"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 919
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Далечният изток
На мен си ми харесва. Снощи най-накрая успях да гледам последната серия. Щом нямам търпение за следващата....

# 481
Скрит текст:
За мен пък е точно обратното в бг сериалите. Прекалено безизразна, неемоционална и скучна игра. Все едно дават интервю в някоя телевизия - рецитират си там репликите без да влагат никакво чувство. За каквото и да става въпрос (любов, омраза, ревност, убийства) се получава едно и също. Досега всички, с едно-две изключения,  са така. Като се замисля, нямам изгледат бг сериал от-до, давам им шанс за няколко епизода и не се мъча повече. Има прекалено добри чужди сериали, за да си губя свободното време точно с нашите.
Да особено индийските сериали са прекалено добри Wink
Опитваш се да иронизираш, но не ти се получава. Точно индийски сериал има награда Еми за най-добра драма за 2020г (Delhi crime). Плюс още няколко номинации - 2018 и 2019г: International Emmy Award for Best Drama Series. Български няма да има дори номинация, поне в близките 20 години! Аматьорско ни е нивото - факт!
А ти гледа ли Delhi crime.?  Аз го гледах.. До половината... Мисля, че в Нетфликс. Твърде брутален и жесток ми дойде. По действителен.случай...😢

# 482
Искам да ви предупредя да не четете коментарите на Фейсбук страницата, ако не искате да знаете какво ще стане. Направих грешката да отворя коментарите под един пост(мисля че беше интервюто с двете момичета в "Преди обед") и някой без предупреждение беше изтипосал цялата развръзка в изречение и половина. Rolling Eyes Разбирам, че някои хора са гледали турската версия, но ако хората искаха да знаят какво ще стане, щяха сами да си проверят.

# 483
  • Далечният изток
Ами аз така направих грешката да прочета една статия в "24 часа". Бяха разказали сюжета, кой с кого ще има връзка....

# 484
  • София
Много кофти така... Аз даже не харесвам ФБ страниците на предаванията и сериалите, които чета, защото ако не мога да го изгледам на момента, отвсякъде изкача информация какво е станало.

# 485
Какво работи майката на Радост?

# 486
  • София
Ей тази Радост какво нагло келешче е. Мен би ме било срам така да се натреса някъде, където не ме искат и то зорлем за да правя сечено на собствения си родител, който ме е отгледал.
А, Неда панаир ще вдигне, че сестра и се изнесе... Grinning

# 487
Радост тъпа ли е или се прави? Или просто е злобна и смотана...

# 488
Едно към едно с истинската си майка прилича Радост.

# 489
Вера ли е истинската й майка, че нещо съм го пропуснала? Grinning

# 490
  • Mediterraneo
Е, ти си пропуснала основното.

# 491
Радост ще излезе най-големият социопат от всички.

# 492
  • Mediterraneo
Абсолютен социопат, манипулатор и безскрупулна кучка!

# 493
  • София
Мдам, всичко сочи към Боян за баща на Радост. Надежда като го видя и лошо и стана...

# 494
  • Пловдив
Майката е нач.учителка.
Аз изпуснах началото...

Общи условия

Активация на акаунт