"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 932
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
BigCity,
Любопитно ми е какво мислиш за другия бг сериал Отдел Издирване Imp?

Гледах първите два епизода с интерес.

# 241
Хайде пред телевизорите!!!

# 242
Аз очаквам Неда и Радост да имат наистина едни по-добри сестрински отношения спрямо Вера и Надежда, но е още рано.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:19 от Hristina M. Koleva

# 243
  • София
Нещо мудно досега. Започва да прилича на класическа сапунка.
Вера ми е все по-противна.

# 244
Много мудно.
Вера е наистина противна.
Неда обаче е прекрасно момиче.
Разбра се кой е Никола.

# 245
  • Разпиляна във въображението
Въх, миналото на Вера е наистина черно, мутренско.

И освободиха Надежда.

# 246
  • София
Хах, разкриха много бързо тайната
Била е мутреса. Боклука си е боклук. Истинския баща на Радост е бил някакъв бос и е умрял при атентат, тя си е сменила лицето, че е имала изгаряния и оставила детето на сестра си.
Чудно.

А този с лекарската грешка, Боян, хмм загатна се, че може да е бащата на Никола, но все още не е ясно там. Но истинската майка на Никола очаквано за мен е умряла, а той е от първия и мъж.
п.п. брей, чак професор бил, много млад.

# 247
Според мен Боян ще е лекарят, направил операцията на Вера.

В едното семейство физически тормоз, в другото - психически, иначе ГРАНД-ДАМАТА се бори в тази посока.

# 248
  • София
Какво ще се окаже сега, Боян все пак е имал афера с Вера и Радост е негова, а не на мафиота ( и по-късно кръвосмешение с Никола? брр) или пък е оперирал Вера след атентата? Но не е безразлична към него.

п.п. хах, Daniela Gospodinova, май мислим еднакво Wink едно от двете ще да е, ще видим
толкова много са завъртели всичко, уф

# 249
Приятно съм изненадана от актрисата която играе Радост. Толкова лъчезарно момиче и тук сцената , която разказа за дядо си и баба си прекрасна дикция направи.

# 250
  • София
И на мен ми допада.
Обаче тук голяма пустош, хората гледат 'Капките' явно Grinning

# 251
Много е сладка също актрисата която играе Радост! Simple Smile

# 252
  • София
Ей, Дялово, благодаряза резюмето, моите точно в този момент ме разсейваха Simple Smile.

Боян какъв лекар е?

И двете момичета са прекрасни. Много добро попадение са и се справят чудесно.

# 253
  • Разпиляна във въображението
И аз се замислих, че лекарят може да е този, който да е направил операцията, или най-малкото да е лекувал мутрата и да я е стабилизирал. Не вярвам да е баща на Никола. Това означава, че и съпругът не знае кой е баща му, а не вярвам. Все пак той го е отгледал. Лекарят обаче да е баща на Радост ми е по-вероятното.

И мен ме радват момичетата.

Радост какво бяха чак навън на улицата. Не може ли да излезе просто от къщата?

# 254
  • София
Още не се е уточнило какъв лекар е.
Професор от Чикаго. Направил е лекарска грешка и сега явно подвил опашка и защото е следствен (примерно) се е прибрал в България. Но явно е голяма клечка.

Аз също се разсях за малко, че подготвях новите филми. Тази Неда за какво сега направи този пристъп? Защото видя 'възлюбения' и Никола с някакви хубави момичета на таблета ли? И понеже се мисли за неугледна (заради скапаната и майка) получи пристъп или след това е видяла още нещо?

Общи условия

Активация на акаунт