Пъзели 30

• 42 946
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
ToniShu, благодаря, пуснах заявка. Аз ще видя дали тук при мен в някоя група не мога да си намеря някой с когото да разменям пъзели, но евентуално ако нямам друга опция мога да събирам повече пъзели и да пращам за бг и да разменям с някого. Просто се чудех, защото ние само за един месец събрахме една камара, мога да си представя някой, на когото му е хоби от дълго време Joy При нас в магазините за втора употреба има пъзели за по 1 евро, няма как да купя в момента обаче, защото всичко е затворено. Трябва да измисля някакъв цикъл на рециклиране и следващо използване.

# 121
  • София
За първи път поръчвам на bluebird, но няма да е последния. Много ми хареса като изработка.

До сега винаги само сме лепили пъзелите, но искам да сложа един в рамка с размери 68/92 - горе долу колко пари излиза обикновена? Не ми се обикаля по магазини да питам, а онлайн не мога да се ориентирам.

# 122
  • Варна
Я кажете къде има рамки с клипс? Нещо ми се мержелее, че така се наричаха...

# 123
  • Русе
Я кажете къде има рамки с клипс? Нещо ми се мержелее, че така се наричаха...
Aз купувам моите от Бриколаж.Има различни размери-50/70см.-15лв

# 124
  • Варна
Извинявайте за поредните постове, нямам възможност да редактирам предния вече.

От мен един нареден. Обидно малък за моя вкус (500 парчета), но ми е подарък. Тия дни реших да го метна и да му дам пътя. Ако някой го иска, подарявам.

# 125
1000 части на Trefl

# 126
  • София
На Heye ми хареса за редене

Търся си някой 2000-3000 части, а по сайтовете са все едни и същи, няколко модела и не са моите Sad Харесах си един в store.bg, но ми писаха мейл, че го нямали наличен и ми анулират поръчката... Поръчвате ли от вън и освен от Амазон, от къде другаде?

# 127
Много сладурски тези папагали и накрая беше направо заигравка, защото цветовете са едни и същи. Картинката ми харесва Heart Eyes Аз по принцип подбирам много внимателно какво окачвам на стената, но този се замислям дали да не го рамкирам и да си го закача някъде.

А на дъщеря ми това й е любимият начин да ги разваля Joy

# 128
  • София
Верно са много сладки папагалите Simple Smile На кой производител е, прави ми впечатление, че явно са даебели парченцата, щом може да бъде вдигнат така?

Аз преди малко приключих този:

# 129
TiniShu, на Trefl е пъзелът. Нашият е с 500 части, на теб може би ще ти бъде прекалено лесен. Иначе да, много добро качество, може би за момента те с ми любими.

# 130
Много приятен за редене.

# 131
  • Варна
Този на Фалкон откъде е купен? Заинтригува ме.

# 132
Този на Фалкон откъде е купен? Заинтригува ме.
От EBay. Бях го видяла или тук или в някоя група и пичнах да го търся. Налрая успях да го спечеля на един търг в eBay. Иначе момичето го беше купил от Озон, но от тогава не е бил наличен.

# 133
  • гр.София
Йоана, радвам се, че си успяла да го намериш. И на мен този ми беше много приятен за редене. Остават ми още 2 (цветарския и антиквариата), но нямам много време да реда

# 134
  • Пловдив
Без да разбера си купих пъзел с нестандартни части, и много еднакви цветове.... Голям зор. Повече няма да повторя. Като го подредя съм намислила да го рамкирам, че много ми върви цветово в хола Simple Smile.
Редя директно върху фазера на рамката, подложката е лист хартия леко шарен, но не ми пречи.

Общи условия

Активация на акаунт