Пъзели 30

• 42 960
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Евето, завиждам за търпението.

# 526
Днес започнах този. Не съм много доволна от качеството. Частите не прилягат хубаво една към друга. Но пък беше на промоция... И ме привлече шарената картинка Sweat Smile

# 527
  • по света... (иначе от Пловдив)
1000 части, Anatolian
Чудесно качество, разкошни цветове, удоволствие до последното парченце BlushHeart Eyes

# 528
  • Варна
Имам доста кофти спомени от един Анатолиан преди няколко години. Да не би да са си подобрили качеството... Може би ще им дам още един шанс.

# 529
  • по света... (иначе от Пловдив)
HighSpeed и аз имам лош спомен от един Анатолиан, но този ме изненада много приятно. Не си спомням кога е купуван, но може да е на повече от 3 години, просто сега му дойде редът Bowtie

# 530
С какво се занимавам от вчера:)

# 531
  • София
Тъкмо ми се очертава утре да започна един Анатолиан, ще споделя и аз как ми се струва .

# 532
Ама те там и без тази космическа доставка (с марсохода ли ги разнасят тези хора?) са скъпи пъзелите. Ма това са оборотни стоки, не купуваме дивани все пак, що за нахалство? Зарекла съм се от тях никога да не купя пъзел. То пък поне да имше нещо, което другаде да не се намира... аз поне не съм видяла такива пъзели.
Имаше Мона Лиза 500 части. Но около 25 лв. После го намалиха, засилих се да го поръчам и тогава видях 16-те лв доставка Simple Smile

# 533
  • София
Аз явно не съм най-запаления пъзел фен, 25 лв за 500 части няма да дам, освен ако лично моето куче не е на картинката Grinning

Завърших една карта на Trefl, направи ми впечатление, че сглобката е по-плътна (може да се вдигне лесно целия пъзел, почти като Schmidt) и си викам "еее, явно колекция 2021 е с подобрено качество", И поглеждам, на кутията пише Premium quality; но нямам идея дали и друг път съм купувала техен дето да се води premium.

Започнах си и Анатолиан-а, харесва ми и ще купувам още техни. Като качество има какво да се желае - от дебел картон са парченца, но има тук-там някое наранено, а и не влизат съвсем добре едно в друго (но в никакъв случай зле!). Приятно се реди, добре се различават нюансите на цветовете, засега всяко парченце пасва само на едно място (дали това е хубаво или не, всеки сам с решава; на мен ми е все тая като цяло). Мнооооого ми хареса, че има поставка за капака, за да си го гледа човек удобно (иначе все ми падат върху пъзела). Не знам дали във всички техни я слагат, затова тази ще си я пазя засега.

# 534
  • Пловдив
Аз имам 2 кутии пъзели Анатолиан и в двете има поставка за капака. Може би да има във всяка кутия.

# 535
  • София
Аз даже не бях чувала за такава, досега да си бях сделала една Grinning Но хората дали готова, ще си я ползвам.

# 536
Във всяка кутия има:) Редила съм доста техни, лъскави са, иначе ги харесвам.

# 537
  • гр.София
За първи път редя пъзел на Едука. Парченцата бяха много хлабави и ставаха на повече от едно място.

# 538
  • София
На Educa са си хлабави частите, да. Но не са лоши пъзелите, просто има по-добри от тях Simple Smile

Моят Anatolian е готов, сега трябва да реша какво ново да си поръчам. Май ми се ще пак да е нещо голямо. А в Озон в момента няма намаление Sad

# 539
И аз чакам големи намаления на пъзели от озон😁

Общи условия

Активация на акаунт