Майски щъркелови доставки 2021 (Тема 3)

• 54 455
  • 665
  •   1
Отговори
# 135
Нямам никаква идея Confused

Стартирах неделя с обилен кръвоизлив. Такъв ужас никога не съм преживяла. Хем кръв и то бистро червена, хем нямам грам болки и детето нд спира да рита. Набързо се облякох и в "Надежда". За щастие синът ми беше на гости на нашите, та поне него не мислих. Като видях, че моето АГ е дежурно, така ми олекна. Оказа се заради задната плацента. Шийката е наред, но плацентата си е все така задна и явно детето я "удря" и от там и кръвта. Ще полежа няколко дни в болницата и после с дивана и спалнята ще сме първи приятели 😔
Милата, съжалявам! Но хубаво, че бързо са те прегледали и звучи под контрол ситуацията.

Стискам палци за нула време да си вкъщи. И без това тези месеци по-добре да не се излиза много, ще си почиваш и всичко ще е наред!

# 136
  • София
Тeɣa, представям си какъв стрес е било. Добре, че проблемът не е сериозен. Сигурна съм, че със спазване на указанията от АГ всичко ще е под контрол.

# 137
  • София
Teya, важното, че всичко е под контрол и бебо е добре. Дано в болницата да успееш да се отърсиш от стреса ❤

# 138
  • София
Дано всичко да е наред вече, само не ми стана ясно, какво като е задна, предната не я ли ритат също. 🤔 При задна има по-голям риск за кървене ли?

# 139
Тя не кърви самата плацента доколкото разбрах , а някой кръвоносен съд (или поне така схванах в 1ч през нощта 😁 може и плацентата да е). Иначе всичко др видимо е ок. Даже и АГ констатира колко е активно бебето, че докато държи да го замери, то и ритна уреда.

# 140
#Teya радвам се,че не е нещо сериозно и всичко ще бъде наред и ще премине с малко лежане!😊 Бързо възстановяване и приятна почивка 🍀🌷

# 141
Тея, силни палци! Повече никакви подобни преживявания. Важното е че бебо е ок и не остана дълго. Прегръдки

# 142
Момичета, имам нужда от съвет за шишетата.
Колко на брой ще ми трябват (надявам се да кърмя) стъкло или пластмаса? Коя марка ще ми препоръчате? Гледах Tommi Tippie/ Avent и NUK

# 143
2 бр малки са достатъчни. Даже и ненужни ако ще кърмите. Аз имах стъклени на Чико с каучукови биберони. Всички шишета са ок. Но бебето кои ще хареса ако ще ползва, е проба грешка Simple Smile

# 144
При кърмене шишета не трябват. И при хранене с АМ също не трябват до раждането. Като се роди бебето и се види, че ще е на АМ се купува по една бройка от видовете, които харесват на мама и се пробва кое ще иска бебето. Моята я пробвах с 6-7 вида докато си харесва. Някои даже отказваше да им лапне бибата.

# 145
  • София
Аз харесвам най-много тези на Томи Типи, на авент-изобщо.

# 146
Нямам никаква идея Confused

Стартирах неделя с обилен кръвоизлив. Такъв ужас никога не съм преживяла. Хем кръв и то бистро червена, хем нямам грам болки и детето не спира да рита. Набързо се облякох и в "Надежда". За щастие синът ми беше на гости на нашите, та поне него не мислих. Като видях, че моето АГ е дежурно, така ми олекна. Оказа се заради задната плацента. Шийката е наред, но плацентата си е все така задна и явно детето я "удря" и от там и кръвта. Ще полежа няколко дни в болницата и после с дивана и спалнята ще сме първи приятели 😔

Teya, да се оправиш скоро. Надявам се в болницата да си се успокоила малко психически. Снаха ми беше с такава плацента, полежа и мина. Стискаме палци да си ОК. Добре че с бебето всичко е наред. Успех и позитивни мисли, ние сме с теб. Ще кажеш като се прибереш вкъщи 🍀
За шишетата - аз ползвах на Авент, понеже помпата ми е такава. Като ми спря кърмата купих едно стъклено и 2 пластмасови за начало.

# 147
Още в неделя през нощта бях спокойна, след прегледа разбира се. Преди това си беше кошмар. Макар да имаш неуспешни бременностти, никога не съм имала такова кървене. Вкл мц ми е мега оскъден.
Днес бях на преглед при д-р Михова. Много е мила. Бебето е 600 гр. Кръвотокът е добре навсякъде. Каза, че плацентата не е толкова страшно, че е задна, но заради Клексан кръвта ми е мн разредена и кървенето е по-обилно. Но тъй като няма как да го спра, повече почивка и без много движение. Надявам се в сряда да съм вкъщи. Майка ми и мъжът ми съставиха график как баткото да е на градина, но да спи в нашите и няма да разбере, че ме няма.

# 148
  • София
Тeɣa, много се радвам, че всичко е наред при теб, чаках с нетърпение да пишеш, че с бебчето сте добре.
Почивай си и стискам палци това да е била единствената стресова ситуация.

# 149
Teya а защо не пуснеш едно анти Ха да се види как ти е дозата. Така няма да трепериш ще кръвнеш ли пак, няма ли да кръвнеш.
Аз съм на 0.8 доза и кръвта ми е гъстичка. НМХ трябва да докарва кръвта до нормално състояние, а не да я разрежда.

Общи условия

Активация на акаунт