"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мириел, дойдоха ама да приберат нея. След това имам предвид, след това. Майката остава в следствения арест и знае, че дъщеря и остава сама с баща психопат, който иска буквално да я продаде...
Защо след това не дадоха проверка от полиция или социални. Няма как майката да не е обяснила какво е станало и защо е наръгала мъжът си. И защо изобщо не са разпитали и Радост какво е станало. Няма начин просто.
Можеха да се постараят малко повече тук и пак да няма адвокати, полицаи, социални и пр. излишни неща. И сега изобщо да не отваряме тема за това. На това му се казва (има си класически термин на английски за конкретния случай, но ще го напиша на български), ''мързелив сценарий.''

# 121
Запис! На първо място невероятен каст. Всички до един страшно много ми харесват и са свеж дъх ( може и без Иво Аръков ) в тв сериалите. Особеднно Вера Йорданова е прекрасна и красива жена и тези невероятни очи е просто "chef's kiss"(не знам защо но имам винаги сравнявам хора как си приличат и Вера ми заприлича на Ваня Цветкова в лице но точно в очите й, знам че няма нищо общо Ваня има сини очи ,но така ми се стори Grinning). Анастасия Лютюва също много ме изненада. Мъжете също са на много добро ниво, но Стоян Радев е на "next level" просто много добре му се получават тези психо роли. По-новите лица засега също ми харесват. Личи си че са вложени много средства от към видео снимане изглежда ми на мен на модерен турски сериал ( поне за мен ). Като за първа серия малко множко ми дойде, особеднно с героя на Стоян Радев, това с насилието изобщо ама изобщо не го одобрявам. И това с краденето на парите за образованието на Радост беше върха на абсурда, но какво да се прави. Неда ми стана жал за нея не може да бъде в това което Вера желае. Веселин, Силвия и Никола са ми малко мътни ще чакам какво ще стане с техните герой. И накаря сцената с двете сестри беше за мене най-доброто. Сега ще има две сестри и ще се напреварват коя ще бъде "най-добрата майка" за Радост. И ми е интересно кой е бащата на Радост. За сега много ми харесва и ще продължа да гледам.

# 122
  • София
Хареса ми, не очаквах да е толкова динамичен. Не очаквах обаче и да е толкова тежък.

# 123
Интригуващ и най-после добре заснет сериал. Няма гадна заглушаваща музика и екот в говора, арткулацията е налице, операторите - на ниво. Засега ми харесва. Сюжетът не ме стряска, напротив, това си е реалността. Много жалко, ако ще е само в понеделник.

# 124
Моето мнение се припокрива с вашето. Ще дам шанс на сериала въпреки, че ми е малко муден и непоследователен.  Някак нереално ми се стори това 18 годишно момиче да е толкова инфантилно.

# 125
  • Пловдив
Ама защо само в понеделник ще има епизод...?

Много ми харесва свежия полъх на нови артисти Simple Smile Особено сестрата в затвора се справя страхотно!

# 126
Не знам вдъхновението на сценаристите откъде е, но усещането, че е от съседите есилно. Техните герои са така полюсни - добри и лоши, нещо средно няма. Ето героя на Стоян Радев(не му запомних името) и Вера - единият физически насилник, вторият - психически и никаква грижа освен към собствената особа. Момичетата - бедната ще е  божа кравичка и всички ще се прехласват по нея барабар и ябълката на раздора Аръков, а богатата - ще я ревнува и ще стане гадна.

# 127
Заинтригува ме много първият епизод,  но не успях да го догледам до края.
Някой знае ли дали е качен онлайн? В Замунда го няма.

# 128
Аз го гледам сега в БТВ плюс.

Ама не разбрах - Радост е дъщеря на Вера, а Неда също, но от гологлавия  богат мъж, така ли ?
 А баща на Радост , бивш съпруг на Вера ли е или те просто са я осиновили?
А Вера защо я е оставила Радост?

# 129
  • Пловдив
Аз го гледам сега в БТВ плюс.

Ама не разбрах - Радост е дъщеря на Вера, а Неда също, но от гологлавия  богат мъж, така ли ?
 А баща на Радост , бивш съпруг на Вера ли е или те просто са я осиновили?
А Вера защо я е оставила Радост?
Неда е дъщеря на гологлавия, да...
Радост са я осиновили, да...всъщност не са казали още законово как е, но явно Верчето е имала афера като млада и е забременяла.

# 130
Не се знае кой е бащата на Радост.
Вера няма бивш съпруг, тя е скрила цялото си минало и не е казала, че има сестра, камо ли дете.
Вероятно е родила млада и се отказала от Радост, а сестра ѝ е решила да я отгледа.

# 131
Къде мога да гледам 1-ви епизод, че го изпуснах снощи?

# 132
# 133
  • София

ДИРЕКТЕН LINK 22.02.2021

Белези епизод 1

# 134
  • София
Доволна съм от началото.
Абсолютно отразява реалността по отношение на насилието в нашата държава, колкото и да не му се вярва на Дяволо. Аз лично познавам жени, които са го преживявали... никой социален няма да се разкара през нощта в малко село да прави проверки и никой съсед няма да докладва за крясъци, на които вероятно става свидетел всеки ден.

Интересното беше, че показаха и другия вид насилие - вербалното, през онази богата кукундрела Вера (?!?) към дъщеря ѝ и репликите “само се тъпчеш” и др. подобни.

Има хляб в сериала, даже не декламират актьорите.

Общи условия

Активация на акаунт