"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 842
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Може ли да се гледа някъде вчерашния епизод онлайн?

# 646
# 647
То май да се изтърва по една серия няма да е проблем.

# 648

Мерси, но за съжаление не може тук да се гледа от чужбина...

# 649
  • София
Не знаех, че сте в чужбина.

Една много любезна потребителка ги качва и тук, но за сега още не е. Дано е добре и всичко да е наред и да няма време от приятни поводи! Simple Smile

# 650

Мерси, но за съжаление не може тук да се гледа от чужбина...
Netera нямате ли? Но се плаща месечен абонамент.

# 651
  • София
Признавам си, че не гледам много внимателно, защото върша и работа, а и се разсейвам и тук във форума, но понеже има много неразбрали ще се опитам да щрихирам всичко.
Моля останалите да допълват ако има неточности или пропуски и така ще се избистрят нещата и ще имаме някаква готова основа върху която да се гради по-нататък с напредването на епизодите.

Вера и Надежда са осиновени от баща наислник и майка домакиня. Живеели са в мизерия.
Бащата умира ? (не помня тук честно казано), Вера се маха, а Надя остава да се грижи за майката. Някъде по това време двете срещат Боян, момче различно от всички останали съселяни. И двете се влюбват в него, но той предпочита Надежда. Може би се влюбва в нея. Имат бурна, но кратка връзка. Но Вера го съблазнява, той се поддава и правят секс. Тя забременява. Явно всичко това се разбира и настават драми. Може би и майката на Боян се намесва. Боян си тръгва, семейството се маха като цяло от Сестрино. Вера бяга, Надежда остава сама. Вера е хубава и се продава на някаква мутра за пари и облаги. Надежда се грижи за болната си майка, а Вера я забравя.
Тук е големия проблем. Явно Радост е на Боян, заради драмата и сценария. Но Веселин си мисли, че Радост е на мутрата, т.е. времевата рамка не трябва да е повече от 9 месеца грубо. Ние все още не знаем много неща от миналото. Вера среща мутрата (но вече е беременна в ранна фаза от Боян), правят секс естествено и той си мисли, че бебето си е негово. И явно пак в този времеви отрязък е имало атентат срещу него или просто инцидент. Той умира, а тя е обезобразена. Но тя би трябвало да е родила вече, иначе не знам как би оцеляло бебето. Детето е оставено на Надежда, която вече е срещнала Веселин или ако не, то се е случило в следващите година/две. С парите които е имала Вера, забагява зад граница и си прави пластична операция. След време среща Стоян и им се ражда Неда.
Веселин и Надежда отглеждат детето на Вера, а последната тотално ги забравя. Веселин иска свое дете, но така и не успяват. Не се знае дали причината е в нея или в него.
Стоян и Вера си имат Неда, той е богат и уважаван бизнесмен, с неговите пари тя създава фондацията и става любимка на много жени. Жена на годината. Блях.
Никола е доведено дете от предния брак на Стоян, но той самия не му е баща. Майката на Никола е умряла при инцидент ? (и тук не помня), за бащата никой нищо не знае (или?).
Никола явно се е прецелил в империята на Стоян и иска да го наследи (според мен крайната му цел), но се лута, няма образование/диплома. Отива в Чикаго (не помня защо и дали изобщо се е споменало?), където се запознава с Боян и стават добри приятели. (?!) И тук има много неизвестни (за нас поне, от екипа може и да са решили, че това е достатъчно).
Боян е уважаван кардиолог-хирург, но явно прави грешка заради която са му спрени правата или нещо подобно. Връща се в България.
Никола чу разговора между Вера и Радост и знае, че Боян е изневерил на едната сестра с другата, но нищо повече не знае.
Радост също не знае, че истината е точно обратната и естествено не знае коя е биологичната и майка.
Мисля, че Стоян обаче нареди нещата в главата си и в скоро време ще прозре всичко, амо вече не го е направил след пиянската изцепла на Радост.
Веселин пък също не знае за Боян, той знае обаче, че Радост е на Вера, но си мисли, че е от мутрата.
За племенницата не мисля да пиша, някой ако иска може да допълни. В смисъл, вчерашния епизод го гледах, но успоредно имах важна работа и точно тези моменти малко ми се губят.
Боян има племенница, но защо трябва да има неяснотии и мистерия тук?
Племенницата харесва Никола, а явно и той не е безразличен към нея. Но Никола си пада и по Радост. Едно е ясно, Неда, Расдост и племенницата, всички харесват Никола.

Ами май е това. Simple Smile

# 652
  • Другата България
Според мен Никола не е безразличен само към парите на Стоян за момента.
Към останалите три девойки не съм много сигурна какво изпитва.

# 653
Тази племенница и тя харесва Никола, естествено ... Не се ли отблъскват като видят как той се сваля ту с едната ту с другата, а продължават да се натискат

Бащата на Вера и Надежда не е бил насилник

# 654
Ох, Дяволо, личи, че не си раждал. 😜 😂
Как 9 месеца? Ако приемем, че Радост е на Боян, но е представена като дете на мутрата, то всичко трябва да се е случило в рамките на Макс 2 месеца.
Според моя сценарий Радост е на Боян, а Вера я оставя, защото с бебе малко трудно ще си хванеш мутра. 😉
А Никола учи в Америка. 👌

# 655
  • Другата България
Тази племенница и тя харесва Никола, естествено ... Не се ли отблъскват като видят как той се сваля ту с едната ту с другата, а продължават да се натискат

Бащата на Вера и Надежда не е бил насилник
Да, майката е била "насилникът" в семейството.

# 656
  • София
Аа, да, отишъл е да учи в щатите, ок, звучи логично, не помня. Но явно не е това неговото и се връща в родината.
Никола е един разглезен лентяй и все повече не ми харесва като герой. Но ще видим де. Може и свестно момче да излезе. Иначе харесвам много Иво Аръков.
Да и това става като вариант. Вера да е дала бебето на Надя, а след това да е срещнала мутрата, така ли да те разбирам, DiDi§? Ама Веселин откъде тогава ще си мисли, че детето е на мутрата? Т.е. нещо не се връзва напълно.
Е, не може ли Вера да е срещнала мутрата малко след Боян? То за да почне да си личи не трябва ли да минат поне 3 месеца? Но трябва наистина много скоро да го е срещнала, защото иначе той самия би заподозрял че зародиша не може да е негов.
Аз го изградих този сценарий изхождайки само от факта, че Веселин си мисли, че Радост е на мутрата. Ако не беше това веднага бих се съгласил с теб. Simple Smile

P.S. Окс, не помня, ето това е идеята, да се попълнят всички дупки Simple Smile
Спомнях си, че е имало насилник в семейството. Значи майката е била, уф :о А бащата е бил работягата.
А да бе да,  сетих се, уф. А и отделно нали Вера я захапа Надежда, ''за какво остана да я гледаш тази'' (с омраза го спомена за майка си).

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 22:10 от Diavolo

# 657
  • София
Майката е била насилник, бащата е бил добър човек. Кигато той умира, майката получава удар и Надежда остава в селото и се грижи за нея.

Никола е бил студент в САЩ.

Възможно е Вера да е преспала с Боян докато е била с мутрата? Малко е фантастика, но поне времево ще пасне

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 23:10 от rosi_ta

# 658
Аз останах с впечатление, че Надежда и Веселин нямат дете по нейна вина. ПОне той така ѝ го каза, че не можла да му роди дете, някъде по епизодите. Сякаш я обвиняваше, но може и да греша.

Diavolo, благодаря за анализа. Съгласна съм в общи линии. Сякаш и аз тази линия на историите им следвам.

# 659
Дяволо, да-правилно ме разбра. За бременността - освен да не ѝ лич, трябва и да роди поне в "седмия" месец - едно бебе 3 кг. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт