Се удави..
Какво да нищим вече? Чудехме се има ли други чувства освен приятелски- имал, ще са заедно ли- заедно, чак и с пръстен се отчете..  
До момента в който си показа рогата. Но вече грам не е интересно ще има ли обяснение и какво ще е.

# 363
 • София
 • Мнения: 12 330
Его. И пак его.
Имах подобна история с друга зодия. Само че аз си излизах и с други. Не съм чакала да пристава, но поведенчески- подобно. Това е игра за начесване на егото.
Само че нямам червеи за готвене. И съм по- заядлива. Започнах в един момент открито да го сранявам с други хора и почна да се цупондри.

# 364
 • Мнения: 111
"Е, то и обратното - страстта, с която нападаш всеки незнаен Телец."
Джулая,тук те нацелиха точно в десятката:) Ти сигурна ли си,че си прежалила твоя бивш телец...Да не стане брадва,брадва и накрая сватба:)Какво си пожела по новолунието в Телец,а..Шегувам се:)

# 365
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 18 859
По-скоро той не ме е прежалил. Преди 1 месец ме отблокира във Фейсбук Joy И от тогава всеки ден пръскам монитора със светена вода, за да не се "върне" типично по Телешки Joy Подарявам го на любителките на Телци. Да си го ползват със здраве, 3 наум и кашонче Лексотан на месец Joy Joy Joy

# 366
 • Атина
 • Мнения: 298
Какво прави виновно Теле?! Мълчи. Аааа, не, имаше изясняване...
" Съжалявам, обичам те, но не искам да се обвързвам". На другия ден са се засекли в кафе. Без нулева реакция. Без поздрав дори.

Такааа, аз бих го сварила, ама то няма смисъл. Чувствата не са мои. Ще се наложи да понесе и това.

# 367
 • София
 • Мнения: 640
Няма нужда да доизясняваш какво, що, Маркиза. Ей сега ще цъфне някой да обяснява как жената сама си е виновна, а егоистът и лъжецът в историята ще излезе чист като сълза.
Да се събира везната и да продължава напред. Тоя мач е свирен вече.

# 368
 • Мнения: 10 172
Цялата история е зле скалъпен, евтин сценарий, без много мисловна дейност и талант за художествени интерпретации. Ако приемем, че всичките идиотизми са се случили, то тогава иде реч за шизофрения, няма мъж, независимо от зодия, който да се държи така инфантилно, освен ако е със сериозни психични отклонения.

# 369
 • Атина
 • Мнения: 298
Не вземам отношение. Коментирам.
Нали за това сме. Ще запаля свещичка, че тя се е отървала.
Със здраве. Нямам вече какво да коментирам. Ничто. Ниенте. 20 години приятели и 8 месеца бля- бля ми дойдоха в повече.

# 370
 • Мнения: 459
Две седмици след като излях терзанията си тук, идвам да споделя и второ действие на трагикомедията (или по-скоро пародията) с главни герои Аз, голямата бяла птица, и Телецът, хоровод на едно напред - десет назад.
Скрит текст:
Сега, да не си помислите, че след като си посипах главата с пепел и се отрекох от Сатаната, взех, че прекратих всякакви отношения. Нее, аз обичам да ми е гадно. И ми е гадно.
Така или иначе нещата продължиха. Комуникацията се превърна в денонощна, нон-стоп, на моменти дори досадна, господинът дори се сърдеше, ако се забавя с отговор или пък не дай си боже да не го потърся. Работя на смени и първата ми смяна започва някъде в ранните часове на деня - е, дори и тогава намираше начин да ми пише нещо, което беше наистина много приятно. Романтиката си е романтика, ама не си представям някой да си вдигне г**а в 4 сутринта, за да ти каже "Добро утро" и пр.
Виждахме се десетки пъти, този път нямаше отложени срещи, всичко беше невероятно, цветя и рози, в интимно отношение нещата от добри се превърнаха в... няма точно определение, извънземни... абе, меден месец. Grinning
Някъде там получих и обяснение в любов, ама да не си помислите, че ми е чел стихове на лунна светлина (то и да не дава господ такова чудо) или ми е дрънкал серенади под прозореца. Не. "Започвам да изпитвам силни чувства към теб", рече влюбеният Шекспир.
Към края на десетдневката ме запозна и с майка си и баща си. Нищо старомодно или специално планирано, просто кежуъл среща у тях.
Разказа ми и ми показа всичките си роднини до десето коляно; знам всичко за братя, братовчеди, техните семейства, и т.н.
Изрови всичките си снимки като малък, запозна ме и с детството си в подробности.
И тука приключваме с нормалната част, следва интересната.
Ей така, както си беше хубаво, Телецът рязко дръпна ръчната, комуникацията стана леко тегава, докато в един момент се усетих, че се налага аз да я инициирам.
Питам "Всичко наред ли е?", отговаря ми се "Просто съм много изморен, това е всичко". Ок, влизам в разбирателен режим, все пак не всеки носи на такъв интензитет. Освен това, имаше един много емоционален и изтощителен епизод в семейството му, което, сигурна съм, също допринася.
Както и да е.
Следва покана да се видим, която обаче звучи така: "Ела в еди-колко-си часа у нас, ама аз няма да дойда да те взема (досега винаги го е правил), щото още ще съм в леглото". (wtf?)
Както споменах, работя на смени, и "определеният час" (добре де, само аз ли го намирам за обидно?) ми е мега неудобен.
Предлагам компромисни варианти, всички до един отхвърлени с някакви мъгляви обяснения, човекът си държи на неговият час, докато накрая на мен ми прещрака бушонът и казах "Ако не искаш да се видим, няма да настоявам; ако имаш желание, обади се, ще измислим нещо".
Край, дотук беше. Ни вест, ни кост.
Явно желанието е залипсвало рязко.
И сега пиша, чета се и се почесвам по главата, и се чудя, къде и какво се обърка.
Идеи, прогнози, порицания?

# 371
 • София
 • Мнения: 640
Влюбила си се и не разсъждаваш трезво. Бързо гледам си забравила поведението му от преди няколко седмици и сега пак се питаш защо е изчезнал. Ами защото явно си е такъв и явно няма сериозни намерения и желание да се обвърже с теб. Човекът си храни егото, забавлява се и си запълва времето. Ще играе на hot and cold, или казано на чист български - иди ми, дойди ми докато не те побърка окончателно и не те направи на луда калинка. А ти, както казах, звучиш за съжаление твърде влюбена.

# 372
 • Мнения: 459
Сигурно си права. 🙂 То, ако не съм влюбена, защо бих се занимавала изобщо.
Проблемът е, че на мен тези колебания в силата ми действат много охладително и разфокусиращо, и от там и аз не съм особено сигурна, че искам точно обвързване. И настава едно а напред-а назад помежду ни...
Междувременно, половин час след като писах тук, Телецът проговори. Ни в клин, ни в ръкав се "надявал, че съм имала хубав ден". Ни моа, предавам се! 😆

# 373
 • София
 • Мнения: 640
Ами мисля, че ти сама знаеш какво е правилното решение, дали ще го вземеш и ще се придържаш към него обаче...твоя работа.

А, и да вметна нещо, което ми направи силно впечателение.

Цитат
Към края на десетдневката ме запозна и с майка си и баща си. Нищо старомодно или специално планирано, просто кежуъл среща у тях.
Разказа ми и ми показа всичките си роднини до десето коляно; знам всичко за братя, братовчеди, техните семейства, и т.н.
Изрови всичките си снимки като малък, запозна ме и с детството си в подробности.

Ти отдаваш значение на всички тези неща, защото те са важни за теб. За теб запознанството с родителите, разказите за детството и родата и т.н. може да са нещо интимно и съкровено, защото си чувствителен и сантиментален човек, но има хора, за които тези неща нищо не значат. Могат да ги разправят и показват на всяка срещната. Същото важи и за обясненията в любов, и срещите, и съобщенията и пр.
Оттук идва разминаването и твоята представа, че той все пак те има за нещо специално и търсиш обяснение за останалата част от поведението му. А няма нищо такова - поредният пеперуд, който скача от един цвят на друг и симулира любов и чувства. Не се връзвай!

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 11:13 от Fearnot

# 374
 • Магнаурската школа
 • Мнения: 10 149
Аризона, видях, че си изписала доста за комуникацията и инициирането и. И въпреки, че за него мога спокойно да кажа, че бая се е престарал, никъде не видях да споменаваш каква част от тази същата комуникация си я инициирала ТИ.

Общи условия

Активация на акаунт