"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
И на мен ми хареса първата серия, като изключим насилието което без малко да ме откаже от гледане. Дано няма повече. Не понасям сцени на насилие, побоища, убийства и изродщина. То на кой ли са любими, но някои хора могат да толерират горе долу. Аз, въобще. Харесаха ми всички артисти и най много ми харесва, че никой не рецитира. Голяма физическа прилика намирам между двете сестри и Радост. Имам чувството че имат роднинска връзка извън сериала. Но това в моите очи, може и да не довиждам. Мисля си че Радост и Неда ще се сближат в някакъв момент. Мисля че Радост в някакъв момент като нищо може да се доближи по характер до жената която я е родила, т.е. да стане гаднярка....Ще видим. Не разбрах от къде се видя че Неда харесва Никола. Не усетих нещо такова, поне не в първата серия. Надявам се епизодите да са къси, че ми доскучава и има вероятност да не догледам.

# 211
Това Албена Павлова ли беше? 😳
Албена Павлова не участва. Още двама човека го бяха писали, но явно са се припознали. Името й не фигурира във финалните надписи:

# 212
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Неда възприема Никола като брат. Така е израснала. Той я приема като баща й и икономката им - такава каквато е.

# 213
  • Пловдив
Не е ли Албена Колева? Прислужницата играе.

# 214
И според мен е тя. И гласът й е същият

# 215
Не е ли Албена Колева? Прислужницата играе.
Албена Колева участва, но не и Павлова, както бяха отбелязали из предишните страници.

# 216
За Албена Павлова става дума, но съм сбъркала.
Помислих, че играе директорката на затвора, макар да ми се видя по-различна и по-възрастна, а и сцената беше кратка и не успях да я огледам хубаво.

# 217
И на мен ми хареса първата серия, като изключим насилието което без малко да ме откаже от гледане. Дано няма повече. Не понасям сцени на насилие, побоища, убийства и изродщина. То на кой ли са любими, но някои хора могат да толерират горе долу. Аз, въобще. Харесаха ми всички артисти и най много ми харесва, че никой не рецитира. Голяма физическа прилика намирам между двете сестри и Радост. Имам чувството че имат роднинска връзка извън сериала. Но това в моите очи, може и да не довиждам. Мисля си че Радост и Неда ще се сближат в някакъв момент. Мисля че Радост в някакъв момент като нищо може да се доближи по характер до жената която я е родила, т.е. да стане гаднярка....Ще видим. Не разбрах от къде се видя че Неда харесва Никола. Не усетих нещо такова, поне не в първата серия. Надявам се епизодите да са къси, че ми доскучава и има вероятност да не догледам.
.    Права сте за насилието.Аз дори превключиха канала за малко,даже не разбрах как излезе момичето от мазето.Не е необходимо чак толкова насилие.

# 218
Ох, вярно че е филм, но откровено стомаха ми се обърна. Повдига ми се, гади ми се чисто физически. Имам някаква много странна нетърпимост. Дано няма повече се моля.

# 219
И сина на Иван Лечев участва!

# 220
Аз не доизгледах серията заради това..ю

# 221

още в началото със селския мафиот ,стана ясно ,че скоро ще навърши 18

Тези сцени малко отгоре-отгоре ги гледах, явно заради това не съм разбрала.

Кой е синът на Иван Лечев?

# 222
Константин Лечев. Има го в актьорския състав, момченцето което си играеше на индианци с още две деца

# 223
  • Велико Търново
Надявам се епизодите да са къси, че ми доскучава и има вероятност да не догледам.
По час и половина (заедно с рекламите) са си епизодите.

# 224
  • Пловдив
Ама поне да беше понеделник и петък.

Общи условия

Активация на акаунт