Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 282
  • 469
  •   1
Отговори
# 315
Калино, не се халосвай. Дори да не си в малък град или село, клюките се разпространяват скорострелно на работното място например. Ако нещо липсва като информация, се допълва,  и така.
Simple Smile

# 316
  • София
Само искат да се любуват на красотата или нещо повече? ThinkingThinkingThinking

Някакси... мерси съм за такива отворени врати от красотата. Все си мисля, че може да се иска още нещо освен визуалната наслада.

А пък позорното начало на кариерата (като в примера с първия милион на бизнесмена) си е неприятно нещо. Сигурно не пречи на някои хора де.

Не говорехме ли за красотата на мъжете...

Със сигурност на доста им се иска повече, а някаква част и се опитват по този начин да си го докарат повечето. Моят опит обаче е, че повечето просто ги кефи да общуват с красиви хора, без задължително да имат очаквания.

Иначе защо това да не важи и за красивите мъже? Нека нашите съфорумници споделят дали са усещали красотата им да действа предразполагащо Wink

ПС: А онзи с милионите, като не е ясно как точно е изкарал първия, как да преценим дали е било позорно или не Joy

# 317
И в София не е кой знае колко скрита информацията кой с кого е живял, излизал, ухажвал се е и т.н. Първо, това не е мегаполис, та хората да са свръх анонимни, второ човек обикновено се върти в някакви постоянни среди - работа, приятели, квартал.

# 318
Как да преценим ли, Лъвице?
Ами щом не иска да се знае! JoyJoy
Значи не е за разправяне.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 13:38 от Lorelada

# 319

Със сигурност на доста им се иска повече, а някаква част и се опитват по този начин да си го докарат повечето. Моят опит обаче е, че повечето просто ги кефи да общуват с красиви хора, без задължително да имат очаквания.

Иначе защо това да не важи и за красивите мъже?
Нека нашите съфорумници споделят дали са усещали красотата им да действа предразполагащо Wink
Важи, важи. Като бях ученик, момичетата подсвиркваха след мен, като порастнах, жените сами ми се сваляха, нещо, което все по-рядко ми се случва напоследък. А ако ми се случи, то е по други причини, а не заради красотата ми, която вече я няма. Бях млад и хубав, сега съм само И Simple Smile

# 320
Калино, не се халосвай. Дори да не си в малък град или село, клюките се разпространяват скорострелно на работното място например. Ако нещо липсва като информация, се допълва,  и така.
Simple Smile
Ами явно потребителките, които не го разбират, живеят в Хонг Конг и са над тези селски неща. 😉

# 321
Да си красива жена в бизнеса не е пречка, стига да не се маже с дебел грим като клоун. Гримът подсказва вече други неща. И начинът на обличане, не да изглежда като че да отива на бар. На мъжете им е по-лесно в това отношение, имат по-малко избор 🤣По темата, при мъжете дрехите, маниерите и поддръжката доста поправят останалите кусури. Във Френски филми ако се загледате има много физически грозни мъже във водещите роли, обаче някакси го докарват да бъдат привлекателни в ролята.

# 322
В "Професия блондинка" имаше такава сцена. Блондинката се развика на някакво грозничко момче, че й разбил сърцето, и друго момиче веднага прие да се срещне с него, макар дотогава да му се присмиваше. Е, в живота не знам тъй ли е, не е ли. Нямам наблюдения.
Прочете ми мислите, точно това щеше да напиша Satisfied

# 323
Да си красива жена в бизнеса не е пречка, стига да не се маже с дебел грим като клоун. Гримът подсказва вече други неща. И начинът на обличане, не да изглежда като че да отива на бар. На мъжете им е по-лесно в това отношение, имат по-малко избор 🤣По темата, при мъжете дрехите, маниерите и поддръжката доста поправят останалите кусури. Във Френски филми ако се загледате има много физически грозни мъже във водещите роли, обаче някакси го докарват да бъдат привлекателни в ролята.
Абсолютно да.
Мъжът може да бъде секси дори само заради гласа си. Интелект, чар, характер. Когато той самият е самоуверен, то няма начин да ми се вижда грозен.
Обратното - ако е свитичък с ниско самочувствие, колкото и красиви черти да има не би ме впечатлил заради дългите си мигли и красив нос.
Ние като цяло носим някаква информация като начин на възприемане. Човекът сам излъчва това, което другите виждат.

# 324
  • София
Да, вярно е това за самочувствието. Важи и за жените, между другото, но при мъжете май е в по-голяма степен.

# 325
В нашия свят към жените има изисквания, а към мъжете има очаквания.
Красива и непохватна жена е по-симпатична от грозновата и сръчна.
Грозноват и сръчен мъж е по-симпатичен от красив и непохватен мъж.
Така е и в работата, и в личния живот.

# 326
  • София
Познавам живота в провинцията, защото съм израснала в провинцията, но такива неща е имало само на ниво гимназиални задявки, и то половината бяха легенди. Но възрастни хора да клюкарят кой как спал и накъде се обърнал, е тъпо.

# 327
Тъпо, но е истина. Даже има приказка, че хубавото на малкия град е, че ако не знаеш какво става с теб, другите знаят.
И могат да ти кажат.

# 328
  • пустинята Гоби
За мъжът е важно да има покритие, ако има самочувствие, защото ако е празна нула - голям келепир, че е много самочувствен. А хубавият мъж го търсят жените, без да си мърда пръста дори и да е свит.

# 329
  • София
Другарки, говорим си за мъжете дали е важно да са красиви, а не дали са умни, чаровни, богати и каквото там й дойде на ума на една жена.

Общи условия

Активация на акаунт