Пъзели 30

• 42 947
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Дааа, Eurographics не се редят лесно, но пък удовлетворението накрая е различно Simple Smile Бях го гледала този, хубав е и за рамка. Отказах се точно заради сходните цветове в комбинация с нестандартни парченца. Но пък нещо ме изби леко на мазохизъм и аз също поръчах един техен (втори ще ми е). Уж го избирах да е по-лесен, ама ще видим... имам подозрение, че няма да е Grinning

# 136
Пъзелът с картина на Кандински ми е един от любимите. Точно същия имам, че даже и рамкиран стои в спалнята.
Тези нестандартни парчета хич не са за мен, но за тази картина се прежалих.
Даже си купих още един, почти същия, но вертикален, пак с тези цветни кръгове, много ми допадат. 😊

# 137
# 138
Според мен няма да съжалявате. Вървеше ми много добре, но фонът ми отне повече време отколкото целия пъзел. Grinning

# 139
  • Пловдив
Здравейте,

Препоръчайте ми лепило моля!

# 140

Ето и един от мен, 1000 части pomegrante картина на Jackson Pollock

Малко беше труден, но за около седмица се нареди, хареса ми качеството на марката.

# 141
  • Русе
Здравейте,

Аз съм използвала само лепилото което продават в Джъмбо.Редих един китайски,който не търпеше разваляне и повторно редене.Не ми се и рискуваше да го обръщам.За мен е много добро,слагам директно върху лицевата страна.Ако не искаш да мажеш отгоре,може да обърнеш пъзела и да лепиш гърба с хартиено тиксо,този начин на мен ми допада повече.
Ето го въпросния "китаец"лепен от към лицевата страна.

# 142
Здравейте,

Лепило за пъзели от Джъмбо.Не съм ползвала друго нямам и намерение защото върши чудесна работа.

# 143
Нямам много време, но лъвът започна да се показва 😊 Рамката е започната и оставена, защото е почти черна.

# 144
Съмър, може ли снимка/марка на лъвчето, и от къде е?

# 145
Ето го, от озон го купувах преди месец и половина някъде:)

# 146
Папката ми дойде и сега с удоволствие редим пъзел на леглото. Започнахме ето тези слънчогледи

# 147
Ето и един от мен, 1000 части pomegrante картина на Jackson Pollock

Малко беше труден, но за около седмица се нареди, хареса ми качеството на марката.
Тъкмо гледах това видео преди няколко дни Smiley https://www.youtube.com/watch?v=iMdU7O301ug

# 148
Ето го моя Кандински рамкиран, не е лепен.

# 149
  • София
Едни коне от мен

Едука, 1000части

Общи условия

Активация на акаунт