"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 832
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Може ли да се гледа някъде вчерашн

Щом си в чужбина виж тук:
https://bgseriali.com/belezi-sezon-1-epizod-5
надявам се да тръгне Simple Smile

# 676
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Страхотна е Кривошиева,роля като за нея и която изиграва с лекота.Все едно е себе си.
Веднага усетихме парвенющината и високомерието на героинята й,а очаквам в бъдеще Кривошиева да я развие още повече.

Калина(момичето племенница) няма как да е дете на доктора.Тоест,възможно е,но няма да е логично.
Радост,която му е дъщеря е на 17-18.Вера каза,че е забременяла,когато е била на годините на Радост(нали така?),доктора и той да е бил под 20 тогава. Съмнява ме,че вече да е имал Калина,тоест да е станал баща на съвсем ранна възраст.Калина споменаха,че е на 20г.
Пък и как ще го крият това бебе,че и в Америка да го мъкнат.. Страшна сапунка и глупост ще е ако пробутат Калина за дете на Боян.

Интересен ми е филма и го гледам с интерес.Неда ми е антипатична - неуравновесена,завистлива,ревнива,глупава.Очаквам от нея големи драми и злоба.Баща й,Стоян ли му беше името,той пък е нетърпим. Значи обичаш 16г една жена,дете ти е родила и като си разбрал,че се била казвала Сметова и била от село,връщай ми парцалята,искам развод."Криеш голееми тайни".Сякаш Вера е нямала живот преди него и той е нейното начало..Страшен противняк.Ако съм на Вера ще го изиграя и ще му взема всичките пари и имоти.Не е като да няма потенциал да го направи.
Аз Вера си я харесвам - стабилна жена,знае какво иска и работи в тази насока.Няма мрън мрън.

Никола ми е безинтересен безделник,който харчи парите на татьо и си живее живота.
Радост и тази жажда за пари,също така грозното поведение към майка й,не я търпя.Майка си ще стъпче,само и само да лежи в богаташкото легло.Срам.

# 677
https://photo-forum.net/i/1537182
Отдавна исках да покажа този портрет на Стоян Радев в ролята на Ричард III. Направена е от Симеон Лютаков, който освен актор е и много добър фотограф.

# 678
  • Пловдив
Ужасен ми е на мен...

# 679
  • Велико Търново
Аз спя и слушам реплики, но много съсредоточено гледам винаги финалните надписи, та Весо изобщо не беше умрял, а поседнал.
Ами той не е умрял. Само го мислят за такъв. Всички без Вера. Която пък инсценира убийството му. Той обаче я записа как си казва всичко и сега я изнудва.

Стоян че не ходи във Виена, не ходи. Но даже и около Виена не беше. Замръзнала беше водата - дадоха как нагазва в лед с ботушите, та дестинацията може и по-северна да е била. Не че е кой знае от какво значение, де. Но със сигурност е искал да избяга малко - за почивка и размисли.

# 680
И аз смятам, че поведението на Стоян спрямо Вера е прекалено, предвид факта, че той дори не знае цялата история на Вера. Представям си как ли ще реагира, когато я разбере.
Въпреки това обаче никога няма да захаресвам героинята на Вера. Та това е жена, която обиждаше дъщеря си заради теглото й. Коя нормална майка прави така!?
Не се е поинтересувала от другата си дъщеря толкова много години, а сега има наглостта да я манипулира, да й говори очевидни небивалици за миналото и да я настройва срещу жената, която я е отгледала.
Иначе актрисата играе с лекота, лично аз не разбирам от къде дойдоха негативните коментари за играта й. Гледах интервю с нея и изглежда пълна противположност на героинята си, което само показва колко добре е влязла в роля. Даже бих се радвала занапред да я гледам в още бг филми и сериали. Blush

# 681

Сериалът е супер. Гледам го с голям интерес! Вера е супер красива и готина. Дано да има втори сезон.

# 682
  • София
Ами ето, засега се навързва горе-долу времевата рамка. Но още не знаем официално за Радост и зачеването.
Боян си каза на Никола, малко (почти веднага) след като той е избягал в София, Вера се е пръкнала и тя, ама си била 'хванала друг билет' Аз го разбирам като метафора, че си е хванала някакъв нов тъпкач. Мутрата?

# 683
Много мудно върви серията

# 684
  • София
Този боклук Вера срам няма.
Нямам търпение да си го получи с лихвите, но имам неприятното усещане, че няма да има такъв обрат, т.е. щастлив край, дано бъркам.
Не се търпи нейната наглост и безочие.

Разбрахме още нещо, Боян е бил пиян, т.е. тя се е възползвала от него. Не че това оневинява Боян, но прави нея още по-виновна.

А Веселин голям психар. Обърнаха го на филм на Хичкок. :о

# 685
  • Mediterraneo

Изключително.

# 686
Веселин наистина е уникален психар! Ама и Стоян Радев са го вкарали в един стереотип и няма отръване. Все едно отново Личката гледам. Добре, че в Дяволското гърло малко разнообразиха.
Вера е уникална студенокръвна кучка! Радост е наследила някои черти от нея, но явно таланта за рисуване от майка си. Стана ми жал за Боян. Ще ми се да се преоткрият с Надежда.

# 687
  • София
Докога щя увъртат и няма да кажат цялата истина на Рдост, ама цялата. Че майка и я е захвърлила едва ли не.
Наистина е студена кучка. Когато дъщеря и я обвини и каза, че я мрази, тя не трепна, все едно нищо не е станало.
Не мога да повярвам, че има такива хора.

# 688
  • Разпиляна във въображението
Малко мудно начало, но накрая набра скорост.

# 689
За час и половина нищо ново не научихме. Но от версията на Боян ми хрумна варианта Радост да е дете на мафиота, но Вера да е казала на сестра си, че е от Боян за да е по-склонна да я отгледа.

А пък психарията на Веселин хич не ми е ясна каква ѝ е идеята.

Промото е обещаващо, но очаквам само това да е интересното, а останалото - пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт