Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 282
  • 469
  •   1
Отговори
# 330
За мъжът е важно да има покритие, ако има самочувствие, защото ако е празна нула - голям келепир, че е много самочувствен. А хубавият мъж го търсят жените, без да си мърда пръста дори и да е свит.
Ох, да. Това дали е с покритие се вижда в първите 10 минути.
А свития и красив го търсят....хм....сигурно и секса си го търсят 😁
Другарки, говорим си за мъжете дали е важно да са красиви, а не дали са умни, чаровни, богати и каквото там й дойде на ума на една жена.
Важно е, де, ама не стига.

# 331
Тъпо, но е истина. Даже има приказка, че хубавото на малкия град е, че ако не знаеш какво става с теб, другите знаят.
И могат да ти кажат.
Това ме подсети за следното : Хората са толкова осведомени за личния ми живот, че като ги видя и хи питам " Как съм, какво правя?“.

# 332
За мъжът е важно да има покритие, ако има самочувствие, защото ако е празна нула - голям келепир, че е много самочувствен. А хубавият мъж го търсят жените, без да си мърда пръста дори и да е свит.
По-голяма рядкост са мъжете осланящи се на красотата от колкото жените. И тези мъже са възпитани от майки осланящи се само на красотата.
И ако жените лежащи на една красота са о.к. с това, то при мъжете е депресиращо. Причините са комплексни.

# 333
Въпрос на предпочитания, хора разни, примери в живота бол. Да живееш с някой не е като само да го гледаш на картинка. 

# 334
От женска красота до женска красота има една планина разлика !
Едно е природно красива жена, съвсем дуго е такава минала под скалпела. Мъжете забелязваме такива неща. Като знам какви жени има в темите за козметичните корекции, не искам да коментирам какви са те и съпрузите им !  Има мъже, които искат жените им да изглеждат като кукли и за това си има написани сериозни психологически трудове.Но не искам да зачеквам тази тема - тя няма нищо общо с естетиката и вкуса !
Мъжа, който е наясно със себе си и знае какво търси в жената, която иска да е до него и гледа външния вид - няма какво да го крием. Също така е наясно, че трябва да има и той добра физика ( изключая индивидите с пачките, които си купуват жеите до тях ).
Добрата фигура показва гени.
Мъжа освен покритие на самочувствието си ( обноски, образование, работа ,... ) трябва да има и цел в живота и идея какво иска от него, трябва да е деен и активен, да има интереси, хоби и т.н.

# 335
Явно не знаеш какви жени има във въпросните теми, така че да, най-добре не коментирай нас и съпрузите ни 😁😁😁
Покажи ми една от цитираните "кукли" тук, без да отваряш инстаграм и тогава обяснявай що е то Естетика.
Друг е въпросът, ако гроздето е кисело.

# 336
Жените подлагащи се на корекции не го правят да станат по-красиви, а по-сексуално излъчващи. Половината отиващи до крайности да изглеждат по перверзно. Има и мъже правещи го.

# 337
Мисля, че много от младите мъже напоследък не са наясно, че за да е един мъж мъжествен са важни много други качества и външния вид е само лека добавка, но не и основното. Сега е модерно да блъскат във фитнеса през половината седмица, а през другата- да си снимат бицепсите и плочките. Същевременно не им идва наум, че трябва да се развиват и интелектуално, да правят кариера, да се научат на елементарни мъжки дейности, като смяна на крушка, поправка на вещ и др. Вместо това, те си скубят веждите и се епилират повече и от жените. Аз съм срещала много такива индивиди, които са вманиачени в тялото си. Може и да съм старомодна, но такива епилирани мускулести индивиди не ми допадат. Както споменах, разплути мъже също не харесвам, но смятам че прилично тяло може да се постигне и само с поддържането на нормални килограми за съответния ръст + лек спорт или много движение. Не е нужно тялото ти да ти обсеби цялото ежедневие.

Та така, мисля че съвременните млади мъже са в доста голяма заблуда за това кое е мъжкарско и какво търсят жените у един мъж. А лично аз не съм срещала жени, за които външният вид на един мъж да е от първостепенно значение.

# 338
А защо си мислиш, че помпаните не градят кариера и нямат други цели в живота освен фитнеса.
Фитнеса е като всяко друго хоби. Повече помпане, повече мускули. В риболова по-голяма и рядка риба и т.н. Всеки иска да се похвали с постиженията в хобито си.
Предполагам, че ти като жена умееш елементарни женски дейности, като плетене на каренца на една кука, плетене на пуловери, предене на вълна.
А извинявай, са ние сме в пазарна икономика и има трикотаж в изобилие, както и ел. техници и водопроводчици.

# 339
  • София
Не разбирам защо делите мъжката красота от интелект и способности? Все едно не може фул екстри. Може и още как.

Стрино, живея в село от 8 години. Освен кмета и секретарката му други не познавам. Познай защо? Защото хорският живот не ме интересува.
Живейте си махленски и клюкарски, ма не ми обяснявайте как може и не може.

# 340
Явно не знаеш какви жени има във въпросните теми, така че да, най-добре не коментирай нас и съпрузите ни 😁😁😁
Покажи ми една от цитираните "кукли" тук, без да отваряш инстаграм и тогава обяснявай що е то Естетика.
Друг е въпросът, ако гроздето е кисело.
Погледнах преди време няколко теми и страници и ми стана ясно. И ще го кажа направо - голям процент е от суета. Малък процент от жените наистина имат нужда от пластични корекции. Моя позната преди време си направи и наистина имаше нужда - беше претърпяла мастектомия. Да задълбаваме ли в тази тема? Ако държиш може да коментираме и обезобразяването след подлагане на такива "жизнено необходими козметични хирургически интервенции". Има достатъчно снимки преди и след и резултатите да меко казано гротеска!  Но щом не искаш няма да коментираме.
Блъскането във фитнеса няма как да донесе мускулите направени със стероиди, протеини и всякаква химия която се продава свободно!
Умственото развитие е свързано със физическото-говорим за нормални хора. Нужен е баланс. В противен случай не се получават нещата. Не случайно във университетите преди години спорта беше задължителен. За военните училища няма какво да коментираме.
Красотата е природа и ген. Ако нямаш генетично даден тип тяло и да се събере консилиум от световни естетични хирурзи пак няма да могат да направят това, което природата е сътворила. Може да направят някакво подобие, което да се поддържа в този си вид за определено време с цента на много химия и упражнения, но в дългосточен план това е илюзия.

# 341
Жените подлагащи се на корекции не го правят да станат по-красиви, а по-сексуално излъчващи.
Явно четеш само един вид списания където са такива. В истинския живот има разнообразие Wink

# 342
  • София
Мен ме чете. Натюр.

# 343
Бъркате прекаляването с хилурон и корекции на 25 и поддържането след една възраст със малко и незабележими процедури.

# 344
Явно четеш само един вид списания където са такива. В истинския живот има разнообразие Wink
Пийп! Грешен отговор.
Бъркате прекаляването с хилурон и корекции на 25 и поддържането след една възраст със малко и незабележими процедури.
Бруталните изпълнения са след едната възраст.

Общи условия

Активация на акаунт