Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 279
  • 469
  •   1
Отговори
# 345
Явно четеш само един вид списания където са такива. В истинския живот има разнообразие Wink
Пийп! Грешен отговор.
Бъркате прекаляването с хилурон и корекции на 25 и поддържането след една възраст със малко и незабележими процедури.
Бруталните изпълнения са след едната възраст.

Трудно се среща 25 годишна без хилурон в устата и къде ли не,мигли , вежди и т.н

# 346
  • София
Как да не се срещат? Пълно е с готини и свежи момичета, младостта ги краси!
Момчета също - топ форма, акъл в главата.
Има едно чудесно ново поколение, оставете натрапчивите изключения.

# 347
И моето наблюдение е, че легена изплисква след едната определена възраст. Съчетано с поведението, ми корекциите не са за разкрасяване.

# 348
Как да не се срещат? Пълно е с готини и свежи момичета, младостта ги краси!
Момчета също - топ форма, акъл в главата.
Има едно чудесно ново поколение, оставете натрапчивите изключения.
Съгласна. Просто някой се набиват на очи повече от нормалните млади хора. А ако оставим клишетата, има много нормални млади момичета и момчета.
Аз нямам нито една приятелка с корекции, нито аз самата имам. На 30 съм, имам приятелки в диапазона 25 до 52 годишни.

# 349
  • София
Проблемът след една определена възраст е ще ви кажа какъв. Губят се обеми в лицето, наличие на мимически бръчки, има известно свличане на овалите. Един път да шибнат филър, ботокс и/или мезоконци и край. Това става нужда, защото след това положението е по- зле.
После пишат вежди, малко тук да извадим ръбчето на устната и положението става купешко, ама с евтин вид.

Аз съм за, стига да се прави с усет и естетика.

Лимонче, най- пискливите създават усещане за масовост, а не е така.

# 350
Много добре си го формулирала.

# 351
  • Агент под прикритие
Щом се заговори за жените, положили се на мумифициращите процедури, винаги е интересно. Особено в тема, нямаща нищо общо с това. Grinning

# 352
  • София
Проблемът с помпането е, че става в компания, а там вече се формира определена субкултура, в която трудно виреят хора с образование и сериозни професии. Нали ги гледам едни такива батки-физкултурници, явно има в квартала някакъв фитнес, в който се събират - извинявайте, ама досега не съм видяла ни един с малко по-интелигентна физиономия, и ходят точно като борчетата навремето. Типажът е пълен. Ниски и набити, един висок няма. Със сигурност нещо потребяват.

# 353
Такива ходят по кварталните фитнеси, че е по-евтино, и наистина оформят по-особен социо-културен слой. Иначе в големите вериги има всякакви, вкл. нормални мъже и жени, вкл. с добри професии.

# 354
  • София
Как да преценим ли, Лъвице?
Ами щом не иска да се знае! JoyJoy
Значи не е за разправяне.
Явно, ама има разлика между това дейността му да е била не съвсем законна (примерно) и това да е спирал тирове по магистралата... то с второто трудно ще изкара милион де Joy Ама щом го е казал, едва ли е пък точно така, иначе не би го казал и да рискува някой да го проучи и оповести Wink

Иначе аз посещавам един голям фитнес (посещавах де, сега е затворен Joy) и има всякакви хора, включително доста интелигентно изглеждащи, включително такива, които си личи, че са там за да влязат във форма (предвид, че не са). Тея канарите за мен са специален случай. На мъжете попринцип им трябва малко спорт да се изваят и по желание, но не задължително, да оформят лек релеф. Колко мъже виждам ежедневно, които ако свалят малко килограми, че станат наистина красиви. Мъжете често пълнея в лице и няколко излишни килограми веднага им развалят чертите. Мъжкото тяло за мен също е много ключово един мъж да изглежда добре, коремче и мазнини не ми се връзват никак с мъжество. Това обаче са си моите критерии и не са универсални.

# 355
Оооо, хайде сега... Спортуващите мъже били маймуни.
ММ също спортува. Не го прави в компания и не е нисък, със странна походка и съмнителен интелект. И има още много като него. Висящите всеки ден по кръчмите, наливащи се с бира не са по-добри.
Аз държа на това един мъж да има хубаво оформено тяло. Не прекалено напомпано де, но оформено.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 11:18 от _limonche_

# 356
  • София
По тези фитнеси и жени има. Много любовни истории се завъртат там.

# 357
Мъжете пълнеят по различен начин в зависимост от гена. Аз примерно пълнея на корем и само там, докато първия ми братовчед пълнее освен на корем и на задник. Случвало се е при доста стресова работа да се отслабва в лицето но на други места не.
С малко спорт не може да се извае хубава фигура - трябва освен доста спорт и хранителен режим и почивка. При някой физически работи няма нужда от това, докато един програмист/счетоводител който цял ден е седнал ще има нужда от повече спорт. От друга страна умственото натоварване изисква сериозна храна иначе стават проблеми. Заседналия начин на живот е нещо много лошо. Да не говорим, че някой хора имат и фамилни обременености които при стрес се отключват и резултатите са много неприятни при това за цял живот.
Но като цяло спорта е нещо много хубаво и наистина помага за добрия външен вид. Виждайки един човек веднага може да прецениш дали е О.К. или има нещо. Един активен и жизнен мъж е атрактивен за дамите. Друг е въпроса след първите 5 мин. като си отвори устата колко ще продължава да е атрактивен Mr. Green

# 358
Не ви ли омръзна?
Всеки си се вре в собствените клишета, пък светът изобщо няма намерение да се изчерпва с ограниченост в микрорамка. Безчет вариации съществуват.

# 359
По тези фитнеси и жени има. Много любовни истории се завъртат там.
Има та 😄 И аз съм от тях.

Общи условия

Активация на акаунт