Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 383
  • 469
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Малееей, не съм очаквала, че толкова могат да се разгорещят страстите по тая тема, та чак банове да летят Joy

# 451
Навлезем ли в такава тема, ще има описания на желания, мераци, дефицити, изкривени възприятия, семейни ценности, брак, връзки,образование, възпитание .....  както се казва ще се обърнат нещата с хастара навън и няма начин някой да не подскочи жестоко засегнат.
Много често се правят и паралели между двете крайности, което за някой хора е болезнено. Не искам с такава тема да засегна някого, който наистина има сериозна причина да се подложи на подобна интервенция. Макар и непознат, ще ми е съвестно и неприятно, че съм засегнал нещо толкова лично и болезнено.

# 452
  • Агент под прикритие
Има една песен на Милена - "Куклата Мици".
Клипът с песента би бил подходящ за първа страница на подобна тема. Joy

# 453
  • София
Нова визия с джуки като маймунски г@з по-скоро би ме отвратила, отколкото привлякла. Предпочитам стройна мацка пред някоя привела гръб от тежестта на силикона в гърдите си.
Няма да зачеквам темата за женската "естетика и красота след хирургически интервенции" защото ще ме разкостят а и не е по темата.
А ако не знаеш, че жената си е правила корекции и те са умерени и със вкус?
Не зная защо дори опитните жени все още се хващат на приказки как липсата на грим и корекции е за предпочитане.
Когато някой мъж започне да обяснява как е върло против тези неща, ми светва голяма червена лампа.
Бих си направила повдигане на клепачите, защото определено състарява, поне при мен. И ми пречи на очната линия. Сега оглеждам начините за блефаропластика. Устните ми също не биха загубили от МАЛКО хиалуронова киселина.

# 454
  • София
Навлезем ли в такава тема, ще има описания на желания, мераци, дефицити, изкривени възприятия, семейни ценности, брак, връзки,образование, възпитание .....  както се казва ще се обърнат нещата с хастара навън и няма начин някой да не подскочи жестоко засегнат.
Много често се правят и паралели между двете крайности, което за някой хора е болезнено. Не искам с такава тема да засегна някого, който наистина има сериозна причина да се подложи на подобна интервенция. Макар и непознат, ще ми е съвестно и неприятно, че съм засегнал нещо толкова лично и болезнено.

На мен всъщност това ми е основното съображение против тая дискусия. Хората стават зли и не се замислят, чрез срещу тях все пак стоят човешки същества с чувства. Иначе корекции по себе си нямам, та работата изобщо не ме засяга лично.

# 455
Като при абсолютно всяка тема 😄

# 456
Лично е дотолкова, доколкото определя човека, който изказва мнение, не въображаемите хора, които описва. За четящите не би следвало да е лично, освен ако не се жегва техен бутон.
След като не ми реже от моите бутчета, клепки, бръчки и прочие, изобщо не ме засяга коя какво си е причинила, стига да се сетя, че не е моя работа. Изцяло лични изкривявания транспортираме от себе си връз другите, а същината е, че не те, ние трябва да си живеем в хармония с тях.
Та, нека всеки си живее с неговото понятие за красиво.

# 457
Освен от една такава тема да избуят червени фенери, в помощ на мъжете, и наръчници - как да разпознават измамната красота (в случай, че се затруднявят).

# 458
А ако не знаеш, че жената си е правила корекции и те са умерени и със вкус?
Не зная защо дори опитните жени все още се хващат на приказки как липсата на грим и корекции е за предпочитане.
Когато някой мъж започне да обяснява как е върло против тези неща, ми светва голяма червена лампа.
Бих си направила повдигане на клепачите, защото определено състарява, поне при мен. И ми пречи на очната линия. Сега оглеждам начините за блефаропластика. Устните ми също не биха загубили от МАЛКО хиалуронова киселина.
Против съм, както съм против и за всякакви хирургически интервенции, които наистина не са наложителни.
Така наречените умерени и с вкус корекции също си личат. Природата ни е такава и няма как тя да бъде излъгана.
Да не говорим, че такава малка и безобидна интервенция може да повлече след себе си големи и непоправими последствия.
Изобщо не може да се сравнява гримирането с хирургия ! Една жена може да се гримира и да свали грима, но със всякакви реконструкции на лице и тяло не е така.
Да, предпочитам естествената женска красота. Това си е мое мнение и не го налагам.
Но да не разводняваме темата.

# 459
Едно е ринопластика, друго е силикона.

# 460
Аз корекции нямам, за сега се харесвам, но и не съм против, който смята, че има нужда и се чувства комплексиран от нещо във външният си вид да го поправи. Ако един ден гравитацията окаже влияние върху гърдите ми сигурно бих ги повдигнала(ако се престраша де, че ме е страх от упойки).Важното е корекциите да са направени така, че да не личат. Не говоря за един определен тип жени, които се стараят корекциите им да са максимално набиващи се на очи. На тях това им е последният проблем.

# 461
Aми аз съм с тънки устни, малки цици и грозна душа. Ама, ей го, на! Не мога да се оплача от липса на мъжко внимание. Joy
Е, вярно е, че не налитам на 25 годишни Брад Питовци, щото като капак на всичко съм стисната и нямам желание да им "купя кола по избор".Joy
Ама за единият фън и компания се намират прилични, да не кажем направо (красиви по мой аршин) екземпляри. Blush
Бившият ми мъж също беше хубав като млад, макар и малко дребничък за моя ръст.Grinning

# 462
  • София
То не се иска много, за да се получи мъжко внимание. Достатъчен е женският пол и има предостатъчно мераклии. Не е решила една жена да си намери мъж - не го е направила.

# 463
  • София
Нещо като да си се пуснал на пазара като стока и да няма купувачи.
Трябва да си съвсем зле Wink

# 464
"Всички жени сме Мерилин....само дето веднъж сме Монро, друг път Менсън " Simple Smile

Според мъжа, отношението, ПМС или естетичната козметична хирургия.

Общи условия

Активация на акаунт