"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 831
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Преди 1-2 месеца наблюдавах как се снима сцена от филм на паркинга на въпросния хотел. Тогава не познах актрисата, но сега по палтото и прическата, разпознавам Вера. Имаше сняг и беше студено. Сигурно 5-6 пъти я връщаха, за да заснемат сцената как се качва в колата. Нямаше диалог, нито други актьори. Много ми беше странно каква е тая важна сцена, че толкова пъти я повтаряха.

# 721
Повтаряли са защото не се е получавало а не защото е важен кадър. Кубрик кара Том Круз да излезе през врата 143 пъти преди да му хареса.

# 722
Ти си в бизнеса и знаеш най-добре.
Но наистина не ми е ясно какво може да не се получава във влизането в колата Simple Smile.

# 723
Асистентът на фокус може да е сбъркал. Швенкьорът също. Най-вероятно е нещо техническо. В родните сериали рядко се правят повече от два дубъла. Бюджетът не го позволява.

# 724
  • София
Добавям, че и атмосферните условия понякога пречат. Дори някакво бризче да подухне, може да размаже сумати неща - от грим и прическа, до споменатия от BigCityNights фокус.
Аз лично съм повтаряла ставане-сядане от стол над 7 пъти, колената са ме заболявали. Grinning

# 725
  • София
Сега разбрах, че богаташката грозна къща, приличаща на розова торта, била на Цветан Василев. 😃 Забелязах запуснатата обрасла тераса в една от сцените, вече си има обяснение.😁

# 726
Тъкмо се чудех кой си е поръчал такъв кич, грам вкус и уют няма в тоз хамбар

# 727
Напомня ми на богаташките къщи от индийските сериали Joy

# 728
На мен къщата ми е ужасна. Изглежда студена и празна, като изоставена. Няма живот в нея, няма уют, няма топлина. Да не говорим колко е грозна като архитектура от всякъде.

# 729
Как се разбра, че къщата е на Цветан Василев? Кой ги е допуснал да снимат вътре?!

# 730
  • София
Как се разбра, че къщата е на Цветан Василев? Кой ги е допуснал да снимат вътре?!
Във ФБ го прочетох, тя си е.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/imenieto-na-cvetan-vasilev-v-boj … visoko-video.html
Имаше съобщения, че я давал под наем.

# 731
Здравейте, ето че и мъж се регистрира в темата ви Simple Smile))
Чудех се в понеделник какъв рейтинг постига сериала, имайки предвид, че Капките са сериозна конкуренция (въпреки, че този сезон е изключително слаб и за първа година го пропускам)

# 732
  • София
О, добре дошъл! 🥰 Винаги е интересна и мъжката гледна точка 😉.
Скрит текст:
Колкото до “капките”, аз хвърлям по едно око - имат някои добри попадения, но някак се изчерпаха - едни и същи изпълнители имитират / бих искала, например, LP да видя някой да пробва 😜 - една полякиня имаше много добра имитация в тяхното шоу/

# 733
О, добре дошъл! 🥰 Винаги е интересна и мъжката гледна точка 😉.
Скрит текст:
Колкото до “капките”, аз хвърлям по едно око - имат някои добри попадения, но някак се изчерпаха - едни и същи изпълнители имитират / бих искала, например, LP да видя някой да пробва 😜 - една полякиня имаше много добра имитация в тяхното шоу/
Благодаря много❤
Като цяло през годините съм изгледал всички БГ сериали на бТВ и този сезон съм приятно изненадан от "пробуждането" на конкуренцията между 3-те тв.

# 734
Добре дошъл, не си единствен мъж в темата, споко 😃

Аз Капките и другите подобни предавания ги пускам за фон и никога не бих ги предпочела пред сериал. Единствено Маскираният певец следях с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт