Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 310
  • 469
  •   1
Отговори
# 285
Некрасивите  жени харесвали красиви мъже, щото - да си ги гледкат така, да им се радват. И разбира се, че ще се старят. Още едно на нула. Обаче аз много се обърках кое е правилното и как излизат сметките.

# 286
Легендите говорят, че и мъжете проявяват интерес към грозни жени от любопитство дали наистина е вярно, че тези жени повече се стараят в леглото.

Абсолютна заблуда, отдаването с един човек е до вътрешно усещане, трепет, страст, не до външни белези.С един може да си тигрица, а с друг пън. Много зависи от отсрещната страна.

# 287
Вярно ли жените забелязват дисхармонията във визията и проявяват интерес към грозни мъже от любопитство?
Тия холивудски бози още ли ги дават?
Няма нищо странно, елементарно е дори. Във всяко едно общество, особено в по-малките градове, където хората се познават добре, има да ги наречем един вид класи сред хората. И ако един мъж, който не е популярен, вървежен, търсен, харесван, успее за " забие" жена, по която пускат лиги местните вървежни мъже, а много жени ѝ завиждат, тогава въпросният невзрачен нъж рязко се изстрелва нагоре. Елементарно е, но е факт. И не, не решавайте, че аз нещо се бия в гърдите колко съм топ, но винаги съм била жена, към която е имало огромен интерес и вратите за мен са били отворени в компании, които са били съставени от така наречения " елит", макар самата аз да не съм от такъв произход. Такъв е животът просто, всеки човек си има своето място в обществото. Това явление не е феномен, има го в доста филми и то не боливудски. И когато други жени те виждат с такъв мъж, решават, че в него има нещо мнооого специално и те го искат за себе си. И то има, но е специално за теб, не за всички други, това не е чаша да я вземеш от някой.

# 288
  • София
Не знам, Стрино, на мен ми е много провинциална тая работа.
Аз свидетел на подобни клики, ключалки и буустери не съм била.

# 289
Всички сме провинциалисти, просто някои са от по-големи провинции. Виждала съм го в доста филми това и не е случайност, просто човешка психика.

# 290
  • София
Да, пуберски филмчета за грозния зубър и мажоретката двойкарка....

В една група има всякакви хора. Няма клика на красивите и такава на грозните. Няма тайна завера. По- скоро групите са по интереси, но пак не са по калъп.

# 291

Няма клика на красивите и такава на грозните. Няма тайна завера. По- скоро групите са по интереси, но пак не са по калъп.

Правилно. Има защо тя има, аз - не Wink

# 292
В "Професия блондинка" имаше такава сцена. Блондинката се развика на някакво грозничко момче, че й разбил сърцето, и друго момиче веднага прие да се срещне с него, макар дотогава да му се присмиваше. Е, в живота не знам тъй ли е, не е ли. Нямам наблюдения.

# 293
Колкото и да са глупави тези тийн филми, те са направени по някаква причина. А причината е човешкото поведение и психика.

В "Професия блондинка" имаше такава сцена. Блондинката се развика на някакво грозничко момче, че й разбил сърцето, и друго момиче веднага прие да се срещне с него, макар дотогава да му се присмиваше. Е, в живота не знам тъй ли е, не е ли. Нямам наблюдения.
Тъй е, тъй е, виждала съм го лично не един път.

# 294
  • София
За душевните блондинки е тъй. И за арните и за грозноватите.

# 295
  • София
Легендите говорят, че и мъжете проявяват интерес към грозни жени от любопитство дали наистина е вярно, че тези жени повече се стараят в леглото.

Абсолютна заблуда, отдаването с един човек е до вътрешно усещане, трепет, страст, не до външни белези.С един може да си тигрица, а с друг пън. Много зависи от отсрещната страна.

Някои може би наистина се опитват така да компенсират, но и според мен си е основно до човек. Иначе съм убедена, че ако седнат бившите ми да си говорят креватни истории, няма да разберат, че става дума за една и съща жена Joy Много зависи как точно ви се стиковат темпераментите.

Иначе няма какво да се чудите на казуса с грозните мъже, станали изведнъж интересни. Докато мъжете са стадно ориентирани и все се подкрепят, жените сме конкуретно ориентирани и все гледаме да надцакаме другата. Мъжът е абсолютна проформа в тая история Joy

# 296
  • София
Така се школуват любовниците, ясно Laughing

# 297
Така се школуват любовниците, ясно Laughing
Добре, че е майтапът, че да си кажем истината. Знам бившите приятелки и задявки на мои бивши, знам и тези след мен. Повярвай ми, че разликата е фрапираща. И не е женска злоба, защото знам и бившите приятелки на сегашния ми приятел. До една са страшно красиви жени. Не говоря за жени с корекции, а природно красиви.

# 298
  • София
Браво, браво. Хвани си някой хубав накрая, стига всеобщо благо на бивши на бившите, настоящи на бившите и на бившия жена му.

# 299
Опитът ти за сарказъм е напълно излишен. Когато си в малък град, знаеш и бившите, и настоящите, дори и да не се интересуваш, просто защото се засичате постоянно. Но ти си над тези провинциални неща, нЪл тъй? 😉

Общи условия

Активация на акаунт