"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 842
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Аз спя и слушам реплики, но много съсредоточено гледам винаги финалните надписи, та Весо изобщо не беше умрял, а поседнал.
Жалко, че кадъра беше за част от секундата. Но не ми приличише на умрял.
И как  разкъсаха между два епизода брилянтната сцена с пияната Радост.
Има толкова безсмислени кадри. Ама карай... Иначе може спокойно да се гледат само началото и края на всеки епизод и да съм в течение на драмата.
Пийк питаше какво горя.
Мисля мечето - приятел на Неда.
Ирен Кривошиева не игра тя си е себе си.
Имам усещане, че другото момиче, дето беше с нея е дъщеря на доктора.
Добре, че оплитат още истории та да ме кара нещо да включа сериала.
Благодаря за статията за Вера.

# 616
Аз спя и слушам реплики, но много съсредоточено гледам винаги финалните надписи, та Весо изобщо не беше умрял, а поседнал.
Жалко, че кадъра беше за част от секундата. Но не ми приличише на умрял.
И как  разкъсаха между два епизода брилянтната сцена с пияната Радост.
Има толкова безсмислени кадри. Ама карай... Иначе може спокойно да се гледат само началото и края на всеки епизод и да съм в течение на драмата.
Пийк питаше какво горя.
Мисля мечето - приятел на Неда.
Ирен Кривошиева не игра тя си е себе си.
Имам усещане, че другото момиче, дето беше с нея е дъщеря на доктора.
Добре, че оплитат още истории та да ме кара нещо да включа сериала.
Благодаря за статията за Вера.
Бе тоз доктор голям ебател го изкарахте... Тя сигур  и Неда е негов щерка, а че и Никола също🙂

# 617
  • София
Очаквах майката на Боян - лекарка, от "пъпа на София" да е интелигентна, леко високомерна, маалко снобка Wink , а те я показаха като "селянка"- новобогаташка Joy... Освен, ако няма проблем с алкохола Thinking

# 618
  • Пловдив
А каква лекарка е била майката? И явно не практикува...сигур синчето я издържа. И има нещо заради което не иска да се връщат в оня апартамент, а не го и продават...? Само ни карат да гадаем Simple Smile

# 619
Кривошиева добре се справи , очаквах по- слаба игра.
Наистина има логика да е мечето,това което хора, благодаря че ми казахте

# 620
Вие какво мислите става с Вера в промото беше много щастлива и танцуваше в коридора на къщата?

# 621
  • Пловдив
Мечето гореше, да...преди това нали Недо го изкорми.

Вера...най-много да се е напила като дъщеря си и тя Wink

# 622
Но Вера е с различна рокля спрямо тази с която беше на вечерята.

# 623
  • София
Казах ви, че нищо, освен мъж, не може да раздели така две сестри и че точно така е станало!

Тук няколко човека писаха, че не понасят Ирен Кривошиева, но тя е страхотна актриса, играе с лекота и много убедително! Удоволствие за мен е да я гледам в роля.
И на мен ми хареса Кривошиева, баш на място в ролята, и засега не преиграва, като част от каста в сериала.
Племенницата за мен ще е връзка между Надежда и Боян, ама да видим.
Продължавам да симпатизирам най-много на Боян. Стоян ми е някакъв никакъв засега - появява се от време на време, каже нещо тук-там, и изчезне. Почти го няма още като стабилен образ.

# 624
  • Другата България
Кривошиева добре се справи , очаквах по- слаба игра.
Наистина има логика да е мечето,това което хора, благодаря че ми казахте
Какво за мечето?

# 625
Изгледах около половината епизод, ще го довърша, ама имам чувството, че все едно и също гледам... Иди си, ела си, напусни къщата, върни се в къщата... Досада... 🙄
Последните три епизода ми се сливат точно заради това тръгвам си - идвам си Grinning
Много мудно продължава да върви историята, все едно имат сценаристите цялото време на света да я разкажат.

# 626
  • София
Когато братовчедките си  говориха за Никола Радост многозначително погледан мечето, което Неда беше прегърнала и направи хаплива заблежка на и е време да порасне.  Това с разпарянето и горенето на мечето ми беше доста психарско, но го тълкувам като "скъсване" с детинското.

# 627
А защо Веселин знае версия, в която Вера ражда дете от мутрата Мамута? Може би Боян не е баща на Радост... Нещо не мога да ги навържа нещата още между Боян, Надежда, Вера и Веселин...
Боян каза на Никола, че се е върнал заради "лекарска грешка", нещо е направил в Щатите.
Останах с впечатлението, че Никола не иска Боян да се навърта около Вера, много остро реагира, че Боян е наел съседната къща.

# 628
  • София
Останах с впечатлението, че Никола не иска Боян да се навърта около Вера, много остро реагира, че Боян е наел съседната къща.
Никола чу разговора между Боян и Надежда (в който споменаха и Вера), затова и така реагира. В следващия епизод даже му казва "знам всичко".

# 629
  • Другата България
Нещо в отношенията между Боян и Никола на мен все още не ми е ясно.
Всъщност, май всичко не ми е ясно....

Общи условия

Активация на акаунт