"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Вера гази всеки, който се изпречи на пътя и. Страшна ку*ка, съвършен егоист.

На мен сериала ми харесва.

# 691
Много мудна серия, хубавото е че започват да се навързват някои неща. Поне разбрахме историята на между тримата или поне по-убеждаващата версия.

Психопатът Веселин прави грешка след грешка, уж добре запознат със семейството на Вера, пък не позна Стоян като се разминаха в хотела. След похищението на Радост не го ли показаха по новините, никой не го разпознава, освен една рецепционистка в една от предишните епизоди.

Наистина убеждаващо промо за следващия епизод, но това с майката на Боян и разговора на Неда, да не се окаже препратка към някоя изненада. Да не се окаже, че Неда е дете на Боян? Или може би вече губя интерес и започвам да си измислям. Smiley

# 692
  • София
Портретът, който нарисува Радост е жесток! Точно пресъздаден психарския поглед. 🤢
А Вера няма полезен ход - когато си почнал с лъжи, продължаваш с лъжи, докара не им станеш роб. Направи голяма грешка, че не уби Веселин. Ебаси психопата!
Радост мисля все пак, че е дете на Боян, но може и Вера да не е сигурна, след като е започнала връзка с мафиота скоро след случката с Боян 🤔.
Тук много я съдите, а на мен ми е малко мъчно за нея. От друга страна й се възхищавам на силата да се бори. Лошото е, че наранява най-близките си хора и затова ще си плаща. Дават я горда, студена, но това донякъде е роля, маска. Има нужда да бъде обичана, но е страх да не бъде наранена, затова е надменна и не допуска никого по-близо. 😉

# 693
  • Другата България
Радост ли беше в промото, влизайки в асансьора на хотела, с шапката?

И трябваше да дадат разговора между Стоян и Боян.

# 694
Вера беше.

# 695
  • Разпиляна във въображението
Неда не може да е дете на Боян, годините не съвпадат.

Добре, че не дадоха разговора между Боян - Стоян и Боян - Радост. Според мен няма смисъл да слушаме три пъти една и съща история. Виждаме резултата - Радост стопли отношението към майка си.

Портретът наистина бе много добър.

# 696
  • Пловдив
Аз много се смях на сцената дета Радост ровеше в стаята на Неда...намери таблета, толкоз бързо написа нещо па и излезе и резултат Grin телефона на племеницата на Боян...че то по-лесно щеше неговия да намери в нета Close  Пълна глупост...и това с двата мобилни...? Излишно беше.

# 697
  • София
Мириел, ахам, сега остава Радост разбере най-истинската истина, голямата тайна. Simple Smile Ама едва ли ще се разкрие толкова бързо най-важното нещо в целия плот.

# 698
  • Разпиляна във въображението
С толкова серии като нищо скоро ще се разбере. Трябва да има време да се изяснят нещата с Боян, с онзи ненормалник, със Стоян и между двете сестри.

# 699
  • Пловдив
Много мудно, да...дано малко се зъбързат, че...
А това с дървения танц на Вера пак за какво ни беше..? Толкова безмислици има...

# 700
  • София
Аз не разбрах, Боян и Вера имали ли са връзка, след като тя заминава за София? И защо, ако е забременяла от него, не му е казала, при условие, че е била влюбена  и така е можела да го задържи?

# 701
Боян каза че се отбивала от време на време при него, колкото да е сигурна, че не я е забравил. Явно и Вера не знае със сигурност чия дъщеря е Радост... Боян е лекар, по обичайния "лекарски" начин ще стане ясно, че Радост е негова при някой инцидент. Ако Вера е била сигурна, че детето е на Боян, едва ли щеше да го даде на сестра си, щеше да му висне на врата след като са утрепали Мамута ѝ и да го изнудва да я вземе с дете.

# 702
  • София
Благодаря, Азалия,
Мда, и аз това си мислех. Нелогично е Вера да е знаела, че детето е на Боян и да не го е използвала, за да го задържи за себе си.

# 703
  • Mediterraneo
Изобщо не смятам, че детето е от Боян.

# 704
  • София
Аз останах с впечатление, че Боян е заминал скоро за САЩ, но не разбрах сам или с родителите си.
Пускат информация на серия по лъжичка и така ми се омотава 😜

Общи условия

Активация на акаунт