Пъзели 30

• 42 959
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
За осми март дали ще има? И аз чакам Simple Smile

# 541
  • София
Аз не дочаках и току-що похарчих стабилна сума Sad Един 3000-ник и един 1500 на Educa. Дано ме задържат достатъчно време, че да преживея разхищението.
Иде 3-дневен отпуск плюс един уикенд след него... нямаше как да не поръчам.

# 542
  • Варна
Е, покажи ги де, не се крий Simple Smile

# 543
  • София
Е, то за хвалба ли е... нито са готови, нито са пристигнали Simple Smile

Тези
Скрит текст:

# 544
  • Варна
Ох, този втория и аз много го гледах. Небето ме отказа. Не че ще ми се опре, но вече не ми е интересно да редя такива части от пъзел.

# 545
ToniShu, и двата са страхотни. На мен отдавна ми е мерак пъзел с айфеловата кула, но досега не ми е попадал някой от 1000 части, който да ме впечатли.

# 546
Оо, Тони, много са хубави! И двата съм си ги заплюла..
На Едука пъзелите ми харесват, от години ги редя.

# 547
  • София
Благодаря ви, момичета Nature Sunny
Като се загледа човек, повечето от красивите големи пъзели имат я небе, я вода за редене (е, има и без, но не ме грабват и това си е). Айфеловата кула не съм я виждала още наживо, но самата картина ми изглежда много спокойна и за 3000-ник, купен с цел да глътне повечко време, се надявам да е добре.
High Speed, на мен петербургското небе ми е скъп спомен (но в сиво и с блестящите златни куполи). И бях се зарекла, че видя ли пъзел с тази църква специално, ще го купя. На живо е нещо умопомрачително и си мечтая да я видя пак. Най-впечатляващата църква, която съм виждала досега в живота си, катедралите например не ми създават същото усещане, макар че и те са страхотно впечатляващи. Е, не съм и обикалила света, де Simple Smile

# 548
  • Варна
Еее, ама с това описание сега ще вземеш да ме навиеш и аз да го купя!

# 549
  • София
Ааааа, не искам аз да съм виновна Simple Smile Ако искаш - угаждаш си, ако не - аз ще го пусна за продажба после във ФБ групите Grinning

И не че съм подстрекател, но малко оффтопик:
Скрит текст:
Ето така горе-долу помня аз кубетата (друга църква е и снимката не предава съвсем добре как искри златото на сивия фон; но дава бегла представа)

А това е Спаса на крови отвътре - всичко е ситна мозайка, представете си го като огроооомен пъзел. И е било срутено през ВСВ, та тъкмо бяха завършили вътре реставрацията... парченце по парченце цялата мозайка - от мраморния под нагоре всичко.

# 550
  • Варна
Пусни ми го първо на мен. На лично Simple Smile

# 551
Много приятен и цветен:)

Тони и двата, които си избрала ми харесват:)

# 552
  • София
Hot Summer, жестоки цветове! Колко части е и на кой производител?

# 553
1000, Castorland. Имам и още един с цветя, който скоро ще редя:)
Но сега един отворен с коте ме чака:)

# 554
1000 части на Jigsaw puzzle. Затрудни ме повече от очакваното.

Общи условия

Активация на акаунт