Пъзели 30

• 42 615
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Два пъзела от миналата седмица, Равенсбургер ме разочарова с качеството. Сега съм почнала един Крипт, да видим как ще върви.

# 631
Ох, как ме влече Кандински мен, а все не се престрашавам Simple Smile Приятен значи, че дори да изглежда труден, всъщност не е дразнещо сложен? (Кажи да, кажи да) Simple Smile

Да, да, много е приятен.
Аз редя по цветове и много лесно вървеше 😊

# 632
  • София
Има намаление в Озон и заръчах поредното пристанище, на Анатолиан. Кандински остана за следваща покупка Simple Smile Твоят е много красив, ще го рамкираш ли?

# 633
Аз няма да казвам колко поръчах, че ме е срам. Прекрасни пъзели видях в темата. Особени поздравления за
Най накрая готов 9000ч Ravensburger Astrology

От мен малко наредени:
Скрит текст:
Анатолиан 260 - бърз и приятен:

2 х 500 Falcon - картинките ми харесват много, но не съм доволна от качеството. За пръв път ми се случи да имам и едно липсващо парче от нов пъзел, а на сайта им пише, че не пращат замени :/

Какво имам предвид за качеството:

Анатолиан 1000 - по-труден е, отколкото изглежда:

Двустранен пъзел в интересна опаковка от серия "библиотека" на марката Professor Puzzle - от едната страна е направен като корица на романа "Гордост и предразсъдъци", от другата страна е част от текста:

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 17:56 от Ghibli

# 634
Здравейте, не съм писала и показвала нищо отдавна, но както казах съм на нова работа и време за редене няма.
Все пак преди два месеца много ме зарадваха когато разбрах, че баща ми пази стари мои пъзели. Сред тях беше и първият ми голям пъзел, който съм редила. С Мини Маус на Равенсбургер. Винаги съм го помнела, защото имах снимка с него, но мислех, че е изчезнал някъде през годините. Била съм на 7-8 когато съм го наредила, тоест преди повече от 25 г. С голям кеф си го наредих отново, а имах и бонус. Още два пъзела, за които бях забравила, но като ги видях си ги спомних.
Скрит текст:

Отчетох се и с първи пъзел на Озон. Какво да ви кажа....като цяло по-скоро ми хареса. Сглобката е леко хлабава, но това не ме притеснява толкова. Честно казано малко повече ме подразни качеството на изображението. Нямам идея дали е желан ефект, но шевицата например стои една такава леко размазана, сякаш е уголемена от изображение с ниска резолюция.
Скрит текст:

И накрая да напомня, че Титаник ми беше подарен от съфорумка и бих искала да го предам нататък. Ако някой има желание да го нареди може да ми пише. 500 части на Трефл.
Скрит текст:

# 635
  • София
Аз си завърших парижкия 3000-ник Simple Smile Тъкмо навреме преди да ми доставят следващия на Анатолиан. Май леко взе да ми писва от хлабавата сглобка на Educa и ще пробвам известно време да редя други марки.

# 636
Красота! И аз го харесвах, но нямам място щом е в една торбичка 😔

# 637
Много е хубав, Тони! Как беше небето?
Поръчахте ли нещо от Озон?
Аз си взех  Красотата на Италия и Лас Вегас, неоновият.

# 638
  • Варна
Бюджетът замина за парфюми покрай офертите за осми март... Нищо не взех.

# 639
И аз имах други разходи този месец и се опитвам да не поръчам нищо 😬

# 640
  • София
Киф, небето беше супер, но дърветата (оосбено това вдясно)... Втори път се мъча с дърво на Educa и пак издържах само защото знам, че не е невъзможно Simple Smile
А от Озон сега заръчах ето този - престраших се, защото ММ обеща да помага, ако много се закучи работата и почна да се нервирам
https://www.ozone.bg/product/p4914-pristanishte-v-italiya-pazel-3000-chasti/

# 641
Мислите ли да се включите в състезанието за пъзели тази година ще с марка Artpuzzle и награден фонд от 3000 лв, миналата година беше 2000лв, чудя се, но нямам с кого да редя заедно.
https://www.ozone.bg/product/bilet-za-uchastie-v-pazelmaniya-2021/

# 642
  • Варна
Тъкмо ми се стори интересно и видях, че наградите са във вид на ваучери.

# 643
Аз бих се радвала да бъда зрител, като участник нямам шанс. Има ли възможност да се гледа от странични хора?

* * *
Искам да похваля обслужването на Озон. Понеже на сайта на производителя (Джъмбо) пише при дефектен пъзел да се обръщаме към търговеца, от който сме го купили, след доста колебание реших да пиша на Озон за проблема с липсващото парче от поста ми по-горе. Всъщност не писах веднага, защото нямаха наличност и реших, че няма смисъл. Освен това имах съмнения дали ще ми помогнат, защото пъзелът е купен преди повече от половин година. Но за мой късмет те  не след дълго направиха зареждане точно на тази марка пъзели и моят отново стана наличен. Така че все пак им писах и помолих да ми заменят пъзела. Отговориха ми веднага без никакво забавяне. Предложиха или да ми сменят пъзела с нов, или да ми дадат екземпляр, от който да си взема липсващото парче и да им върна останалото. Аз предпочетох да заменя с изяло нов, защото вече бях разглобила моя и нямаше да ми е лесно да търся парчето, освен това исках да видя новият екземпляр дали ще има същите проблеми с качеството на картона на гърба. Писах им за пръв път в понеделник вечерта, днес (сряда) дойде куриер да вземе моя екземпляр и да ми донесе новия. Естествено, понеже няма да се успокоя, докато не видя, че всичко е наред, в момента го редя пак Grinning Гърбът е в много добро състояние, тоест проблемът е бил с конкретния екземпляр.
П.П. Наредих го, всичко му е наред Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 21:55 от Ghibli

# 644
Записах се вече в състезанието Grin
Даже не знаех, че има и награди, за чест и слава го правя само Laughing Като за първи път мисля да се пробвам с детето и нямам амбиции да минем квалификациите дори. Сега отворих да ги видя тези Art puzzle, никога не съм редила. Не ми легнаха на сърцето, но дано да са избрали нещо приятно.

Общи условия

Активация на акаунт