Пъзели 30

• 42 617
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Не мога да не споделя моята НЕсбъдната мечта в пъзелите, от няколко дни го мисля...

Angel_baby88, видя ли това
https://malchugani.com/elencheta-pyzel-mini-1000-chasti-hao-xiang-aa168-7/

има го и в мини вариант пак от 1000 части
https://malchugani.com/elencheta-pyzel-mini-1000-chasti-hao-xiang-88325/

Но качеството на това китайче не е много ясно...

# 616
Нищо им няма на китайчетата. С доставка от  Амазон излиза 87 лв. И пак не виждам да има печат ,че е оригинален на Ravensburger. От Франция ми донесоха 2 техни, единия пак е без печат.

# 617
  • Русе
Да ви кажа,че в Озон има намаления до 30% на Anatolian и Educa

# 618
Зори, чудя се да ти благодаря ли, да ти се разсърдя ли Heart Eyes
Поръчах два на Едука от комбинираните на Климт и Ван Гог.
Трябва да се спра с поръчките вече.

# 619
Зори, благодаря:)
Бърз въпрос - на Едука и на Анатолиан 3000 части в една или в две торбички е?Simple Smile

# 620
  • Русе
Бърз въпрос - на Едука и на Анатолиан 3000 части в една или в две торбички е?Simple Smile
Имам и от двете марки. Моите са в една торбичка.
Но забелязвам,че в новите партиди повечето марки предприемат разделяне в два плика.Не знам дали и тук подхода не е променен.Моите са от по-стари серии

# 621
Момичета, видяхте ли това в Инстаграм?

# 622
Едно котенце в процес от мен

# 623
  • София
Имам и от двете марки. Моите са в една торбичка.
Но забелязвам,че в новите партиди повечето марки предприемат разделяне в два плика.Не знам дали и тук подхода не е променен.Моите са от по-стари серии
Educa от сега продаваните, е в една торбичка. И нямаше лепило към пъзела.

# 624
Ако някой скоро си е вземал Анатолиан 3000 и може да потвърди, че частите са в една торбичка, ще съм благодарна:)
Ето и котето, което се получи доста красиво:)

За утре имам отворен един с вълци на Bluebird. Взех го да пробвам марката, на пръв поглед съм леко разочарована - имаше неразделени части, които се късаха като се опитам да разделя. Ще видим като почна да редя как ще е.

# 625

Bluebird 1000 части

Много приятен за редене. Нямаше нито една съединена част. Харесва ми Simple Smile

# 626
Home for Christmas, 1000 части на Falcon

# 627
# 628
Този с Рапунцел го заглеждах и аз в озон, ама не бях сигурна дали частите са стандартни. 😊
Ако ще се разделяш с него, пиши ми 😊

Ето и "моят" Кандински, много приятен

# 629
  • София
Ох, как ме влече Кандински мен, а все не се престрашавам Simple Smile Приятен значи, че дори да изглежда труден, всъщност не е дразнещо сложен? (Кажи да, кажи да) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт