"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 847
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
Дяволо, чудя ти се в коя страна живееш Simple Smile

Вера дали няма да хареса племенницата /или ако подозираме правилно - нейна дъщеря / повече от Неда - слаба, талантлива, красива...

# 91
Дяволо, наистина е твърде голяма дупка в сценария. То бива малко измислици за целта на историята, но това е прекалено.
А Вера толкова добре е скрила миналото си, как я разкриха за един час?

# 92
  • София
Чакай, че се овъртях нещо.
Николай не е син на Стоян? Не е и на Вера. Какво става, осиновен ли е или истинската му майка е починала или са се развели със Стоян, но той не му е биологичен баща.

# 93
Тая е отвратителна, огромен егоцентрик и нарцис.

Дяволче, нещо такова и аз разбрах и предположих Grinning

# 94
Чакай, че се овъртях нещо.
Николай не е син на Стоян? Не е и на Вера. Какво става, осиновен ли е или истинската му майка е починала или са се развели със Стоян, но той не му е биологичен баща.
Важното е, че с Радост не са роднини, че там май ще има аморе Joy

# 95
  • София
Мириел, мисля, че живея в правова държава в която това не може да се случи. :О Това може да стане в някоя арабска или африканска държава само. Дупка голяма е това за мен. Ясно е защо са го направили така, но можеха да се погрижат да не се получава по този начин, за да не олекват. :/

# 96
А бе не беше добре за понеделник вечер. Smile
Иначе "сестрите" доста си приличат.

# 97
И аз се записвам да ви следя. Хареса ми началото на сериала. Интригуващо започна. В началото не очаквах, че Радост ще се окаже дъщеря на Вера, въпреки че отбелязах как тя прилича на нейна дъщеря, а не Неда. Всъщност Неда е дъщеря само на Стоян, нали?

# 98
Все пак става въпрос за дни в ареста, не е със седмици и месеци. Самоотбрана или не, има си сигурно процедури, които да се спазят.

# 99
Добра адаптация. Все пак гледаме художествена измислица и ще преглътна дупките и неточностите.
Дано тази тежка драма е само в началото, че ми идва в повече.
Иначе прередпопатам да гледам наши продукции, с  наши актьори.

# 100
  • София
Да, Неда е дъщеря на Стоян.
В промото се появява и Боян. Май това ще е биологичния баща на Николай. Изобщо 6 човека са на кръст ама толкова заплетено е направено, че ти трябва карта до девето коляно Wink Обаче гледам типично за сапунките много бързо разкриват всичко. Нямаше смисъл тук да се чудим кой на кого е след като още в епизод 1 ти разкриват голямата тайна (коя е биологичната майка на Радост)
Иначе сериалът е доста натоварващ, аз по принцип такъв тип семейни драми не гледам. Но защото е български правя изключение. Но хареса ми като цяло. Според мен доста ще се гледа и коментира тук в темата, защото има много неправди и провокира много социални въпроси... Simple Smile

# 101
  • Пловдив
И аз се чудя героя на Иво чий син е? Simple Smile
Явно на Петко...дет пристига в сл.епизод и пита за резервация на рецепцията.

# 102
  • София
Драмата е на макс. И ще се завърти още явно. Неда е добричка, но сигурно ще се обърне срещу Радост 😉
Не е толкова трудно да скриеш миналото си, но много бързо го разкриха - за нашата полиция - абсурд.
Сериалът има потенциал 😉

# 103
Дяволо, според мен Боян е баща на Радост. В съндъчето на Вера имаше изрезка от вестник, с която пишеше нещо за доктор Боян Петров.
А Николай нямам идея чий син е. Евентуално на първата жена на Стоян. Втората да е майка на Неда, а третата да е Вера. Голяма боза би било така Joy

# 104
Мисля, че ще минем на семейна драма без насилие. Най-много Баронът да се появи по някое време да си иска 12 бона. Сега ще се "борят" за дете, евентуално за оправяне на връзка сестра-сестра и децата около тях.

Общи условия

Активация на акаунт