"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 887
  • 739
  •   2
Отговори
# 150
  • София
И аз се присъединявам към молбата на Мириел. Никакви спойлери за това как е завършил корейския или турския сериал. Макар да осъзнавам, че нашите могат да променят каквото си поискат, но все пак ще е тъпо.

# 151
  • София
Обожавам Валентин Ганев, Diana.Vodenicharska, присъединявам се към мнението ти, че е страхотна радост да го гледаме на малкия екран.

Иначе от мен спойлери няма и да видите, влязох в темата, само да видя дали наистина сериалът е по турския/корейския, както ми се стори в самото начало още. Турския сериал не го догледах докрай, отегчи ме, корейския въобще не съм го и поглеждала. Да видим какво ще стане с българския, има потенциал, дано наистина да не го прохабят.

# 152
Верчето е много красива, има някакъв акцент,явно не живее в България .

# 153
И аз я харесвам.
Родена е във Финландия и е живяла известно време там. А сега май живее в Ню Йорк.

# 154
Обожавам Валентин Ганев, Diana.Vodenicharska, присъединявам се към мнението ти, че е страхотна радост да го гледаме на малкия екран.

Иначе от мен спойлери няма и да видите, влязох в темата, само да видя дали наистина сериалът е по турския/корейския, както ми се стори в самото начало още. Турския сериал не го догледах докрай, отегчи ме, корейския въобще не съм го и поглеждала. Да видим какво ще стане с българския, има потенциал, дано наистина да не го прохабят.

Не си тръгвайте от форума, нека си коментираме заедно. Смятам, че ще имаме добър материал и каста го доказва. Смятам, че е много правилна стратегия от страна на БТВ да го сложат в понеделник. Сериалът е класи над поредния изтъркан сезон на конкуренцията. Аз даже се радвам, че има с какво да го заменя и това е нов български сериал.

# 155
  • На морето!
Много брутално започна първи епизод, но се надявам, че тежките сцени с деца са приключили на този етап.

# 156
Аз се заблудих за Неда, понеже наричаше майка си 'Вера' и баща и и казваше тя да се извини, понеже е по-малка. Не съм чула въобще частта, в която и обяснява, че майка и всъщност я цени много.
Аз също моля ако някой знае да каже как се казва корейския сериал, понеже обичам да знам края, но обещавам да не спойлвам. Винаги пиша в скрит текст.

# 157
Героинята на Ирен каква ще се пада?

# 158
  • Пловдив
За акцента на Вера и аз писах...освен това нейде прочетох, че е модел...? Ама тя е лице ок, слаба, но е много прегърбена и това се набива на очи..никаква стойка няма.

Начи двете с Ирен от Америка са ги привлекли за филм у нас? Браво! Simple Smile

# 159
  • Mediterraneo
Ирен Кривошиева не я понасям органически. Дано е в някаква гадна роля, иначе аз няма да мога да изляза от ролята си да не я харесвам Simple Smile

# 160
И аз никак не я харесвам.

# 161
  • София
Не бих казала, че Ирен са я привлекли от Америка, май от доста време си е тук.

# 162
  • Mediterraneo
Четох, че са й се обадили, че имат роля за нея и са мислели( от екипа), че е в Щатите. А тя си е в Бг от доста време.

# 163
Изгледах го и аз най-накрая.Чета ,че всички сте очаровани от каста.А аз пък съм разочарована доста.Даже се чудя какво правят тези прекрасни акатьори-Ганев,Радев и Аръков с тези самодейци.Много слаба игра на сестрите и младите момичета,особено Радост-пълно дърво.Вера е много красива,но..само това,а в сестра ѝ не виждам нищо женско.Симпатична жена ,но няма никаква мекота в нея(ясно, че е малтретирана жена..),глас ,походка.
Но ще гледам засега,обичам заплетени семейни драми.И гледането на В.Ганев си заслужава винаги,невероятна харизма,талант и..глас Simple Smile

# 164
Здравейте и от мен!
Изгледах епизода днес на запис и ми хареса. Явно е бил двоен, защото на няколко пъти бях сигурна, че ей сега ще свърши, а продължаваше 😁
Допадна ми, че не разтягаха излишни локуми и бързо се потвърди предположението ми, че Радост е дъщеря на Вера.
Само не разбрах Никола чий син е, след като и двамата родители са му "доведени"?
Вера и на мен ми заприлича малко на Ваня Цветкова, както писа някой по-горе. Има някаква студена красота и излъчване.
Ще гледам.

Общи условия

Активация на акаунт