Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 294
  • 469
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А, баш.

# 301
  • Агент под прикритие
Некрасивите  жени харесвали красиви мъже, щото - да си ги гледкат така, да им се радват. И разбира се, че ще се старят. Още едно на нула. Обаче аз много се обърках кое е правилното и как излизат сметките.
Мда.... То само това им остава: да си ги гледкат. Защото практиката показва, че хора, решили да пробиват в живота благодарение на външния си вид, обикновено са силни единствено в създаването на добро впечатление... и дотам. Grinning

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 07:52 от Phoenix Wright

# 302
  • София
Мда.... То само това им остава: да си ги гледкат. Защото практиката показва, че хора, решили да пробиват в живота благодарение на външния си вид, обикновено са силни единство в създаването на добро впечатление... и дотам. Grinning

Помня едно много добро изказване на една красива мацка... не използвала външния си вид за да пробива в живота... само за да си открехне вратичката Wink

# 303
При жените в някои професии, например, красотата, не само че не помага, но може и да навреди. Smirk Говоря за сериозни професии, където трябва да изглеждаш максимално делово.

Но да се върнем на темата за мъжете. Заради това, че при тях външния вид не е толкова важен за това как ще ги възприеме една жена, те са доста облагодетелствани. Докото мъжете гледат у една жена първо външния вид. Ако не им допадне, изобщо няма да им се прииска да опознаят душевността й...

# 304
  • София
Хем е така, хем не. По-скоро ще повлияе да не я вземат насериозно и да я подценяват, но една красива жена винаги ще направи впечатление. Ако преглътне, че с красотата си ще дръпне повече, отколкото с откровена демонстрация на интелигентността си, една умна и красива жена може да сътвори чудеса в корпоративния свят и повечето мъже няма и да се усетят откъде им е дошло.

А мъжете просто ги съдят по много други параграфи преди да стигнат до външния вид. Но красивите мъже пак са с едно рамо напред, стига да не са тотално плоски във всички други отношения. При тях красотата не може да компенсира толкова дефицити, колкото при една жена.

# 305
Че те не са ли двете в едно? Остави дали и накъде дърпа.

# 306
  • София
А аз се чудя какви са тези мъже-клюкари, които разказват на сегашните си какви любовни преживявания са имали с бившите. Това са някакви селски истории на ниво пубери в гимназията.

# 307
  • Агент под прикритие
Мда.... То само това им остава: да си ги гледкат. Защото практиката показва, че хора, решили да пробиват в живота благодарение на външния си вид, обикновено са силни единство в създаването на добро впечатление... и дотам. Grinning

Помня едно много добро изказване на една красива мацка... не използвала външния си вид за да пробива в живота... само за да си открехне вратичката Wink
Хаха!
Имаше една история за бизнесмен, който казал "За всички пари, които имам, мога да покажа документ по стотинка кое откъде идва, само за първия милион не ме питайте."
Joy

# 308
  • София
Скрит текст:

Хаха!
Имаше една история за бизнесмен, който казал "За всички пари, които имам, мога да покажа документ по стотинка кое откъде идва, само за първия милион не ме питайте."
Joy

Е... това не разбрах много какво общо има Joy

Идеята на оназ мацка (беше в един от сезоните на американския Сървайвър) беше, че красотата отваря много врати... пък от там насетне, вече си зависи от теб какво ще направиш с тея шансове. И аз съм забелязала, че хората (мъжете в частност) са по-благосклонни към красивите и сами търсят начин да работят с теб, само като видят как изглеждаш. Това са си възможности, които обаче без други качества, няма как да оползотвориш.

# 309
Само искат да се любуват на красотата или нещо повече? ThinkingThinkingThinking

Някакси... мерси съм за такива отворени врати от красотата. Все си мисля, че може да се иска още нещо освен визуалната наслада.

А пък позорното начало на кариерата (като в примера с първия милион на бизнесмена) си е неприятно нещо. Сигурно не пречи на някои хора де.

Не говорехме ли за красотата на мъжете...

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 11:23 от Lorelada

# 310
Само искат да се любуват на красотата или нещо повече? ThinkingThinkingThinking

Някакси... мерси съм за такива отворени врати от красотата. Все си мисля, че може да се иска още нещо освен визуалната наслада.

Естествено, но какво се иска и какво се дава са различни неща Simple Smile

# 311
Не съм запозната, моите шефки са жени. Grinning

# 312
А аз се чудя какви са тези мъже-клюкари, които разказват на сегашните си какви любовни преживявания са имали с бившите. Това са някакви селски истории на ниво пубери в гимназията.
Не е нужно някой да ти разкаже нещо, достатъчно е да живеете в един и същ град. Виждам, че ви е непонятен начинът на живот в провинцията. Представи си да живееш в 6-7 хиляден град. Дали няма да познаваш всички около възрастта ти, да ходите по едни и същи заведения, да знаете кой с кого е, просто защото се виждате постоянно? Това, че зная кои са бившите, не означава, че зная и какво са правили.

# 313
  • Агент под прикритие
Стринке, има бая хора, независимо в малък или голям град, които буквално изпадат в паника какво щяло да стане, ако някой разберял нещо за предната им връзка, особено ако това е следващия/следващата. Което няма логика, ако знаеш какво си направил и знаеш още по-добре защо. Но... знае ли човек... Grinning

# 314
Стринке, има бая хора, независимо в малък или голям град, които буквално изпадат в паника какво щяло да стане, ако някой разберял нещо за предната им връзка, особено ако това е следващия/следващата. Което няма логика, ако знаеш какво си направил и знаеш още по-добре защо. Но... знае ли човек... Grinning
Аз донякъде разбирам недоумението и неразбирането на някои хора. Ако цял живот си живял в София, или друг голям град, където не знаят дори кой живее в съседния апартамент, нормално да не разбираш живота в провинцията. Там всичко се знае от всеки, без дори да се пита и рови, защото има 10 заведения на кръст, всички се познават, знае се на кой кои са му родителите, братовчедите, дали комшиите се карат и прочие. Знае се всеки един човек с кого е във връзка, кога се е разделил с някого, кой се е развел, кой има любовник, или любовница и кои точно са. Но да не си се докосвал никога до такъв тип живот и да обясняваш, че друг знаел всичко, защото едва ли не рови и разпитва, това вече ми е несериозно. В малките градове научаваш дори неща, които не искаш да научиш и които не те касаят грам.

Общи условия

Активация на акаунт