"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Според мен пък Боян и Надежда тепърва ще имат любовна история и ще се оженят, някой в анонса е пуснал спойлер Joy

# 196
  • Mediterraneo
На това залагам и аз, иначе просто ще е невероятна каша наистина.

# 197
Колкото повече се опитват да го завъртят, за да изглеждат сложни взаимоотношения става толкова по-плоско и тъпо наистина..... голяма драма , голямо нещо. Не разбрах и защо акцентираха толкова на фамилията... всички бяха потресени или се смяха от първата й фамилия, каква толкова странна беше, издаваше бедният й произход ли? Хаха
Просто ми е смешно как изведнъж намериха лелята като единствена роднина и дойдоха още същата вечер да й съобщят. ...

# 198
Абсолютно достоверно полицията откри лелята. Имат достъп до системата на ГРАО и по родствени връзки веднага се открива. Удостоверение за наследници, как вадите за минути? По недостоверно е, че мъжът ѝ не знае моминската фамилия. С какви документи е отишла в гражданското да се жени?

# 199
Колкото повече се опитват да го завъртят, за да изглеждат сложни взаимоотношения става толкова по-плоско и тъпо наистина..... голяма драма , голямо нещо. Не разбрах и защо акцентираха толкова на фамилията... всички бяха потресени или се смяха от първата й фамилия, каква толкова странна беше, издаваше бедният й произход ли? Хаха
Просто ми е смешно как изведнъж намериха лелята като единствена роднина и дойдоха още същата вечер да й съобщят. ...
Знаеш ли какво е гюбре (Гюбрева)? Тор. Животинска тор. Няма как някой от "висшето общество" да носи такава фамилия и от там на съпруга му стана ясно, че си е взел "проста" жена с кофти произход.
Иначе - хаха, не е смешно. Наша близка с деменция се беше загубила (никой не знаеше), от полицията откриха мъжа ми по телефона, който даже не ѝ е пряк роднина (ами съм аз), защото сме най-близките ѝ роднини.

# 200
Ако считам, че сериалът е глупав, не бих го гледала, нито коментирала
Днес гледах актрисата Вера в Преди обед. Каза, че героинята и е много, много зла. А иначе самата дама ми направи изключително приятно впечатление. Владее 5 езика, космополит, естествена, земна, много хубава

# 201
Знаеш ли какво е гюбре (Гюбрева)? Тор. Животинска тор. Няма как някой от "висшето общество" да носи такава фамилия и от там на съпруга му стана ясно, че си е взел "проста" жена с кофти произход.
Иначе - хаха, не е смешно. Наша близка с деменция се беше загубила (никой не знаеше), от полицията откриха мъжа ми по телефона, който даже не ѝ е пряк роднина (ами съм аз), защото сме най-близките ѝ роднини.
Аааа ясно, за пръв път чувам думата гюбре, има логика

Но другото все пак ми е странно, че досега никой журналист не е открил нещо пикантно за нея, при все че е светска личност.

# 202
Ами тя затова поддържа такава бляскава фасада, за да не дава повод някой да си задава въпроси за произхода ѝ и така да стигне до миналото ѝ. Затова сегашното ѝ семейство ѝ е важно и подчертава, че е жена на точно този мъж, за да е това на преден план, а не фамилията ѝ.
Как става ... Ами става. Вече всичко става, ако не с пари, то с достатъчно пари. Иначе, ако е имала предишен брак, има право да запази фамилията на съпруга си. Също така може да пожелае да я смени като фамилия, която звучи обидно, защото в цветистия български език има наистина безумно звучащи фамилни имена и първо се сещам за Газибаров, която фамилия хората ВИНАГИ чуват и разбират като Гъзибаров... и съответстващото ѝ действие.

# 203
Ох, разбрахме, че е плоско и тъпо. Няма нужда да го повтаряте във всяко мнение, което публикувате.

В статията нещо са се объркали. Аз останах с впечатлението, че Надежда не може да има деца.

Аlethea, и аз това си помислих, но въпросът за героят на Иво остава. Нали уж Боян му е баща....

О, няма да коментирам повече, обещавам, тъй като няма да гледам сериала. Видях достатъчно.
Само отбелязах спектакъла с Анастасия Лютова и Пенко Господинов, в който може  да се насладите на истинско изкуство, ако имате желание:)

# 204
Здравейте, днес изгледах епизода. започна малко странно със селската мафия. Героят на Радев не ми допадна, за съжаление, защото много го харесвам и очаквах нещо друго за него, но както и да е.
За Радост не разбрах на колко години, разбрах, че иска да рисува, но парите за университет ли бяха, или за гимназия, може и да са го споменали в епизода. Чудя се, защото тя изглежда голяма, поне на 18, а издириха леля ѝ, за да живее при нея.
И за Никола е много странно кой майка, кой баща, явно ще стане усно по-натам, но тази теория на alethea изглежда достоверна:
Скрит текст:
Може Боян да е първия мъж на Надежда, но да е бил влюбен във Вера  и да са направили Радост.
Иначе защо Вера ще пази изрезката за него от вестника ?

Но Боян и Надежда се развеждат, той заминава за Америка без да знае, че има дъщеря в България.

Надежда се омъжва за насилника и Вера дава Радост на нея, за да не и напомня за Боян.

Може би, може би...

За сега толкова, сериала изглежда интересен.

# 205
  • Пловдив
Радост е на 17г.

# 206
Извинявам се, че разбуних духовете с материала, който пуснах. Ето източникът:
https://divident.eu/2070/starozagorec-igrae-sus-suprugata-si-v-n … al-belezi-po-btv/

# 207
  • Mediterraneo

За Радост не разбрах на колко години, разбрах, че иска да рисува, но парите за университет ли бяха, или за гимназия, може и да са го споменали в епизода. Чудя се, защото тя изглежда голяма, поне на 18, а издириха леля ѝ, за да живее при нея.

На 17 е. Парите й трябваха за Художествената академия.

# 208

На 17 е. Парите й трябваха за Художествената академия.

още в началото със селския мафиот ,стана ясно ,че скоро ще навърши 18

# 209
  • Mediterraneo
Да, де, на 17 е, затова трябва да й назначан настойник, леля й. Скоро ще навърши, но още не е.

Общи условия

Активация на акаунт