"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
На мен Вера ми прилича на Скарлет Йохансон.

# 226
Вярно бе. Убих се да се чудя и аз на кого ми прилича. ПО едно време на Нети ми заприлича, но не е...

# 227
На мен Вера ми прилича на Скарлет Йохансон.
Много далече е от Скарлет Йохансон, от класата ѝ да не говорим.
Не знам дали се дължи на лошия грим или наистина лицето на Вера е отпуснато, но на моменти седи много зле на камерата и няма нищо общо с лъчезарната и приятна жена от интервюто в "Преди обед". Иначе е влязла в роля, след като успява още от първия епизод да предизвика неприязън.

# 228
Ама поне да беше понеделник и петък.
А, моля, моля в петък си е Сънито!😛 Доста по-лежерничък и разтоварващ.
Аз не смятам, че Скарлет Йохансон притежава класа. Хубава е Вера не може да се отрече. Малко студена красота, наистина като Ваня Цветкова.

# 229
  • Mediterraneo
Вера и Скарлет?! Къде видяхте изобщо някаква прилика? Дори излъчването им няма нищо общо.

# 230
Аз наистина виждам черти на Ваня Цветкова в лицето Вера. Смени очите на Вера със сините на Ваня и все едно виждам нея.

# 231
  • Mediterraneo
За Ваня съм по- съгласна, че може да се открие някаква прилика. И двете са с една студена хубост. Нещо в излъчването им ги доближава. Но Скарлет?! Simple Smile

# 232
Абсурд. Нищо не се вижда от Скарлет йохансон във лицето на Вера.

# 233
Като цяло ми хареса епизод 1. Въпреки странните и нелогични ситуации на моменти, смятам да дам шанс на сериала.
Актьорите са на ниво. Впечатлена съм от Вера. Досега в бг сериал или филм не се е появявал топ модел от такава класа.  Истинско бижу ! Браво за каста!  Само Иво Аръков трудно ще го издържа отново - прекалено ми се изтърка и откровено ме дразни.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 11:11 от Greene

# 234
Хареса ми, че са заложили на не толкова познати и банални актьори. Ще му дам шанс!

# 235
Този се очертава като един от най-слабите български сериали. Обида за интелигентността на всеки зрител.

# 236
Този се очертава като един от най-слабите български сериали. Обида за интелигентността на всеки зрител.
           В една статия пише,че бтв за втори път правят успешен римейк на чужд сериал.Имат предвид ,,Къде е Маги,, Успешен,успешен,колко да е успешен....Дадоха няколко серии в праймтайма и после го набутаха посред нощите някъде....Дали го догледа някой изобщо.

# 237
  • Другата България
Предполагам не ти е проблем да не го гледаш?

# 238
BigCity,
Любопитно ми е какво мислиш за другия бг сериал Отдел Издирване Imp?

# 239
Ооо, БигСити е голям филмов мислител. Сега като се размисли... ще ви скрие шапките 😂 Оня ден е говорил 5 минути с Кевин Спейси или друг някой Кевин, къде сте вий, къде е той!

Общи условия

Активация на акаунт