"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 849
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Какъв е проблемът със задържането на Надежда, защо да е дупка. Обвинена е в опит за убийство. А и едва ли има кой да и плати гаранцията. Въобще не виждам проблем с това и за мен не е дупка в сюжета.

Ванилия, мда, Албена Павлова също играе.

# 106
  • София
Голяма обърквация с децата на богатото семейство. 😂 Ще има голяма борба между двете сестри за Радост, другите ще страдат покрай тях.

# 107
  • София
EdelV,
хмм от промото имаше момент в който Николай (Аръков) се обърна към този Боян (Пенко Господинов), ''Какво правиш тука'' или ''Защо се връщаш'' нещо такова беше, т.е. от това изхождам, че му е бащата. Няма как да е на Радост, за какво ще е този разговор между тях тогава?
п.п. Това в сандъчето съм го пропуснал, докато съм писал тук в темата... :о

# 108
Лошото отношение на Вера към Неда, не е задължително защото е мащеха. Уж внимателно гледах, но не чух да се казва някъде, че Вера не е майка на Неда.

В спойлер някой може ли да сподли сюжета на корейския/турския сериал, които са ползвани за основа? За любопитните?

# 109
Дяволо, освен накрая да се окаже баща и на двамата и отиде романса! Или пък семейната драма да стане "Забранена любов" Joy
И аз съвсем се отклоних в шантави теории.

# 110
Голяма манджа с грозде и миш-маш е връзката между героите, а тепърва започват и ще се мешат още Joy

# 111
И аз смятам, че Вера е майка на двете момичета и ще гледаме отношения на сестрите сега и преди.

# 112
Здравейте, записвам се и аз в темата. Мисля да му дам шанс на сериала. Много тежко ми започна, но можеше и по зле да е.  Не очаквах и така бързо да се разкрият истинските роднински връзки. Но както и да е... Няма пълно щастие. И да попитам в кои дни и от колко часа ще се излъчва сериал...не съм гледала бТВ от години.

# 113
  • София
Мдам, явно ще има борба за това коя да е майка на Радост, но за мен отговорът е ясен и никаква дилема не може да има тук.
Майка е тази, която те е отгледала и възпитала, а не тази, която те е захвърлила като непотребен товар.
Ей за това не обичам сапунките, защото ме жегват на такава тематика, която ме нервира. Много мразя такива неправди и нямам търпение за развръзката. Добре, че в случая ще е само след още 13 епизода, макар че това са си 3 месеца време. :о

# 114
  • Другата България
5 страници чета за Николай.
А влязох да питам кой е Никола.
Освен бъдещият мъж на Радост, ясно е, че ще се вземат. Накрая.
И Вера Е майка на Неда, прочетох, че не била. Напротив.
Тя и Стоян са биологични родители на Неда.
Дилемата е Никола.
Не ми е ясно доведен или заварен е.

Ще дам шанс на сериала.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 23:28 от Merri_An

# 115
  • София
rosi_ta,
Гледай сега. Права е Мириел, ако стои само няколко дни в следствения е приемливо. Ама ако откара седмици/месец е пълен абсурд вече.
Първо е дупка, че не дойде полиция на място да провери за какво става въпрос. Или социалните. Или майката не е казала за какво става въпрос (пак дупка, защото ако не каже, дъщеря и, може да се окаже в Германия да проституира) или е казала, но никой не си е направил труда да провери, което за мен е асбурдно и си е дупка, сори. Истината трябва да се казва, нищо че е родно.
И второ, още не са я пуснали след като е ясно, че става въпрос за самоотбрана. А бащата е вече доказан насилник и забележете е задържан след опит за убийство и палеж, а преди това в задържане на плен на детето си!! На кой да повярват?
И още, защо не попитат Радост, да разкаже истината? Или тя не е надежден свидетел??? Айде бе. Значи извинявайте, ама ми е нереално. Не арест, а медал заслужават такива жени. Но дори да гледаме само от страната на закона, всякакво задържане за повече от седмица ми е нереално.

# 116
Албена по гласа я познах, много състарена ми се видя, не знам от прическата ли е, надявам се да е перука.

Вера е майка на Неда, не ѝ е мащеха. Ако беше, нямаше да си позволява такова лошо отношение към нея и въобще нямаше да я интересува, че е пълничка.

За Никола казаха, че е доведен син, явно майка му е починала, но Стоян го приема за свое дете.
Има неясноти все още, имената също не запомних, но ще ги схванем.
В началото започна тежко и мудно, но после ми стана интересно, харесва ми за сега, а и актьорския състав е добър, всички са много достоверни.

# 117
  • София
Мери,
може да. Ние решихме, в случая за мен пиша де, че е мащеха, защото първо се разбра, че Никола и Неда са доведени брат и сестра и понеже се държеше отвратително с Неда. Но официално никъде не е споменавано, че не я е родила. Всъщност за сценария ще пасне идеално ако Неда, която сега ни я дават като мила и ранима започне да ревнува от Радост и да има и там драми. Да, като се замисля си е родна майка на Неда.
А дано се вземат младите и да има щастлив край. Simple Smile
Само кръвосмешение да няма обаче, хаха Wink

# 118
  • Разпиляна във въображението
Как да не дойде полиция - нали арестуваха Надежда? Не са дали адвокат, съдия, защото просто няма отношение към завръзката. Все пак е наръгала мъжа си, дори и самоотбрана. Трябва да й се определи гаранция и да я плати... мисля. Радост трябва да се озове у Вера - готово. Надежда ще я освободят - имат парите и връзки. Ще почне борба. Вече съм фен на корейски сериали и хубавото е, че са кратки и завършени, без много излишество.

# 119
Неда ще се обърне срещу Радост със сигурност, хем заради Никола, хем заради майка им, които ще предпочитат Радост пред Неда.
Още от сега ми става тъжно за нея.

Общи условия

Активация на акаунт