"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Наистина Неда си е дъщеря на Вера. Изпуснала съм сцената, където баща и казва, че е най-ценната за майка си. А във фейс бук страницата на сериала има кратък клип с Никола и Радост под наслов "Любовта обича да си играе с човешките съдби", което пак ме води натам, че може да се окажат и двамата деца на доктора и това да принуди Вера да разкрие истината.
Аз пък усещам как Радост като влезе в богатия дом при идола си, бързо ще се промени и няма да е толкова невинно и добро момиче.

# 136
  • София
За сега ми харесва.
Но е правен по сюжета на турския "Децата на сестрите". А той е по сюжет на корейски сериал.

Още в първите 5 минути хванах, че е от там. Нещо, което не бях чула да рекламират досега.
Иначе поне актьорският състав е много силен.

# 137
За сега ми харесва.
Но е правен по сюжета на турския "Децата на сестрите". А той е по сюжет на корейски сериал.

Още в първите 5 минути хванах, че е от там. Нещо, което не бях чула да рекламират досега.
Toй и румънския сериал Влад е по турския Езел ,само че с румънски актьори

# 138
  • пустинен пъпеш
Откъде може да се види промото за втората серия?

# 139
  • София
Откъде може да се види промото за втората серия?

# 140
  • пустинен пъпеш
Mari_Mar ,благодаря!

# 141
  • Разпиляна във въображението
Много моля тези, които са гледали турския и оригиналния сериали да не споделят информация. Цялото удоволствие се разваля от спойлери и въпроси към спойлери. Предварително благодаря!

# 142
Много моля тези, които са гледали турския и оригиналния сериали да не споделят информация. Цялото удоволствие се разваля от спойлери и въпроси към спойлери. Предварително благодаря!
И аз това щях да пиша.
На мен ми хареса много началото. А и лично аз не се интересувам някой сериал реймек ли, дословно ли е копирано съдържанието... Ако ми хареса играта на актьорите го продължавам.

# 143
  • гр. София
Бихте ли ми казали заглавието на оригиналния корейски сериал?

# 144
Хареса ми началото.Даже се зарибих ,дано да не издъхнат към края.Не ми харесва времето, в което се излъчва.Подбрали са наистина интересни актьори.Дъщерята на богатата сестра много добре играе.Не знам коя е ,но ми допадна как е влезнала в роля.За бащата няма какво да говорим.По принцип, в българските сериали ,на актьорите им трябва време да се отпуснат.И докато това се случи,сценария се е изчерпал. Тук началото е друго и ми дава надежда, че ще гледаме добър сериал.Сюжета има развитие и дава поводи за размисъл. Мисля,че между двете дъщери ще се създаде връзка различна от тази между Вера и Надежда.

# 145
  • София
Хареса ми, въпреки тежките сцени с насилието. Наистина някои неща са ми нелогични. Може би трябваше да каже, че е самозащита. Претупаха ги там нещата като че ли.
Много сполучливо са избрани и имената на главните сестри. Вера и Надежда. Радост също е точно попадение.

# 146
А мен ми е нелогично как така за известна личност като Вера, журналистите не са разкрили някои неща от миналото. Дори не всичко, но най-малкото че има някакви странни роднини, с цел жълти клюки по вестниците...
А сега изведнъж полицията за една минута разбра и дойде още същата вечер у тях след, похищението на Радост.

Защо хората си мислиха, че Неда не е дъщеря на Вера, не знам..  сякаш всички майки са любящи. Още повече пък тя Вера не вижда нищо нередно в поведението си и мисли, че го прави за нейно добро, както повечето майки всъщност.

# 147
  • София
Аз се обърках, защото пишех успоредно докато тече шоуто. И първото което ни казаха бе, че Никола и Неда са доведени брат и сестра и понеже Вера се отнасяше брутално с Неда и за това избързах с 'мащехата'

# 148
Майка ми гледа турски сериали, принципно само един си гледа, в смисъл от начало до край. За  Белези,каза,че не и харесал, щот имало много насилие. И остана изненадана като и казах,че е по турски сериал Децата на сестрите, който пък е по корейски Simple Smile А Децата на сестрите го има за гледане онлайн,за който иска , но е със субтитри Simple Smile

# 149
За сега ми харесва.

Вече почти всеки сериал е копнат отнякъде. "Братя" също е по турски сериал.
Много ми хареса пилотният епизод, въпреки че си признавам, не ме хвана в началото. Диалогът на места е много слаб, не звучи естествен.
Актьорският състав е направо зашеметяващ, освен лица на БТВ (Иво Аръков), ми харесва, че са вкарани толкова добри актьори и нови лица. Истинско постижение е, че може да се наслаждаваме на играта на Валентин Ганев. Този човек внася много класа във всеки един проект, в който се включва. Климентина Фърцова ще можем да я гледаме и в новия филм на Виктор Божинов - "Голата истина за група ЖИГУЛИ", а прави и страхотна роля в "Закуска в Тифани", на Пловдивския театър с реж. Диана Добрева. Аз лично много харесвам и актьорското семейство Анастасия Лютова и Пенко Господинов. Радвам се, че имат главни роли тук. Очаквах от Стоян Радев да бъде в подобна роля, някак си самото му излъчване е много подходящо за подобна роля. За първи гледам Вера Йорданова - има силен потенциал за развитие в сериала. Абонирана съм за Войо, но не знам дали ще качват епизодите предварително.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 13:52 от Diana.Vodenicharska

Общи условия

Активация на акаунт