Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 320
  • 469
  •   1
Отговори
# 270
Тези - кокошките, като са видяли, че добре изглеждаща жена е във връзка с грозноват, възможно ли е да са сметнали, че е много добре финансово?
Не. Повечето ми връзки са били в провинциален град, в който всички се знаем до 9-то коляно.

# 271
Няма значение парите в случая, просто си виждал един човек по определен начин, но някоя красива жена намира нещо в него и мозъка започва да щрака с мислите "Абе може и да не е толкова зле този". Срам ме е да призная че и на мен ми се е случвало преди години, някой приятел си хване някоя мацка и изведнъж този човек започва да ми изглежда по-добре Grinning
Стрина Калина, интересно ми е тези мъже ако бяха красиви пак ли щеше да се срещаш с тях? В смисъл просто се е случило да са грозни, или е било нещо като патент. Много жени дори и мъже смятат че ако партньора им е видимо по-грозен от тях, то няма шанс да им изневери.

# 272
Тези - кокошките, като са видяли, че добре изглеждаща жена е във връзка с грозноват, възможно ли е да са сметнали, че е много добре финансово?
Не, причината е проста. Става им интересно как красива жена е проявила интерес, та и те да се пробват и да видят.
Ах, даже съфорумката горе си призна.

# 273
По-горе беше изказано мнение, че красотата е женско качество. Позволявам си да не се съглася. Мъжът може да бъде едновременно красив и мъжествен, едното не изключва другото според мен. 
Да, но красотата е важна за жените, не толкова за мъжете. Мъж над 50 г не хуква по пластични операции, красотата не е доминанта за него, освен ако не е нарцистичен психопат, за да му е толкова важен външният вид, по който смята, че въздейства върху възприятия на хората. Дори 10% от мъжете, вече се счита отклонение от нормата.
Мисля, че има разлика между красотата като качество, като даденост, и вманиачаването по външния вид.

# 274

Стрина Калина, интересно ми е тези мъже ако бяха красиви пак ли щеше да се срещаш с тях? В смисъл просто се е случило да са грозни, или е било нещо като патент. Много жени дори и мъже смятат че ако партньора им е видимо по-грозен от тях, то няма шанс да им изневери.
Никога не съм се страхувала от изневяра честно казано. Не съм избирала грозни мъже осъзнато, но може би се е превърнало в патент с годините съвсем несъзнателно. Красивите мъже никога не са ме привличали. Заглеждам ги, отбелязвам, че са красиви и до там. Отделно, че почти всички красиви мъже, които познавам, са страшно суетни, самовлюбени, някак арогантни, повърхностни, а аз не харесвам такива хора, нямам какво да си кажа с такъв типаж.

# 275
Не, причината е проста. Става им интересно как красива жена е проявила интерес, та и те да се пробват и да видят.
Ама не съм се пробвала и аз Laughing

# 276
Абе факт.
И мъже и жени. По-грозните повече се стараят.
Wink

# 277

Тъкмо да пиша - пак, че не е почнала да си мисли “тая с какво е повече от мен”, ама си ме преварил.

# 278
Жените обичат да се конкурират с други жени, макар и за грозен мъж. Важното е да са отгоре. Това винаги ме е забавлявало искрено, когато съм ставала свидетел на подобни гимнастики. 😂

# 279
  • София
Вярно ли жените забелязват дисхармонията във визията и проявяват интерес към грозни мъже от любопитство?
Тия холивудски бози още ли ги дават?

# 280
Че темата поради тази причина се появи.
Грозният приятел на приятелката вече не е толкова грозен.

# 281
Вярно ли жените забелязват дисхармонията във визията и проявяват интерес към грозни мъже от любопитство?
Тия холивудски бози още ли ги дават?

Не са ги спирали. Точната дума не е любопитство, или поне не само Wink

# 282
  • София
Не знам, не знам. Ако чуждата кокошка те блазни по презумпция си мисля, че няма да предиряш става или не става. Важното е да стъпиш отгоре му и после да се чудиш какво да го правиш.

# 283
  • София
Легендите говорят, че и мъжете проявяват интерес към грозни жени от любопитство дали наистина е вярно, че тези жени повече се стараят в леглото.

# 284
  • София
Или го можеш или не го можеш, това не върви с човешката красота или липсата ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт