"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Сценария на филма много ще забозее, очаквам да подмине турските сериали. Жалко за добрата игра на актьорите, много са добри, удоволствие е да ги гледам.

# 496
  • София
В промото за следващия епизод нещо ме съмнява Вера да каже цялата истина. По реакцията на Радост съдя, а и след това репликата на Вера към Надежда. Да видим как ще извърти нещата тази кобра.
За поредна седмица ме натоварва шоуто, защото се дразня на лъжите и неправдите и нямам намерение да излезе истината наяве. А това става след много епизоди и ходене по нервите, добре че тук са само 14.
Доктора ми е противен. Не знам защо, не му е читава работата.
Иска ми да се симпатизирам на някой герой но не мога. Надежда, Стоян и Никола може би, но трудно.
От друга страна ако това са искали да покажат, да няма полярни образи, а пъстроцветни такива и да няма ясно изразено добро и зло, добре им се е получило.

Ха, Мария Бакалова при Цитиридис :о Не го гледам, ама късмет, че я хванах Simple Smile

# 497
Може ли Никола да е син на Боян? Не знам, но с такова усещане оставам.

# 498
Никак не ми харесва вече сериала, изключително последствен. Разочарована съм.

# 499
Боян ще е баща на Радост и той имаше рисунка, явно талантът се е предал.
Но за Никола ме съмнява.

За Вера и Радост не знам какво да коментирам - пълни егоистки и мачкащи до край

# 500
На мен пък ми харесва. Аз не съм гледала нито един турски сериал, затова не мога да сравнявам и този ми е интересен. Играта на актьорите ми харесва също.

# 501
Около всички витаят разни потайности.
Никола и той нещо тъмно прикрива или тепърва ще се забърква в неприятности.
Боян, освен триъгълника с Вера и Надежда май има и други тайни.
Мъжът на Надежда не вярвам, че любовта го движи, друг е мотивът.
Вера и Радост газят и манипулират вся и всьо около тях и накрая ще се окажат най-прецакани.
Всичко много добре, но ако бяха по час сериите още по-добре. Те реално и сега са толкова, но с тез реклами и ...

# 502
Май Надежда и Боян са имали връзка, а Вера се е намърдала между тях и е забременяла.
Неда дали в действителност е нейна дъщеря. Нещо разликата в годините между двете сестри не ми се връзва.

# 503
Недоумявам защо Надежда стои още в Къщата. Да си намери работа и да се оправя. Какво чака... Нали уж иска да я уважава дъщеря ѝ.
Според мен тя и Боян са имали сериозна връзка някога. Вера се е "намесила неправомерно между двамата" и е направила с него дъщерята. Надежда е била с разбито сърце, Боян от срам се е разкарал в Щатите.... Вера е зарязала бебето и така...

# 504
  • София
За мен дължината на епизодите е добра. Дразнят ме рекламите, но са част от играта.
Чудя се дали Дерменджиев няма да пострада във Виена? Още След разговора с Никола си помислих, че може да се случи нещо.

# 505
Виж, това не ми дойде на акъла, като гледах промото. Вижда се, че Никола в нещо се забърква, но не ми се вярва да е това. Не ми се иска.

# 506
  • София
Радост и мен ме подразни / а аз съм много толерантна към тийновете 😉/. Но от друга страна е*аси мизерията - толкова не може да си намери работа в София и по-прилична квартира... Явно са търсели контрастта 😜
Историята с Боян се очертава интересна. Предполагам, че той е бил влюбен в Надежда, а Вера го е прелъстила и се е появила Радост. Но докторът хал хабер си няма , че има дъщеря.
Вера язък, че е движела с мафиот. Аз на нейно място бих поръчала да го светнат този неблагодарник, който ще я изнудва до безкрай и ще тормози нея и сестра й. ( И без това го смятат за мъртъв - никой няма да го търси 😜)

# 507
  • София
Белези - сезон 1  епизод 4

15.03.2021

# 508
  • Другата България
Само на мен ли ми се струва,  че Надежда малко по малко топи леда между себе си и сестра си?

А най-добре си е Веско.
Пей сърце, каква му е играта на него още не мога да схвана.
И аз мисля, че Стоян ще даде "фира".

# 509
  • София
Радост нещо на училище не смята ли да се връща?

Общи условия

Активация на акаунт