"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Не мисля, че Радост толкова си е "паднала"по луксозния живот. Нежеланието и да живее на село според мен идва от това, че е принудена от майка и да живее на мястото, където преживя ужаса с баща си. Едва ли някой преживял някакво насилие ще изгаря от желание да посещава мястото, а да живее там ... абсурд.
А постъпката на Неда мисля, че не е от любов по Никола. А от самота.

# 286
  • Разпиляна във въображението
И аз смятам, че Неда не изпитва любовни чувства към Никола. Той и Стоян я приемат каквато е, обичат я. Почувства се предадена, че той не я придружи. Сигурно са имали уговорка, тя бе обечена като за излизане и го търсеше. Той просто я забрави. И мен ще ме е яд, ако някой се отметне от поет ангажимент и не отида на събитие, което много искам. Че тя се и похвали пред онези клюкарки в училище.

Радост прекалено малко време прекара у Вера. В момента тя е на чиста 0 - без пари за образованието си, преживяла насилие от мъжа, който счита за баща, сблъсква се с лъжите на майка си и безсилие. Отделно, че майка й не се е опитала да се измъкне, както и нея, от този ад.

# 287
  • София
Добре, нали Боян като говореше за пациента през цялото време говореше в мъжки род- "ако състоянието МУ се влоши, да му се обадят", не мисля, че е АГ.

# 288
  • Пловдив
Не споменаха ли, че докторът е кардиолог от световна класа...?
Какво си говореше той с Никола? Изпуснах това... Каква им е връзката тогава, ако не му е син?

Аз не съм разбрала за никва катастрофа, че и коригиране на фейса на Вера? То тогана нямаше да я познае сестра и...

# 289
Не катастрофа, някой взривил Мамута и Вера пострадала от взрива.

# 290
Не споменаха ли, че докторът е кардиолог от световна класа...?
Какво си говореше той с Никола? Изпуснах това... Каква им е връзката тогава, ако не му е син?

Аз не съм разбрала за никва катастрофа, че и коригиране на фейса на Вера? То тогана нямаше да я познае сестра и...

не катастрофа,а взрив.Ами то може  да не са коригирали лицето и само да са го,оправили да заличат белезите.А и сестра и може  само по бенката да я е познала Wink

# 291
  • Пловдив
Аха...
А какво си говориха Боян и Никола? Иглеждаха близки?

# 292
Ако не греша, мъжът на Надежда не каза ли, че Вера е била малка, когато се е хванала с този и е забременяла? Кога е бил този взрив, останах с впечатление, че е той е умрял, когато е била бременна с Радост.
От къде Вера е имала достатъчно пари, за да замине в чужбина и да си прави пластични операции? Не вярвам да е разполагала с парите на мафиота, ако му е била просто любовница и е била на 16-18г?

Трябва да си пусна разговора им по телефона пак, че нещо ми е мътна историята.

Предположението, че Боян е свързан с фалшифицирането на акта за раждане е добро. Той може да не е АГ, но все пак да е помогнал по някакъв начин. Щом Вера е имала достатъчно пари за пластични операции, възможно е да го е подкупила, за да впише сестра ѝ като майка на Радост.
Но съдейки по това, че тя пазеше изрезки от вестник за него, говори, че има някакъв сантимент. Едва ли би се вълнувала от него, ако е бил просто лекар. По-вероятно ми се струва да се е залюбила с него и по тази линия той да ѝ е помогнал да замине и да си направи операциите.

# 293
  • София
Не мисля, че Радост толкова си е "паднала"по луксозния живот. Нежеланието и да живее на село според мен идва от това, че е принудена от майка и да живее на мястото, където преживя ужаса с баща си. Едва ли някой преживял някакво насилие ще изгаря от желание да посещава мястото, а да живее там ... абсурд.
А постъпката на Неда мисля, че не е от любов по Никола. А от самота.
Да, точно Blush
А Неда страда от липса на любов. Дори тъпченето ѝ с храна е признак за това. Баща ѝ я обича, но няма много време за нея и Неда го манипулира много добре. А мисля, че Вера обича дъщеря си, но свикнала да носи маска непрекъснато в живота, не може/иска да я разкрие.
Около Боян тепърва ще се разбулват тайните. На мен ми е странно - за много кратко време Вера да е имала връзка с мафиот, Боян, съпруга ѝ / Неда колко години е по-малка от Радост?/ Thinking

/ За прегърбването - съпругът ѝ е доста по-нисък от нея и тя се стреми да компенсира Stuck Out Tongue Winking Eye/

# 294
Сега го гледах пак - Веселин казва, че я е мислил за мъртва и чак сега вижда прилика, но никога е нямало да се сети, тя нито веднъж не се е интересувала как е Радост. Т.е., той не е знаел, че Верка е Вера Дерменджиева, значи тя има сериозни промени по лицето си.
Но пък Надежда знаеше коя е, или е познала сестра си, след като е известна, или може тя да се е свързала с нея след преобразяване си, все пак.
Интересно, че си е сменила лицето, но името и родното място е запазила, пък мъжът ѝ не знаеше, че е Гюбрева. Малко странно в малко село да остане покрита историята и местните да не се питат какво се е случило с Вера, раждането на Радост и т.н., разчуват се тези неща.
Някой помни ли как се казваше селото, където живее Надежда, защото не ми беше познато да имаме такова наоколо?

# 295
Ванилия,
Селото е Сестримо.

# 296
Благодаря!
Виждам, че е в Пазарджишка област, но пък кадрите бяха от Благоевград, явно са го избрали заради символиката на името.

# 297
Е то е Сестримо малко символично (докато пиша, Ванилия написа същото)

# 298
  • София
Възможно е да са запазили в тайна, че Вера е оцеляла след взрива. На мен обаче ми е странно как така Веселин е мислел, че е мъртва, нали знаеше, че Радост е нейно дете. Значи ли това, че Вера е забременяла и родила преди мафиота?! Другият вариант е да са фалшифицирали не само документите за раждането на Радост, но и да са издали фалшив смъртен акт. Обаче  в България как може да се живее без ЕГН?

# 299
  • София
Тя може да е родила от мафиота, оставила е бебето на сестра си и е продължила да си движи с мутрата. По-късно ги взривяват и тя си прави операцията.
Но Веселин откъде знаеше, че Вера е умрялата сестра и изнамери телефона да я изнудва. В ареста са му казали къде е заведена жертвата му?

Общи условия

Активация на акаунт