"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 968
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Па и телефона и намери и веднага да я изнудва...

# 301
  • Другата България
Тя може да е родила от мафиота, оставила е бебето на сестра си и е продължила да си движи с мутрата. По-късно ги взривяват и тя си прави операцията.
Но Веселин откъде знаеше, че Вера е умрялата сестра и изнамери телефона да я изнудва. В ареста са му казали къде е заведена жертвата му?
В ареста го видя и чу по новините.

# 302
Тя може да е родила от мафиота, оставила е бебето на сестра си и е продължила да си движи с мутрата. По-късно ги взривяват и тя си прави операцията.
Но Веселин откъде знаеше, че Вера е умрялата сестра и изнамери телефона да я изнудва. В ареста са му казали къде е заведена жертвата му?
В ареста го видя и чу по новините.

И друго ми направи впечатление:Надежда с триста зора и дадоха да се обади,а на тоя/Веселин/  му даваха когато си пожелае да звъни...,Нали имат право само на едно обаждане в ареста като са!?

# 303
Това са малко недомислици във всеки филм. Чак толкова не си задавам въпроси. Той може и по телевизора да е видял репортажа; да са му казали, че е дадена на леля си и да върже 2 и 2, въпреки, че жена му му е казала, че сестра ѝ е умряла. Вече номера на Вера от къде ще вземе, е загадка... Пък и той не говореше с нея като да не се познават. От едно село са, трябва да му е известна историята ѝ "приживе".
Ако мутреса става бизнесдама от такъв мащаб, щом е предвидила пластична операция, покрила е някак фамилията си, то и малкото си име ще смени. Вера не е най-аристократичното име на света (Верка още по-малко де). Но ми прави впечатление, че много реално приемате всичко в тези сериали. Все пак сценарият, не е по действителен случай, а е художествена измислица. Пък и да е по действителен, има доста украса...
Скрит текст:
Скоро изгледах "Любимката на краля", оказа се, че е исторически сериал и е за действително съществуващи лица и места.

# 304
  • На морето!
Аз се изненадах на двойния аршин. Надежда имаше 1 телефонен разговор и вторият беше таен, по милост. Веселин пък си звъни постоянно, все едно от офиса.

# 305
  • София
Честно казано и мен винаги са ме дразнили разни недомислици във филмите/сериалите.
Най-много ме дразни да видя двама родители със сини очи и дете с кафяви. Може и да е издребняване за някой, но мен ме побърква. 😀

# 306
Мен някои неща ме дразнят, други - не.
Ясно, че това е филм и за нуждите на сценария няма как всичко да е достоверно, склонна съм да си затварям очите за нещо дребно и несъществено.
Но понякога има разни несъответствия, които е можело да бъдат изпипани, но просто са ги претупали.

В случая, историята на Вера има много неизвестни и се надявам да дадат правдоподбни обяснения как и какво се случило, по какъв начин е осиновена Радост, как Вера си е направила операциите, защо новото ѝ семейство не ѝ знае фамилията, Веселин не е знаел, че това е тя и т.н.

# 307
  • Пловдив
А жената, която беше с бащата в спешното сестра му ли е?

# 308
Да.

Много ми хареса палтото ... Heart

# 309
Неда да не се окаже дъщеря на доктора?
Рядко гледам бг-сериали, но този път съм решила да гледам Белези и Съни бийч. Харесват ми.

# 310
  • Другата България
Е, то ако говорим за недомислици, най-голямата за мен беше обаждането до този, дето уреди да намушкат Веселин в ареста. Човекът на Мамут, Махмут ли е онзи наркобоса.
Значи от 18 години не са се чували и виждали, и тя изведнъж го набра по телефона ей така, дори не го потърси в указателя....

# 311
😆 Да!
"Здрасти, човеко на Мамута, аз съм бившата Мамутка. Извинявай, че се обаждам, след 18 години, но имах малко работа. Още ли правиш мокри поръчки срещу добро заплащане, че имам една, дето не търпи отлагане?"

# 312
  • Другата България
😆 Да!
"Здрасти, човеко на Мамута, аз съм бившата Мамутка. Извинявай, че се обаждам, след 18 години, но имах малко работа. Още ли правиш мокри поръчки срещу добро заплащане, че имам една, дето не търпи отлагане?"
Joy
Горе - долу така прозвуча, но му каза името, което естествено забравих.

# 313
Колко пък да си е променила лицето Вера, след като са ги подбрали да си приличат със сестра си. Само на ръст имат голяма разлика, но това с пластични операции не може да се промени.
Според мен Неда е влюбена в Никола, тя постоянно подчертава, че нямат кръвна връзка с него, търси вниманието и одобрението му, даже в първи епизод реши, че може и актриса да стане, нали Никола харесвал актриси... Няма да мине без любовна драма между нея и Радост.
Интересно ми е дали сценаристите ще се задълбочат да развият идеята, че двете сестри са били осиновени, че са отгледани в чужда къща, защо са били изоставени и какво им е повлияло да се намразят толкова. Ирен Кривошиева също ще я намесят някак в миналото им,, но още не се е появила нейната героиня.
Коя от двете си майки ще избере Радост? Докато научи миналото си, тя ще стане пълнолетна и ще поеме по собствен път, вярвам, че ще ги обикне и двете.

# 314
Е, аз пък името не запомних, та затова така.. 😆

Колко пък да си е променила лицето Вера,...
Поне колкото Влад (примерно) 😁

Общи условия

Активация на акаунт